Schrodinger
Elita
- Poruka
- 17.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledao sam jedan video od sat vremena sa jutjuba kako taj stiven greer ima prezentaciju.. opet isto.У Америци рецимо имаш озбиљне уфологе попут Стивена Грира
Бернард Љубас је један од разлога зашто многи уфологију посматрају као шарлатанство. Тај човек је религијски фанатик под капутом уфолога. Прича неке будалаштине о демонској природи ванземаљаца, спомиње у свакој другој реченици исуса и крст итд...
Што се тиче Горана Митића не знам одакле ти то да је одличан физичар. Физичари кажу да није у праву са тим неким својим теоријама, а и мени овако кад га слушам делује да фантазира. У Америци рецимо имаш озбиљне уфологе попут Стивена Грира, ови овде су ликови ударени мокром чарапом.
Слушао сам човека како прича у једном интервјуу да је ваздух све топлији што се више удаљава од површине Земље. Ја везе немам с физиком, није ми баш ишла у школи, али сећам се основних ствари из основне школе и знам да то нема везе с мозгом. Такође, он нема нити један научни рад на google scholar и research gate тако да није он никакав научник. Само је то завршио и после кренуо да фантазира. Исти случај ти је и Спасоје Влајић, лик који је баш ударен мокром чарапом..Sto se tice Gorana Mitica on se covek ozbiljno bavi naukom, diplomirao na PMF-u kao odlican student , isao na naucne skupove po inostranstvu, itd , pokusava prosto da pomeri nauku sa mrtve tacke i da ospori neke mejnstrim teorije, inace takodje bavio se raznim stvarima, istocnjackim religijama i kulturama, citao razne autore i eto sklapa neku svoju sliku , inace on to sto prica ne fantazira vec sve te stvari je uglavnom procitao ili cuo negde (pa cesto i od tih ozbiljnih stranih autora i ufologa).
ау, па опет место где не можемо да одемо и проверимо.. дакле превара!Занимљив случај из Зимбабвеа.
па јбг, нису криви ванземаљци што неће да слете у Мрчајевце.ау, па опет место где не можемо да одемо и проверимо.. дакле превара!

наравно да нису криви су преваранти који их пропагирају!па јбг, нису криви ванземаљци што неће да слете у Мрчајевце.![]()
може али просечан коментатор крстарице никада тамо неће отићиA ko kaze da ne mozemo da odemo do Zimbabvea ? : )
Волео бих и ја туристички да одем до Харареа, али прво да добијем неко наследство, шестицу на лотоу или тако шта...A ko kaze da ne mozemo da odemo do Zimbabvea ? : )
Mislim do Zimbabvea je itekako moguce otici, i znam neke ljude sto su bili.
А добро онда, ако тако каже Крста онда је то сигурно истина.Vesti krstarice,od danas.![]()
а зар нема наркомана тона у свим тим земљама? а када си под дрогама онда се лако виде халуцинације??Na netu ima bukvalno hiljade naslova o vidjenju vanzemaljaca u Latinskoj Americi, a posebno u Peruu.....
Ne moze biti da svi ti ljudi koji o tome pisu haluciniraju ili lazu.
Ne radi se o narkomanima, vec o ozbiljnim ljudima i svedocima. U L. Americi ima manje narkomana nego u Severnoj Americi.а зар нема наркомана тона у свим тим земљама? а када си под дрогама онда се лако виде халуцинације??