NLO-i - Posetioci iz svemira

Ja verujem da nismo sami u Svemiru,to je teoretski nemoguce.
Ali ovo sta citam ovde,o supljoj zemlji ultratajnim bazama koje su toliko tajne da zna cela Krstarica i pola yutuba,ljudima od 3 metra,gusterima,i ko zna cemu je vrhunska zabluda i spin ljudi koji su probali da napisu SF scenario ali su ih u Holivudu odbili kao lose.Drugacije ne moze da se objasni.
Ali bih bio srecan da se dokaze da postoji zivot van Zemlje.

Ja verujem da nismo sami u Svemiru,to je teoretski nemoguce.
Ali ovo sta citam ovde,o supljoj zemlji ultratajnim bazama koje su toliko tajne da zna cela Krstarica i pola yutuba,
o tim bazama se govori kao da su pale s marsa (neke i jesu na Marsu) ali niko dublje ne analizira pricu.
Sustina je u tome da su i Mars i Zemlja kao kosnice, dupke pune i naseljene milionima i stotinama milionima godina unazad.
To je ono sto se krije.

A ti imas DOKAZ da je Bog to rekao?

Verovanje da je neka vanzemaljska sila napala Zemlju ili da je neki jahve od 3 merta ziveo i plasio ljude u to vreme,nista nije dalja od verovanja visenavedene da je Zemlju i ljude stvorio Bog i da andjeli lete po zemlji kao ptice...Dokazi su i jednim i drugim Biblija koja je pre nego je zapisana prenosena vekovima usmeno i ko zna koliko puta promenjena od originalne verzije.Niko ne moze da zna ni kada je izmisljena ni ko je izmislio predanja koja su opisana...
Da. Fu&%ing Biblija. Ali ja se ovde nosim sa osobom koja nju koristi,i ne mogu da koristim nešto što u njoj nema jer ona to drugo ne uzima u obzir,tako da...msm mogu ali to neće uzeti u obzir,ali verovatno nece ni ovo jer joj se ne svidja ili eto tako je naučena.
Dokaz van zemlje sa inteligentnim bicima neces naci ovde,jer ovde možeš samo dobiti "ovo sam našao na netu,ali to neces naci na vestima" i sa tim moras da se pomiriš,takodje moraš da izbrišeš da ceš za života to doživeti,jer ja vec jesam,a i dalje verujem da su bili u prošlosti medju nama šetali se kao dobar dan,samo se nisu zvali vanzemaljci vec bogovi,a sad nisu tu jer smo eksperimentalna vrsta,koja se navodno razvija bez uticaja ikoga bistrijeg od nas,i verujem da nas gledaju i verujem da bitne osobe to znaju i znaju da nece sleteti na travnjak Bele Kuce (fazon),previse smo iskomplikovali odnose globalno kao vrsta.
Ovaj život koji živimo je previše bajka,i paradoks,pametna vrsta jedina na zemlji (koja slučajnost) i tako nečeg nema nigde u blizini,koja slučajnost,vau..ja ili živim u bajci kao neverovatno srecan primerak u celom solarnom sistemu,ili mi to neko dozvoljava za zamišljam.

o tim bazama se govori kao da su pale s marsa (neke i jesu na Marsu) ali niko dublje ne analizira pricu.
Sustina je u tome da su i Mars i Zemlja kao kosnice, dupke pune i naseljene milionima i stotinama milionima godina unazad.
To je ono sto se krije.
Pa krije se tako da mi ovde komentarisemo o njima...
U vreme kada se analizira i razbija atom na sastavne delove,niko ne moze da nadje 'ulaz' u podzemne gradove sa unutrasnjim Suncem! jabukama od 20kg i ribama velicine ajkula?Zar zaista mislis da to nije samo SF i skretanje paznje sa nekih drugih,prizemnijih problema?

