NLO-i - Posetioci iz svemira

Мисије Аполо завршене су зато што су ванземаљци спречили базе америчке морнарице на Месецу
Када је астронаут Неил Армстронг направио први корак за човека на Месецу, погледао је до ивице кратера и рекао контроли мисије: „Овде су и други бродови, они су огромни. Јавност није чула ту изјаву нити је видела огромне ванземаљске бродове. Армстронг је окренуо своју камеру у 360-степеном покрету око кратера, а ЦИА је затим класификовала информације као строго поверљиве”
https://exopolitics.org/apollo-miss...terrestrials-prevented-us-navy-bases-on-moon/

Poslednja izmena:
већ смо коментарисали горњи снимак - фејк!

Ovaj gore je snimak je autentican 100% , uostalom i Pentagon je potvrdio da je autentican i svi piloti su pricali o susretu sa tim objektom , snimak je 100% autentican , mislim mogu ja za sve da kazem da je "fejk", recimo mogu da tvrdim da ne postoji Grenlad i da je mapa "fejk" , mogu i da tvrdim da je Zemlja ravna i da su snimci Zemlje iz orbite "fejk" (kako tvrde neki biseri) ali to ne znaci da je tako, mislim mogu ja za sve sto se ne uklapa u neku moju "realnost" i sistem verovanja da ignorisem i kazem "fejk" , idemo dalje, ali to ne znaci da sam u pravu i da te neke stvari zaista ne postoje i zaista se ne desavaju.

Ovaj gore je snimak je autentican 100% , uostalom i Pentagon je potvrdio da je autentican i svi piloti su pricali o susretu sa tim objektom , snimak je 100% autentican , mislim mogu ja za sve da kazem da je "fejk", recimo mogu da tvrdim da ne postoji Grenlad i da je mapa "fejk" , mogu i da tvrdim da je Zemlja ravna i da su snimci Zemlje iz orbite "fejk" (kako tvrde neki biseri) ali to ne znaci da je tako, mislim mogu ja za sve sto se ne uklapa u neku moju "realnost" i sistem verovanja da ignorisem i kazem "fejk" , idemo dalje, ali to ne znaci da sam u pravu i da te neke stvari zaista ne postoje i zaista se ne desavaju.
Pa snimak jeste autentičan samo što je problem što je u pitanju običan manji avion.

Pa snimak jeste autentičan samo što je problem što je u pitanju običan manji avion.

А ови пилоти војних авиона нису то могли да препознају попут тебе, него се ту нешто чуде, иако је у питању "најобичнији мањи авион".

Зашто не пошаљеш писмо Пентагону и обавестиш их о томе?

Sta ste se uhvatili za Pentagon? Kazite vi meni lepo kad ce oni da predstave ovo stvorenje svetu i priznaju crno na belo kakav su dil sklopili sa njim, da se ne zamajavamo vise? :p
The-Reptilian-Elite.jpg

То није објашњење него лупетање.
Дотичан "блогер", који је очито стручнији од пилота Ф16, на основу снимка закључује да се ради о обичном авиону.

Овај случај није један од хиљада на које сте навикли и које на тај начиин "дебанкујете". Овај случај је званично потврђен, од стране Пентагона, као "unexplained aerial phenomena". И једино што је овде остало вама "дебункерима" јесте да доведете у сумњу иститнитост Пентагонових тврдњи, а не да проглашавате малим авионом нешто што то није.

Јер, као што рече један у коментарима тог блога:

"Више система за откривање преклапају се и интегрисани су. Ако грешком снимају балоне и авионе (!!!), то би био крајње невероватан сценарио и указивао би на потпуну неспособност, квар неколико система за откривање истовремено. Шансе да се ово једном догоди су врло мале (ако не и нула). Шансе да се ово догоди више пута (пилоти су то пријавили као свакодневну појаву у случају Росевелта) су бескрајно мале. Осим ако ово није нека врста разрађене кампање дезинформација од стране морнарице ...... јер они ипак имају све податке да то истраже и да још увек кажу да је необјашњиво".

Ово је једино објашњење, сумња у истинитост, која остаје у овом случају.

А те недотупаве анализе о малим авионима, задржите за себе, немојте их протурати као објашњење.

То није објашњење него лупетање.
Дотичан "блогер", који је очито стручнији од пилота Ф16, на основу снимка закључује да се ради о обичном авиону.

Овај случај није један од хиљада на које сте навикли и које на тај начиин "дебанкујете". Овај случај је званично потврђен, од стране Пентагона, као "unexplained aerial phenomena". И једино што је овде остало вама "дебункерима" јесте да доведете у сумњу иститнитост Пентагонових тврдњи, а не да проглашавате малим авионом нешто што то није.

Јер, као што рече један у коментарима тог блога:

"Више система за откривање преклапају се и интегрисани су. Ако грешком снимају балоне и авионе (!!!), то би био крајње невероватан сценарио и указивао би на потпуну неспособност, квар неколико система за откривање истовремено. Шансе да се ово једном догоди су врло мале (ако не и нула). Шансе да се ово догоди више пута (пилоти су то пријавили као свакодневну појаву у случају Росевелта) су бескрајно мале. Осим ако ово није нека врста разрађене кампање дезинформација од стране морнарице ...... јер они ипак имају све податке да то истраже и да још увек кажу да је необјашњиво".

Ово је једино објашњење, сумња у истинитост, која остаје у овом случају.

