gost 420053
Domaćin
- Poruka
- 4.950
Mitar.Pa ko je ikad imao smelosti da kaže da jesmo sami u svemiru
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mitar.Pa ko je ikad imao smelosti da kaže da jesmo sami u svemiru
![]()
већ смо коментарисали горњи снимак - фејк!
Pa snimak jeste autentičan samo što je problem što je u pitanju običan manji avion.Ovaj gore je snimak je autentican 100% , uostalom i Pentagon je potvrdio da je autentican i svi piloti su pricali o susretu sa tim objektom , snimak je 100% autentican , mislim mogu ja za sve da kazem da je "fejk", recimo mogu da tvrdim da ne postoji Grenlad i da je mapa "fejk" , mogu i da tvrdim da je Zemlja ravna i da su snimci Zemlje iz orbite "fejk" (kako tvrde neki biseri) ali to ne znaci da je tako, mislim mogu ja za sve sto se ne uklapa u neku moju "realnost" i sistem verovanja da ignorisem i kazem "fejk" , idemo dalje, ali to ne znaci da sam u pravu i da te neke stvari zaista ne postoje i zaista se ne desavaju.
Pa snimak jeste autentičan samo što je problem što je u pitanju običan manji avion.

Pa snimak jeste autentičan samo što je problem što je u pitanju običan manji avion.
Koji oni da predstaveSta ste se uhvatili za Pentagon? Kazite vi meni lepo kad ce oni da predstave ovo stvorenje svetu i priznaju crno na belo kakav su dil sklopili sa njim, da se ne zamajavamo vise?
![]()
objašnjenje možeš naći ovde:Da da obican manji avion koji nema krila , nema vidljiv pogon, ne ispusta nikakav zvuk , od ko zna kakvog je materijala i krece se neuporedivo brze nego brzi mlaznjaci , da da jako neki neobican model Cesne.
objašnjenje možeš naći ovde:
https://www.metabunk.org/threads/explained-new-navy-ufo-videos.11234/
pet keceva u postu,alal vera.То није објашњење него лупетање.
Дотичан "блогер", који је очито стручнији од пилота Ф16, на основу снимка закључује да се ради о обичном авиону.
Овај случај није један од хиљада на које сте навикли и које на тај начиин "дебанкујете". Овај случај је званично потврђен, од стране Пентагона, као "unexplained aerial phenomena". И једино што је овде остало вама "дебункерима" јесте да доведете у сумњу иститнитост Пентагонових тврдњи, а не да проглашавате малим авионом нешто што то није.
Јер, као што рече један у коментарима тог блога:
"Више система за откривање преклапају се и интегрисани су. Ако грешком снимају балоне и авионе (!!!), то би био крајње невероватан сценарио и указивао би на потпуну неспособност, квар неколико система за откривање истовремено. Шансе да се ово једном догоди су врло мале (ако не и нула). Шансе да се ово догоди више пута (пилоти су то пријавили као свакодневну појаву у случају Росевелта) су бескрајно мале. Осим ако ово није нека врста разрађене кампање дезинформација од стране морнарице ...... јер они ипак имају све податке да то истраже и да још увек кажу да је необјашњиво".
Ово је једино објашњење, сумња у истинитост, која остаје у овом случају.
А те недотупаве анализе о малим авионима, задржите за себе, немојте их протурати као објашњење.

istina, nekad se i ona razlabavi, da bude komotnije,
Pa nekom senatoru, ili ministru odbrane, ili visokorangiranom masonu.Koji oni da predstave
Daj ime i prezime
Poslacu ja mejlom upit
Jel Trampu?Pa nekom senatoru, ili ministru odbrane, ili visokorangiranom masonu.
Napisi da je krajnje vreme da ispricaju sve sto znaju.
Ne znaju ništa jer nema šta da se zna. To je samo fatamorgana. Ja volim Dosije X ali to je samo fikcija.Pa nekom senatoru, ili ministru odbrane, ili visokorangiranom masonu.
Pa zasto stalno pricaju neverovatne price o tome, ako ne znaju.Ne znaju ništa jer nema šta da se zna. To je samo fatamorgana. Ja volim Dosije X ali to je samo fikcija.
Ali uvek se nadje neka sitnica koju precute.Pa nekom senatoru, ili ministru odbrane, ili visokorangiranom masonu.
U ovom izveštaju uopšte ne piše da znaju da postoji nego da je moguće da postoji i da će biti otkriveno u narednim decenijama. I nije otkriveno."Brukingov izveštaj" je naziv dokumenta koji je izdala Nasa pedesetih godina prošlog veka, a kao preporuku vladama, uz mišljenje kako bi objavljivanje vesti o postojanju vanzemaljaca uticalo na društvo, religiju, civlizaciju uopšte. Zaključak je da bi to bilo pogubno za sistem i da se postojanje vanzemaljaca ne sme objavljivati narodu.
Taj izveštaj postoji na internetu. Evo ga ovde:
http://web.archive.org/web/20060619...trange.net/ufo/updates/1998/may/m01-024.shtml
Zato mozemo pretpostaviti da će se postojanje vanzemaljaca ili bilo čega sličnog držati u tajnosti po svaku cenu ako je cilj očuvanje sadašnjeg mira i poretka.
Međutim, ako to nije cilj, a svi su izgledi da nije i da dubokoj državi odgovara sveopšti haos, objavljivanje vesti o postajanju vanzemaljaca sasvim je moguće.
Ali tu ima vise razlicitih tajni koje se spajaju u jednu veliku. Prosto je neverovatno da toliko sustinskih stvari moze da se krije istovremeno."Brukingov izveštaj" je naziv dokumenta koji je izdala Nasa pedesetih godina prošlog veka, a kao preporuku vladama, uz mišljenje kako bi objavljivanje vesti o postojanju vanzemaljaca uticalo na društvo, religiju, civlizaciju uopšte. Zaključak je da bi to bilo pogubno za sistem i da se postojanje vanzemaljaca ne sme objavljivati narodu.
U ovome ima istine, vidis da ljudi oce da ciknu i vriste kako nece da zive u svetu u kome je tako nesto objavljeno.Međutim, ako to nije cilj, a svi su izgledi da nije i da dubokoj državi odgovara sveopšti haos, objavljivanje vesti o postajanju vanzemaljaca sasvim je moguće.

Ne nego pise da ako bude otkriveno, nece biti objavljeno, da bi takvi poput tebe zadrzali psihicku stabilnost i integritet. Upravo to se desilo i zato si ti jedna srecna i zadovoljna osoba.U ovom izveštaju uopšte ne piše da znaju da postoji nego da je moguće da postoji i da će biti otkriveno u narednim decenijama. I nije otkriveno.

Ovo nije nikakav dokaz da jeste otkriveno. Praviš logičku grešku.Ne nego pise da ako bude otkriveno, nece biti objavljeno, da bi takvi poput tebe zadrzali psihicku stabilnost i integritet. Upravo to se desilo i zato si ti jedna srecna i zadovoljna osoba.
I ovaj pristup nije nov, naime jos Djordano Bruno je spaljen da ne bi sirio slicne uznemirujuce hipoteze.