NLO? :-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li je ovo oblak ili letelica ili nesto trece ja to ne znam. Ne vidi se mnogo jasno tako da ti nista ne mogu reci. Ono sto znam je da letelice slicnog oblika imaju Rigel i Zete. Ima dosta slucajeva u svetu da recimo ljudi fotografisu neku osobu npr na letovanju isl. I kada vide sliku kasnije, vide iza te osobe da su snimili NLO. Iako nije bio materijalizovan, tj vidljiv ljudskom oku, u tom slucaju je bio vidljiv toliko kratko, ali bas u trenutku kada ga je aparat snimio slucajno. Iskreno, ne verujem da je ovo takav slucaj. Prilicno je nejasna slika tako da mozemo samo da nagadjamo.

Reci ti njima da je to Reptil sa planete X. :mrgreen:

Reci ti njima da je to Reptil sa planete X. :mrgreen:
Bez uvrede, ali ako se vec sprdas sa onim sto iznosim onda budi malo bolje upoznat sa tim. Planeta X je unistena, a svi ovi sto vicu da ce ona doci 2012. pricaju dezinformacije koje su ubacili iluminati agenti.

Sta je ovaj objekat na slici, ja sam rekao da ne znam. Ako ti znas reci.

Bez uvrede, ali ako se vec sprdas sa onim sto iznosim onda budi malo bolje upoznat sa tim. Planeta X je unistena, a svi ovi sto vicu da ce ona doci 2012. pricaju dezinformacije koje su ubacili iluminati agenti.

Sta je ovaj objekat na slici, ja sam rekao da ne znam. Ako ti znas reci.

Hvala ti što si mi proširio vidike o planeti X i Reptilima.

Ali mi se više sviđa Sal-ovo objašnjenje o letećim WC šoljama.

Poslednja izmena:
Zanimljivo,a gledao sam i emisiju u Americi da su neki snimili klip i video se neki predmet kao cigara oblika na nebu bas kao ovo na slici.
Ako je avion srpski sigurno nije nego je neki strani stealth avion neke nove generacije.

Ja i dalje nisam siguran da li je NLO u obliku wc solje koju sam video zvezdani brod iz druge galaksije, ili prava wc solja lansirana od pijanih zidara sa desetog sprata nebodera u izgradnji......
Dok tu misteriju ne istrazim u kafani intervjuisuci spomenute zidare, moj slucaj i dalje ostaje u "plavoj knjigi", klasifikovan pod strogo pov, u folderu "Sal and the UFO: Reptilians invadering the earth. The beginning of the end"

Uopšte ne verujem da je razlika između slikanja bila merena sekundama, niti minutima, ako ćemo pravo. A slika... Mislim, koliko će se još ljudi ložiti na ovakve stvari? Uvek isto, uvek isti "NLO-i" na slikama. Budite originalniji.

Ma prevara,tako nisko po danu nebi leteo ni pijani elijen!To je moglo da bude svasta,avion,avion novije generacije,TAJNI AVION KOJI NADGLEDA GRAD/SELO.................. :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back