NLO-i - Posetioci iz svemira

jos_1_5ak,
пар примедби...у случају Роузвел управо је први извештај показао да је то био метеоролошки балон, после су свашта надодавали. Питам се ко и зашто...
https://skepticalinquirer.org/2017/12/the_roswell_incident_at_70_facts_not_myths/

што се тиче полиграфа он уопште није релевантан. Тревис Волтон је пар пута положио, пар пута пао...то уопште не треба узимати у обзир већ користити логику.

Ne Trevis Volton nikada nije pao na poligrafu u ono vreme, neposredno nakon dogadjaja , prosao je test jedno 10-15 puta zaredom (kao i svi njegovi prijatelji svedoci koji su bili sa njim u sumi te noci) jedino je pao sad nedavno 40-45 godina kasnije i to ne na pitanja da li se to zapravo desilo ili ne, taj deo testa je opet prosao vec zato sto je pominjao neke detalje kojih se ni on sam vise ne seca i koje je on sam iskonstruisao na osnovu pretpostavki , ipak je 45 godina proslo od tad, a poligraf tako funkcionise, ono iako govoris istinu ukoliko samo dodas jedan mali detalj viska ili nesto sam pokusas da povezes na osnovu logike i pretpostavke padas, ono nema tu price vec samo odgovaras sa da ili ne.
Mada generalno ima dosta slucajeva otmica za koje gotovo da nema bilo kakve sumnje da su se zaista dogodili.

Poslusajte pazljivo ovog mladica, ja licno nijednu njegovu recenicu ne mogu da osporim i to ne samo u ovom videu,
a dao je jedan od najlogicnijih odgovora na pitanje: zasto nam se vanzemaljci ne javljaju ukoliko postoje..
..oni prosto nemaju razloga da nam se jave, poslusajte zasto..

Poslednja izmena:
За пост испред.. ФЕС канал јутјуба је покушај нсп да се глупира и намеће неке приче који њима одговарају...

А за пост задњи где црква као нешто говори и НЛО.. опет иста прича. "Неко прича неку причу како је видео неке нло.. демони. бла бла.. " Опет и опет ако је неко видео нешто.. што то и нама не покаже!
Не показује јер лаже!
Не схватите ме погрешно - у човека је врло битно да верује.. али да га неко гура у неки храм због (у овом случају нло) је превара!

Ama nije prevara, sta vam je https://www.srbijadanas.com/vesti/s...vili-americki-piloti-su-autenticna-2019-09-19

CNN
@CNN

The US Navy has confirmed that certain purported UFO videos made public over the past several years do indeed show "unidentified aerial phenomena" https://cnn.it/30prjH7
Embedded video
https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1174435451085762560
Džozef Grejdišer, portparol mornarice, za portal Blek volt rekao je da je armija "objekte u tim snimcima označila kao neidentifikovani vazdušni fenomen". Pentagon priznaje da ove objekte ne može da identifikuje, kao ni da objasni njihovu pojavu.

aaa...kako ces ti vanzemaljcima dokazati da ti postojis?:) :lol:
Ukratko: imam 70kg i duhovno sam jak,
tj imam nesto sto se zove materija i nesto sto se zove ne materija u jednom. Tebi da dokazem materijalnu stranu - ako te opizdim pasces. Dakle moja materija reaguje sa okolinom dakle postoji!
Da bi dokazao duhovnu - dovoljno je da ne gledam parove, farmu i te gluposti.

Poslednja izmena:
A kako će meni Afrikanac,Amerikanac,Azijat da dokaže da postoji ako nema moju adresu da me poseti i uveri me fizički,..dalje čak i ako se to desi,šta ako je to Srbin koji se folira i samo nema isprave kraj sebe? Šta ako te ljude boli uvo za moje mišljenje i da se meni dokazuju, i apsolutno sam nebitan u njihovom životu?
Da li treba da nastavim svoj misleni pohod,da ti ljudi ne postoje i koliko će to uticati na njih, kada čuju šta mislim?

мало ми је нејасно шта си у задња два поста хтео рећи али нема везе.

