NLO-i - Posetioci iz svemira

то ти је извор???
ево ти онда извор да фићфирићи постоје! (15 минута кодирања!)
http://sajtzadokazivanjeistine.000webhostapp.com

друго могао си наћи извор на бушманском језику.. сва срећа па има преводилац са шпанског на енлески..
углавном - то је неки чланак који је могао написати неки из неког разлога да замајава масу (што вероватно и јесте)
чланак обилује изразима "верује се", "могло би бити", "сматра се"... то научно?!!
ни један доказ то није!!

то ти је извор???
ево ти онда извор да фићфирићи постоје! (15 минута кодирања!)
http://sajtzadokazivanjeistine.000webhostapp.com

друго могао си наћи извор на бушманском језику.. сва срећа па има преводилац са шпанског на енлески..
углавном - то је неки чланак који је могао написати неки из неког разлога да замајава масу (што вероватно и јесте)
чланак обилује изразима "верује се", "могло би бити", "сматра се"... то научно?!!
ни један доказ то није!!
Vidis koliko si neobrazovan i nista ne znas?
Spanski jezik je, (po broju ljudi koji se sluze njime) DRUGI JEZIK na svetu! (Engleski je tek treci!)
Nisi vise vredan moje paznje, cao....Kada se obrazujes bolje - javi se ponovo.

дакле, да резимирамо:

људско друштво треба да се одвуче од слободних заједнинца (породице на пример) и да се увуче у такозвану новцем диктирану утопију. како то?
па лепо измислите ванземаљце, они изврше инвазију на земљу људи се УЈЕДИНЕ, победе ванземаљце, при томе буду СРЕЋНИ што су добили рат. наравно више из тог једињења не излазе - тобож због опасности од поновне инвазије.

да прочитамо то на мало другачији начин без ванземаљаца.
људи оставе заједнице где су имали слободу, УЈЕДИНЕ се у нешто што их малтретира и при томе још буду и СРЕЋНИ!?

јел вам сада јасно?
нисте ни видели труле богаташе којима човек оставља око 2/3 живота! зашто? тај богаташ није нити већи нити мањи човек! он је само дрпио лову генерацијама уназад и сада гледа само како да завара траг!!
да га раја не би вијала - измисли он ванземаљце да вијају њих!!

https://en.wikipedia.org/wiki/Antônio_Villas_Boas
Ево једног класично примера ванземаљске отмице. Сиромашни фармер, отмица, вођење љубави са прелепом ванземаљком, синдроми озрачености...
Верујете ли у ову причу?
To je ova priča
Čak i da nije tačna,odakle mu izloženost visokoj radijaciji.

Čak i da nije tačna,odakle mu izloženost visokoj radijaciji.
па из нуклеарне електроцентрале на пример...
мислим да су у русији нашли у контејнеру радиоактивни отпад, што не значи да су станари оближње зграде били отети!!

Ево једног класично примера ванземаљске отмице. Сиромашни фармер, отмица, вођење љубави са прелепом ванземаљком, синдроми озрачености...
Верујете ли у ову причу?
наравно да не! - живи се у робовласништву и ванземаљци су само једна од техника како да се обичном човеку скрене пажња са робије на нешто друго а не дај Боже, рецимо, буне на робовласнике - ни случајно!

па из нуклеарне електроцентрале на пример...
мислим да су у русији нашли у контејнеру радиоактивни отпад, што не значи да су станари оближње зграде били отети!!

наравно да не! - живи се у робовласништву и ванземаљци су само једна од техника како да се обичном човеку скрене пажња са робије на нешто друго а не дај Боже, рецимо, буне на робовласнике - ни случајно!
On je Brazilac. Radnja se dešava 1957.
Sad samo treba da se vidi da li je u Brazilu tada imala nuklearna elektrocentrala..

опет и опет - ни један доказ! "причам ти причу а ти марво сиромашна поверуј!"
шта, лик решио да оде на излет и исприча причу!?? па то могу и ја, да смислим неку сф причу и да је испричам све то стамим на јутјуб?? - И ДАЉЕ СВЕ МОЖЕ ДА ЈЕ ИЗМИШЉЕНО!

пс. гледам ове са балкан инфа - богами 2-3 лика недељно форсирају ванземаљце - питам се ко је овде луд?

пс2. да напоменем.. на овом свету ПОСТОЈЕ трули богаташи који су све то стекли лоповлуком од народа. и боје се да их тај исти наро де почне вијати - зато су измислили ванземаљце који не постоје! зато финансирају хиљаде будала да млате празну сламу о ванземаљцима свакодневно!!

Добро јутро поштовани - надам се да не верујете у глупост звана ванземаљци.. ево још који аргумент:
засад, бернард љубас и горан митић су људи школовани у америци и канади - вероватно од неких секти. дошли у србију да проповедају! тј. да ЛАЖУ како постоје ванземаљци! имају добру причу - врло добро смишљену!!
са њима су и јанко михелич (словенац) - неки будиста медитатор - изгледа му је улога да избије овог нашег Бога и Горан Шарић је у истом тиму. Овај задњи као проповеда срби су небески народ, нагузили хрвате.. врло подло и лукаво!!
каква ђубрад дошла у србију да проповеда нови свецки поредак!!

Naravno da ne verujemo u glupost da ne postoje vanzemaljci , da smo sami u svemiru, da ne postoje razvijenije i naprednije civilizacije od nas i da smo ovakvi kakvi jesmo da ne kazem puni govana "najsavrsenija" bica u kosmosu.

A sto se tice pomenutih, to su pre svega ljudi ovako amateri istrazivaci koji iznose neke svoje licne zakljucke i misljenja, recimo Goran Mitic je odlican fizicar i jako sirokouman i obrazovan covek , inace covek je zavrsio PMF u Nisu a Bernard Ljubas je nastavnik likovnog u jednoj osnovnoj skoli u njegovom mestu i amaterski slikar a Goran Saric je teolog i istoricar i ne bavi se ufologijom i vanzemaljcima i iznosi teze o Ilirima i Slovenima kao starosedeocima na Balkanu , inace niko od njih se nije skolovao u SAD ili Kanadu a i da jeste zasto bi to morao da bude problem ili neka otezavajuca okolnost, iskreno nisam siguran ali mislim da niko od njih nije nikad ni bio u SAD ili Kanadi (a znam da je Goran Mitic iznosio neku svoju tezu iz fizike na nekom naucnom skupu u Sankt Peterburgu) .

Бернард Љубас је један од разлога зашто многи уфологију посматрају као шарлатанство. Тај човек је религијски фанатик под капутом уфолога. Прича неке будалаштине о демонској природи ванземаљаца, спомиње у свакој другој реченици исуса и крст итд...
Што се тиче Горана Митића не знам одакле ти то да је одличан физичар. Физичари кажу да није у праву са тим неким својим теоријама, а и мени овако кад га слушам делује да фантазира. У Америци рецимо имаш озбиљне уфологе попут Стивена Грира, ови овде су ликови ударени мокром чарапом.

Back