А те недотупаве анализе о малим авионима, задржите за себе, немојте их протурати као објашњење.
pet keceva u postu,alal vera.:)
moram da se slozim. zapravo je najlakse svakome zabiti se u cosak sopstveno odabranog (no svakako spoljno definisanog) ekstrema.
ili biti apsolutni skeptik bez bilo kakve promisli, ili zagrizeni vernik koji i sve dokaze protiv rusi u bandoglavom zamahu...
ono sto je, pak, najteze jeste ostati covek otvorenog uma. sa sve okamovim klatnom pride, koje ti moze visiti nad glavom,
ili prosto landarati povrh grudi kao ukrasni detalj, cuvena kravata sto zulja.:cool: istina, nekad se i ona razlabavi, da bude komotnije,
opravdavam i neocekivane incidente, ali bas da je sam razdrljas ko da si se napio i kurvao prethodne noci, pa te i pretukli navijaci pride...little too much.:cool:

Ne znaju ništa jer nema šta da se zna. To je samo fatamorgana. Ja volim Dosije X ali to je samo fikcija.
Pa zasto stalno pricaju neverovatne price o tome, ako ne znaju. :mrgreen: Ali uvek se nadje neka sitnica koju precute.
Ti izgleda imas neku traumu u vezi sa tim jer se bojis necega, ili se oni boje da istupe javno kako ne bi uplasili takve poput tebe,

Ono sto bi bio red je da naprave zajednicku konferenciju za stampu sa svojim prijateljima neobicnog izgleda, da ih ceo svet upozna, da se lepo rukuju, izljube i saopste sta dalje planiraju...

Poslednja izmena:
Pa nekom senatoru, ili ministru odbrane, ili visokorangiranom masonu.
Napisi da je krajnje vreme da ispricaju sve sto znaju.

"Brukingov izveštaj" je naziv dokumenta koji je izdala Nasa pedesetih godina prošlog veka, a kao preporuku vladama, uz mišljenje kako bi objavljivanje vesti o postojanju vanzemaljaca uticalo na društvo, religiju, civlizaciju uopšte. Zaključak je da bi to bilo pogubno za sistem i da se postojanje vanzemaljaca ne sme objavljivati narodu.
Taj izveštaj postoji na internetu. Evo ga ovde:
http://web.archive.org/web/20060619...trange.net/ufo/updates/1998/may/m01-024.shtml

Zato mozemo pretpostaviti da će se postojanje vanzemaljaca ili bilo čega sličnog držati u tajnosti po svaku cenu ako je cilj očuvanje sadašnjeg mira i poretka.

Međutim, ako to nije cilj, a svi su izgledi da nije i da dubokoj državi odgovara sveopšti haos, objavljivanje vesti o postajanju vanzemaljaca sasvim je moguće.

"Brukingov izveštaj" je naziv dokumenta koji je izdala Nasa pedesetih godina prošlog veka, a kao preporuku vladama, uz mišljenje kako bi objavljivanje vesti o postojanju vanzemaljaca uticalo na društvo, religiju, civlizaciju uopšte. Zaključak je da bi to bilo pogubno za sistem i da se postojanje vanzemaljaca ne sme objavljivati narodu.
Taj izveštaj postoji na internetu. Evo ga ovde:
http://web.archive.org/web/20060619...trange.net/ufo/updates/1998/may/m01-024.shtml

Zato mozemo pretpostaviti da će se postojanje vanzemaljaca ili bilo čega sličnog držati u tajnosti po svaku cenu ako je cilj očuvanje sadašnjeg mira i poretka.

Međutim, ako to nije cilj, a svi su izgledi da nije i da dubokoj državi odgovara sveopšti haos, objavljivanje vesti o postajanju vanzemaljaca sasvim je moguće.
U ovom izveštaju uopšte ne piše da znaju da postoji nego da je moguće da postoji i da će biti otkriveno u narednim decenijama. I nije otkriveno.

Ali tu ima vise razlicitih tajni koje se spajaju u jednu veliku. Prosto je neverovatno da toliko sustinskih stvari moze da se krije istovremeno.

Poslednja izmena:
U ovome ima istine, vidis da ljudi oce da ciknu i vriste kako nece da zive u svetu u kome je tako nesto objavljeno. :mrgreen:
A kad ih pitas zasto, naravno, ne umeju da objasne.
Mozda podsvesno strahuju da onda to vise nece biti 'njihov svet'...
U ovom izveštaju uopšte ne piše da znaju da postoji nego da je moguće da postoji i da će biti otkriveno u narednim decenijama. I nije otkriveno.
Ne nego pise da ako bude otkriveno, nece biti objavljeno, da bi takvi poput tebe zadrzali psihicku stabilnost i integritet. Upravo to se desilo i zato si ti jedna srecna i zadovoljna osoba. :lol:
I ovaj pristup nije nov, naime jos Djordano Bruno je spaljen da ne bi sirio slicne uznemirujuce hipoteze.

Ne nego pise da ako bude otkriveno, nece biti objavljeno, da bi takvi poput tebe zadrzali psihicku stabilnost i integritet. Upravo to se desilo i zato si ti jedna srecna i zadovoljna osoba. :lol:
I ovaj pristup nije nov, naime jos Djordano Bruno je spaljen da ne bi sirio slicne uznemirujuce hipoteze.
Ovo nije nikakav dokaz da jeste otkriveno. Praviš logičku grešku.

Back