savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.753
Да сам знао за тај аргумент спасио бих 2 брака.Napadnuta ruska baza! Ne znam kakav je bio snimak ali cim je obrisan verovatno je istinit
Pogledajte prilog 812458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да сам знао за тај аргумент спасио бих 2 брака.Napadnuta ruska baza! Ne znam kakav je bio snimak ali cim je obrisan verovatno je istinit
Pogledajte prilog 812458
A sto na kratko? Sto ne ostanu malo, da se upoznamo, popricamo...?Znaci nemas pojma i samo nagadjasNiko trenutno nema ni blizu ovu tehnologiju koju oni objasnjavaju , ne kazem da su vanzemaljci ali moguce je , od stotina milijardi galaksija sa stotinama milijardi zvezda sanse su ravne nuli da je zivot nastao samo ovde , a ako je neka inteligentna vrsta tehnoloski hiljadama godina ispred nas sasvim je moguce da imaju dovoljno dobru tehnologiju da banu na kratko
![]()
Pa ono jes, samo sto su jednom godisnje zrtvovali decu na piramidama da ne bi bogovi bili ljuti. Al cool ovo ostalo je bilo zurka, zezanje diskont pice.тупило се о исусу и другим "спаситељима" -искрено мислим да су "спаситељеи" радили контра...
док су поштовали Бога (творца) или богове (што мислим да је тачније) мислим да су људи живели много боље.
u lepenskom viru nije bilo zrtvovanja, u africi mislim danas plemena nista ne zrtvuju.. kada budu prihvatili "spasitelja" ima da krenu sa zrtvamaPa ono jes, samo sto su jednom godisnje zrtvovali decu na piramidama da ne bi bogovi bili ljuti. Al cool ovo ostalo je bilo zurka, zezanje diskont pice.
Danas su svi dobri i fini.u lepenskom viru nije bilo zrtvovanja, u africi mislim danas plemena nista ne zrtvuju.. kada budu prihvatili "spasitelja" ima da krenu sa zrtvama
Pokusao da objasni sporazum pa mu se mozak vezao u cvor. Ne znam koliko je dobro preveden tekst, ali je pomenuo i Galakticku federaciju i kako je to u stvari sa njima Amerika sklopila pakthttps://www.blic.rs/vesti/svet/biza...k-postoji-sporazum-izmedu-vlade-sad-i/fx3n2bb
Uvek se pitam šta bi ljudima na ozbiljnim pozicijama i sa ozbiljnim školama da tvrde ovakve stvari.
Na Crvenu planetu ljudska noga još nije kročila, ali bivši izraelski šef za svemirsku bezbednost navodi za izraelski list da "postoji podzemna baza u dubinama Marsa gde se nalaze njihovi predstavnici, te astronauti sa Zemlje".
citanje blica meni je isto kao ispijanje cijanidaPokusao da objasni sporazum pa mu se mozak vezao u cvor.
vanzemaljci ne postoje ali agenda da se narod uto ubediДаље, изван пута, приметио је два тамнозелена гмизавца који су се чинили да се свађају.
Gde i kakve?Jednom sam ih video
дај линк са јандекса?
Зашто диносауруси још увек могу владати земљом
Postoje u sf filmovima.
A ti si upucen?Mani se stvari o kojima ne znas nista i u koje nisi upucena.
Uostalom sve vise i sve otvorenije se prica o tome (i u tom smislu situacija se dosta promenila u poslednjih 10-20 godina i to je sad sve manje tabu tema), ako o tome pricaju razni predsednici, drzavnici, ministri odbrana raznih zemalja, vojni generali, piloti, astronauti, naucnici, doktori koji su imali iskustava sa lecenjem zrtava vanzemaljskih otmica, brojni insajderi i "zvizdaci" , ako je recimo i Pentagon priznao postojanje NLO-a a a veliki broj zemalja ima svoje "Plave knjige" i posebne grupe unutar vojnih sluzbi koje se bave tim fenomenom, postoje tone dokumenata, izvestaja, kredibilnih svedoka pa i fizickih dokaza, itd, tako da sigurno da to ima necega i nisu sigurno izmisljotine ili nekakvi meteoroloski baloni, opticke varke, halucinacije nekih ljudi ili tako nesto vec je fenomen vrlo realan, stvaran i opipljiv da kazem.
Pa recimo i to sto se neki cude kako ovaj gospodin, izraelski general tako prica o tome, pa sigurno ne prica bezveze i sigurno zna nesto i raspolaze nekih podacima (jer je 30 godina bio na takvom mestu i imao je prilike sto sta da sazna) i on u principu govori nesto sto je javna tajna zapravo, nesto sto generalno ogroman broj ljudi ili vecina vec zna ili makar naslucuje a sto jos uvek nije zvanicno objavljeno , ali i to se odvija postepeno, etapno i generalno samo je pitanje vremena.
A ti si upucen?
Nasedas na lazi.
Takodje nema dokaza da postoje.
Pa imas ljude koji su vanzemaljci. Cela galaksija je naseljena potomcima drevnih civilizacija sa ove planete, a verovatno su i drugde nastali ljudi isti kao mi.Takodje nema dokaza da postoje.
Da postoje vidjali bi smo ih.
A Biblija je istina i ne govori o postojanju vanzemaljaca.
Samo ljudi

Uh strasno pravim greske u kucanjuPa imas ljude koji su vanzemaljci. Cela galaksija je naseljena potomcima drevnih civilizacija sa ove planete, a verovatno su i drugde nastali ljudi isti kao mi.

Trebamo verovati u Jehovu Boga i to je to.Ne veruju u ovo, ne veruju u ono,i još Jahve nije vanzemaljac,trt milojka.
Ovde još fali da se pojavi osoba koja ne veruje u Ameriku jer je videla samo na tv-u i u holivudskim filmovima.
Kao.. "Što se mene tiče Aleksandar Vučić nije ni posetio Ameriku,ko zna gde je potpisivao one papire sa Trampom,ali u Americi sigurno nije,šarene laže samo po televiziji,Veliki Brat i te bajke"![]()