Da. Fu&%ing Biblija. Ali ja se ovde nosim sa osobom koja nju koristi,i ne mogu da koristim nešto što u njoj nema jer ona to drugo ne uzima u obzir,tako da...msm mogu ali to neće uzeti u obzir,ali verovatno nece ni ovo jer joj se ne svidja ili eto tako je naučena.
Dokaz van zemlje sa inteligentnim bicima neces naci ovde,jer ovde možeš samo dobiti "ovo sam našao na netu,ali to neces naci na vestima" i sa tim moras da se pomiriš,takodje moraš da izbrišeš da ceš za života to doživeti,jer ja vec jesam,a i dalje verujem da su bili u prošlosti medju nama šetali se kao dobar dan,samo se nisu zvali vanzemaljci vec bogovi,a sad nisu tu jer smo eksperimentalna vrsta,koja se navodno razvija bez uticaja ikoga bistrijeg od nas,i verujem da nas gledaju i verujem da bitne osobe to znaju i znaju da nece sleteti na travnjak Bele Kuce (fazon),previse smo iskomplikovali odnose globalno kao vrsta.
Ovaj život koji živimo je previše bajka,i paradoks,pametna vrsta jedina na zemlji (koja slučajnost) i tako nečeg nema nigde u blizini,koja slučajnost,vau..ja ili živim u bajci kao neverovatno srecan primerak u celom solarnom sistemu,ili mi to neko dozvoljava za zamišljam.
Donekle se slazem sa tobom,rekoh da duboko verujem da nismo jedini oblik inteligentnog zivota u Svemiru,to je prosto nemoguce uzevsi u obzir velicinu svemira i broj planeta i nebeskih tela koji su u opticaju.Mi trazimo zivot na planetama sa slicnim karakteristikama kao Zemlja,a niko se ne pita da li je taj drugi vid zivota baziran na ugljeniku kao mi ili na silicijumu ili ko zna kakvom elementu za koji mozda i ne znamo...
I da,moje misljenje je da i ako dolaze na Zemlju da nas posmatraju kao mi farmu mrava u staklu.Cim neko ima tehnologiju za svemirska putovanja,mi smo za njih prost vid zivota...

Pa krije se tako da mi ovde komentarisemo o njima...
U vreme kada se analizira i razbija atom na sastavne delove,niko ne moze da nadje 'ulaz' u podzemne gradove sa unutrasnjim Suncem! jabukama od 20kg i ribama velicine ajkula?Zar zaista mislis da to nije samo SF i skretanje paznje sa nekih drugih,prizemnijih problema?
komentarisemo mi ovde a ajde nadji nekoga na Jutjubu da prica o tome.
daj citat :mrgreen: Inace gde se po tebi nalazi(o) Eden?

питам се само када ће ови секташи окривити ванземаљце за овај вирус чиме хебу народ???

пошто увек када хоће да маскирају проблем онда га пребаце на место које не може да се провери.. у овом случају рецимо могу да кажу "то су урадили ванземаљци са сиријуса".. сруше једну кућу и испод рушевина извуку пасоше ванземаљаца са сиријуса - и кажу "ево доказа!"??

Spor evolucionista i kreacionista u pogledu svemira poprima novu dimenziju u kojoj je sve obrnuto. :mrgreen: Jer da vidimo sta se tu desava.
Kreacionisti (u kolaboraciji sa sluzbenom naukom) tvrde da je svemir jedan ogroman zaludni prostor isprzen zracenjima, sa usijanim zvezdama i nenaseljenim, zaledjenim ili pregrejanim planetama koje apsolutno nicemu ne sluze. To je ono sto je njima njihov tvorac inteligentno dizajnirao, kakav briljantan projekat.
Evolucuonisti (dopunjeni 'pseudonaukom') zakljucuju da svemir itekako ima smisla, da su planete slicne atomima, da imaju unutrasnje okeane, da su orgonska energija i evolucija sveprisutne pojave. Da te iste planete vuku eter sa sobom i svojim torzionim talasima uticu na razlicite individualne psihologije/zablude i percepcije jedinstvene i logicne stvarnosti.

