- Poruka
- 30.761
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo mi ovde pokusavamo da napravimo corbu od anunakia sa pridevom od gusterolikih. Nekima se svidja a nekima ne!nemogu da nadjem gde su kuhinjske teme.

Džozef Grejdišer, portparol mornarice, za portal Blek volt rekao je da je armija "objekte u tim snimcima označila kao neidentifikovani vazdušni fenomen". Pentagon priznaje da ove objekte ne može da identifikuje, kao ni da objasni njihovu pojavu.
CNN
✔@CNN
The US Navy has confirmed that certain purported UFO videos made public over the past several years do indeed show "unidentified aerial phenomena" https://cnn.it/30prjH7
https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1174435451085762560

Ukratko: imam 70kg i duhovno sam jak,aaa...kako ces ti vanzemaljcima dokazati da ti postojis?![]()
![]()
Али си зато видео безброј пута американца на тв екрану а да није била мутна слика и видео си га целог а не неку мутну светлу тачку - и онда ти неко каже то је амер???!!Ja nisam video vanzemaljca. Nisam ni Amerikanca (uživo).
Ukratko: imam 70kg i duhovno sam jak,
tj imam nesto sto se zove materija i nesto sto se zove ne materija u jednom. Tebi da dokazem materijalnu stranu - ako te opizdim pasces. Dakle moja materija reaguje sa okolinom dakle postoji!
Da bi dokazao duhovnu - dovoljno je da ne gledam parove, farmu i te gluposti.
кад сам био млађи мислио сам да је обрнуто...Међутим сада бих рекао да нема ванземаљаца, а да иза видљивог универзума постоји нешто што можемо звати и богом.70kg I misliš da ces nekog nakautirati kada ga opizdis? Previše gledaš UFC. I boga nema, vanzemaljci postoje.
мислио сам фигуративно.. никога никада нисам "опиздио" - извини ако си се/сте се нашли прозваним.70kg I misliš da ces nekog nakautirati kada ga opizdis? Previše gledaš UFC. I boga nema, vanzemaljci postoje.
"да да" и све је слчајно настало и то случајно тако да су све животиње и све што "хода" симетрично!I boga nema, vanzemaljci postoje
мање више се слажем али не можеш рећи да је технолошки напредак везан за старост цивилизације. и да је пут у свемир оно где треба ићи - то је мислим наметнуто од холивудских филмова!nace nasa civilizacija je jako mlada, pogotovo tehnoloski jer prakticno tek pre 150 godina je bila industrijska revolucija
мислио сам фигуративно.. никога никада нисам "опиздио" - извини ако си се/сте се нашли прозваним.
"да да" и све је слчајно настало и то случајно тако да су све животиње и све што "хода" симетрично!
мислим јес ти видо камен на плажи - то је настало случајно - где је ту симетрија.??
планине су настале "случајно" - где је симетрија??
да не помињем златни пресек!