NLO-i - Posetioci iz svemira

кад сам био млађи мислио сам да је обрнуто...Међутим сада бих рекао да нема ванземаљаца, а да иза видљивог универзума постоји нешто што можемо звати и богом.

Pa bog podrazumeva inteligentnog tvorca. A vidiljiv univerzuim je samo zato sto je svetlo odatle stiglo do nas. Bez mraka nema svetlosti. TAkodje inteligentan tvorac onda ne bi napavio univerzum toliko koliki je, ili si ti pristalica ideje da je Zemlja ravna ploca, Mesec i Sunce podmah iznad nas, zvezde su laz..

A gde si ti video Boga. Nadji mi sliku osim jer mi tvoje ubedjenje i verovanje da on postoji ne znaci ama bas nista... Dok ne dokazes nisi kompetentan da iznosis misljenje o tome dal postoje ili ne postoje vanzemljaci...
ајмо још по који пут... јест да не могу да ти сликам днк ал ето једна доказ
други животиње су све симетричне - није баш случајност
много ствари у биљном и животињском свету има златни пресек у себи
днк је исти и у бактеријама и у човеку - мења се само садржај - овде сам хтео рећи да није један простији а други сложенији (што је рецимо ствар са људским производима јер производи поседују развој)

.. ето пар опипљивих доказа интелигентног стварања

а имаш ли ти неки опипљив доказ ванземаљског деловања или постојања?

нисмо се развили - ту је твоја грешка почетна.
(та митохондријска још поготово доказује да нисмо "настали од мајмуна", можда је тај дарвин и настао а ја сам од оца и мајке)

зато што знам како превара функционише и на шта циљају и шта су им мотиви.
цела ванземаљска прича обилује елементима преваре. ево рецимо онај љубас бернард, гледао сам га на Балкан инфо, једно 50 пута је поновио за сат времена "то није лаж - ја сам то видео" значи лаже 100%.

друго и много битније од љубаса јесте да богаташи (болесници) планирају да побију једно 99% људи на планети. то би могли одма да ураде али они што би преживели би им дошли главе. да се то не би десило убацили су ванземаљце у причу!
тако, када велика већина буде веровала у ванземаљце они ће побити 99% људи. тада ти људи их неће вијати са вилама већ сви ће да мисле "свемирци су криви за све"! јел конташ превару??
јер систем капиталистички је неодржив и пући ће кад-тад.
ти богаташи болесни то хоће већ једно 100тинак година да ураде али нису успели (пробали су ратовима). ако нису успели - не значи да су одустали само мењају методе!

а ако нешто нисам видео, а то исто нешто није видело једно 7 милијарди људи на планети онда је вероватноћа да не постоји велика, одностно не постоји!

боље се запитај шта радиш и каква убеђења имаш и ко те плаћа ако те плаћа.

зато што знам како превара функционише и на шта циљају и шта су им мотиви.
цела ванземаљска прича обилује елементима преваре. ево рецимо онај љубас бернард, гледао сам га на Балкан инфо, једно 50 пута је поновио за сат времена "то није лаж - ја сам то видео" значи лаже 100%.

друго и много битније од љубаса јесте да богаташи (болесници) планирају да побију једно 99% људи на планети. то би могли одма да ураде али они што би преживели би им дошли главе. да се то не би десило убацили су ванземаљце у причу!
тако, када велика већина буде веровала у ванземаљце они ће побити 99% људи. тада ти људи их неће вијати са вилама већ сви ће да мисле "свемирци су криви за све"! јел конташ превару??
јер систем капиталистички је неодржив и пући ће кад-тад.
ти богаташи болесни то хоће већ једно 100тинак година да ураде али нису успели (пробали су ратовима). ако нису успели - не значи да су одустали само мењају методе!

а ако нешто нисам видео, а то исто нешто није видело једно 7 милијарди људи на планети онда је вероватноћа да не постоји велика, одностно не постоји!

боље се запитај шта радиш и каква убеђења имаш и ко те плаћа ако те плаћа.
Čoveče,tom Bernardu ne verujem ni ja,čovek je dijabola klasična. Ja ne kažem da su vanzemaljci kao u holivudskim filmovima. Pod vanzemaljcem se može i smatrati neka bakterija,mikrob na nekoj udaljenoj planeti. Ljudi čim se pomenu vanzemaljci su u nekom tripu ili skrivenom strahu da su oni ogromni sa velikim zubima,i da će da nas sve pobiju itd. Oni da su zaista takvi i da imaju naprednu tehnologiju,misliš da ne bi do sada došli i izvršili invaziju na našu planetu?

и добро шта лик прича ли прича сат ипо.. понекад се појави неки цртеж неке карикатуре.. и даљњ може све да је намештено и да је измислио причу - ни једног доказа.
што је још горе, могуће да је плаћен да прича то што прича - јер опет, понављам.. када дође стани-пани народ би требао да вија тољагама битанге које су наштампале новац и за који су генерације и генерације људи радиле а на крају остале без ичега.
ако уведу ванземаљце и њих окриве - опет ће се извући ако будемо вијали ванземаљце!

Мислиш ванземаљци постоје? НЛО само значи да не знамо шта тај објекат значи.
Cuj, ne znam sta je ustvari NLO...Ali vanzemaljci svakako postoje...Od toliko mijardi planeta u Svemiru, nije logicno da samo na jednoj od njih - Zemlji postoji zivot....E sad STA JE ZIVOT, je majka svih pitanja...Da li je samo jedan stepenik u vecitom kretanju materije i njenom pretvaranju iz oblika u oblik, ili nesto vise...Niko ne zna...

NLO je sve što nije identifikovano. I bumerang sa WiFi uređajem može da bude NLO.

Dokazivanje vanzemaljaca je težak posao. U nemogućnosti smo i da dokažemo autentičnost snimaka.
Onoliko koliko se tehnologija razvila, toliko će biti teže da se zaista uspostavi verodostojan NLO snimak. U današnje vreme digitalni uređaji su odmah okarakterisani kao nepouzdani zbog lakoće dorage snimaka.

I dalje su analogne metode zakon, a tu postoji još problema.

analogno je zakon za mnoge stvari...napr. ne mozes da izmeris mnogo sta u audiu bez dobrog cevnog voltmetra...studer studijski analogni magnetofon sa neuman mikrofonima i cevnom manley miksetrom radi snimak za klasu bolji od svih digitalnih...
nlo... jednog dana cemo svi sve znati na svetu...u svim drzavama... do tada spekulisemo od onoga sta nam serviraju valjda radi pripremanja za neizbezno

Back