Ajde kreacionisti ako vas ima probajte da objasnite ovaj paradoks?

flsmmkigjnr21.jpg

U Bibliji ne postoje vanzemaljci znaci nema ih, to je izmisljotina.
U Kuranu postoje jer je Alah stvorio mnoga bica i svetove. Mozda je Alah pravi tvorac univerzuma a Jehova njegov andjeo.
Jedna zanimljivost, muslimani i uopste Azijati su imali taktiku da na osvojenim teritorijama dozvoljavaju lokalne religije ako je bog osvojenog naroda slabiji od njihovog.
A Eden je na Planeti Zemlji. :malav:
I ko danas zivi u Edenu?

Poslednja izmena:
чекај, нешто се много упиру медији да докажу ванземаљско постојање.
а ја вас питам, немамо ли ми телескопе који сада већ могу да гледају на хиљаде светлосних година око земље,
а ни један али ни један траг билокаквог живота нису пронашли!!!
са друге стране имамо тзв. научнике који измишљају неке формуле, као неке теорије, које БИ моглде да докажу неки живот!
значи терају рају да верује у БИ МОГЛО а не у КОНКРЕТНЕ ДОКАЗЕ НЕ!???

не знам зашто владарима смета да знамо да смо сами самцијати у свемиру!?

а ја вас питам, немамо ли ми телескопе који сада већ могу да гледају на хиљаде светлосних година око земље,
са друге стране имамо тзв. научнике који измишљају неке формуле, као неке теорије, које БИ моглде да докажу неки живот!

Nije istrazeno ni 0,000000000000001% svemira al ti vec ZNAS da smo sami i da to VLADARI kriju :D :D :D
Vi zaverasi ste neprestani izvor zabave :D

Nije istrazeno ni 0,000000000000001% svemira al ti vec ZNAS
још један доказ да је статистика намештаљка и служи у преварне сврхе...

.. па гледали смо телескопима у свим правцима..
што се мене тиче гледали смо у 100% праваца од Земље и ништа!

још један доказ да је статистика намештаљка и служи у преварне сврхе...

.. па гледали смо телескопима у свим правцима..
што се мене тиче гледали смо у 100% праваца од Земље и ништа!
Nase sunce je jedna zvezda od 200-400 milijardi zvezda u nasoj galaksiji, nasa galaksija je jedna od stotina milijardi galaksija u svemiru , ti mislis da smo svuda pogledali ? :D Nije pregledano nista.

Biblija skup bajki palestinskih ovčara od pre 2000 godina.
слажем се у потпуности, још би додао у наставку "да обмањује и малтретира будућа поколења".
Onda kad su plasirali teoriju nebeskog svoda i spaljivali ljude koji sumnjaju u nju :mrgreen:
и то јесте, црква/религија (се како инструмент држава) одавно наметала слоганом "мора како ми мислимо" или ломача!

Ne, druskane, mi NEMAMO teleskope koji mogu da gledaju 1000 sv.godina daleko od Zemlje.;) Tako nesto je vlazni san svakog naucnika.:D
Nisam siguran, ali cini mi se da sam procitao da je Tesla mastao o jednom takvom sokocalu, onom koje bi bukvalno cudo ucinilo:
ne znam kojom kvantnom naukom ili vradzbinom omogucilo coveku da vidi prizor egzoplanete stotinama i vise sv.godina daleko od Zemlje
kao sto astronauti vide Zemlju iz orbite na 80 km udaljenosti od tla.:p Kao sto rekoh, za sada takva delikates-poslastica je samo vlazan san.:cool:
Ono sa cime jedino trenutno raspolazemo su slozeni spektrometri zaduzeni za merenje pulsacije svetlosti dalekih zvezda onda kada se pretpostavlja
da oko njih orbitira neko telo (planeta), uz pretpostavku da je to tako onda kada telo zasenci svetlost zvezde...Mali, slatki kurs astrospektrografije za duduke dudukaste.:)
Nije istrazeno ni 0,000000000000001% svemira al ti vec ZNAS da smo sami i da to VLADARI kriju :D :D :D
Vi zaverasi ste neprestani izvor zabave :D
Ne, oni su NEPISMENI izvor zabave. :lol:

Back