Da. Fu&%ing Biblija. Ali ja se ovde nosim sa osobom koja nju koristi,i ne mogu da koristim nešto što u njoj nema jer ona to drugo ne uzima u obzir,tako da...msm mogu ali to neće uzeti u obzir,ali verovatno nece ni ovo jer joj se ne svidja ili eto tako je naučena.
Dokaz van zemlje sa inteligentnim bicima neces naci ovde,jer ovde možeš samo dobiti "ovo sam našao na netu,ali to neces naci na vestima" i sa tim moras da se pomiriš,takodje moraš da izbrišeš da ceš za života to doživeti,jer ja vec jesam,a i dalje verujem da su bili u prošlosti medju nama šetali se kao dobar dan,samo se nisu zvali vanzemaljci vec bogovi,a sad nisu tu jer smo eksperimentalna vrsta,koja se navodno razvija bez uticaja ikoga bistrijeg od nas,i verujem da nas gledaju i verujem da bitne osobe to znaju i znaju da nece sleteti na travnjak Bele Kuce (fazon),previse smo iskomplikovali odnose globalno kao vrsta.
Ovaj život koji živimo je previše bajka,i paradoks,pametna vrsta jedina na zemlji (koja slučajnost) i tako nečeg nema nigde u blizini,koja slučajnost,vau..ja ili živim u bajci kao neverovatno srecan primerak u celom solarnom sistemu,ili mi to neko dozvoljava za zamišljam.