оно што ја мислим у вези нло и изванземаљаца... јесте да цела прича има све елементе тешке обане и преваре. заправо ја покушавам да људима скренем пажњу на те елементе.
рецимо да шибицарење и нло прича се принципијелно не разликују. само што је нло прича много обимнија и теже ју је провалити. али ако знате како шибицари раде све би вам било јасно и за уво.
чак и ако гледате мотиве преваре зване нло - видећете да постоје много мотива да се народ лаже!

значи, обратите три пажње на мотиве и принципе а не неке мутне слике!

е сада, дали негде постоје? на земљи нису, а вала ни у космосу који видимо - а можемо да видимо подоста!

Ja nisam video vanzemaljca. Nisam ni Amerikanca (uživo).
Али си зато видео безброј пута американца на тв екрану а да није била мутна слика и видео си га целог а не неку мутну светлу тачку - и онда ти неко каже то је амер???!!

ево ти типичан пример:
слика мутнија да не може бити више али зато међунродна станица оштра и знак си ен ена оштар (то је битно у целој причи јел?) текст оштар, да може да се прочита - ако сада не видиш како ради превара онда ти помоћи нема.

Резултат слика за terminator wrong gif

еј где сте народе, јесте нашли којег ванземаљца?
ево ја пробао да нађем неке аргументе против и на свим могућим претраживачима сам куцао "alien are fraud"..
али ни један резултат - то значи само једно - да вам дају одговоре које они желе!?
као постоје а ни једног оштрог снимка (сем холивудских филмова)!!

а ево нашао сам нешто под "ufo hoax" само мени опера блокира пола сајта не приказује...
https://mashable.com/2010/06/22/best-ufo-videos/

Poslednja izmena:
Ukratko: imam 70kg i duhovno sam jak,
tj imam nesto sto se zove materija i nesto sto se zove ne materija u jednom. Tebi da dokazem materijalnu stranu - ako te opizdim pasces. Dakle moja materija reaguje sa okolinom dakle postoji!
Da bi dokazao duhovnu - dovoljno je da ne gledam parove, farmu i te gluposti.

70kg I misliš da ces nekog nakautirati kada ga opizdis? Previše gledaš UFC. I boga nema, vanzemaljci postoje.

70kg I misliš da ces nekog nakautirati kada ga opizdis? Previše gledaš UFC. I boga nema, vanzemaljci postoje.
кад сам био млађи мислио сам да је обрнуто...Међутим сада бих рекао да нема ванземаљаца, а да иза видљивог универзума постоји нешто што можемо звати и богом.

Naravno da iza ovog 3D univerzuma i nasih 5 cula postoji sto sta sto mi ne mozemo ni da zamislimo a kamoli da percipiramo ali isto tako i ovaj vidljivi univerzum je beskrajan i fascinantan i sigurno da i u njemu postoji sto sta sto maltene mi ne mozemo ni da zamislimo i sigurno da postoji jos ko zna koliko civilizacija i da su mnoge od njih na daleko visem duhovnom, intelektualnom i tehnoloskom nivou od nas , sad verovatno ima i onih civilizacija i koje su i iza nas ali takve nemaju mogucnost da nas posecuju i da stupaju u kontakt sa nama.
Inace nasa civilizacija je jako mlada, pogotovo tehnoloski jer prakticno tek pre 150 godina je bila industrijska revolucija, do pre nekoliko decenija jos uvek su parne lokomotive bile u upotrebi , tek pre 100-tinak godina su se braca Rajt prvi put odvojila od zemlje, mislim proslo je svega tek nekoliko decenija kako mi mozemo da kazemo kako uopste imamo kakvu takvu tehnologiju, takodje i dan danas veliki broj ljudi zivi bez struje i bez osnovnih potrebstina za zivot, tako da nema sumnje da ima i mnogo naprednijih od nas, koji su stotinama, hiljadama pa i milionima godina ispred nas.

мислио сам фигуративно.. никога никада нисам "опиздио" - извини ако си се/сте се нашли прозваним.
I boga nema, vanzemaljci postoje
"да да" и све је слчајно настало и то случајно тако да су све животиње и све што "хода" симетрично!
мислим јес ти видо камен на плажи - то је настало случајно - где је ту симетрија.??
планине су настале "случајно" - где је симетрија??
да не помињем златни пресек!

nace nasa civilizacija je jako mlada, pogotovo tehnoloski jer prakticno tek pre 150 godina je bila industrijska revolucija
мање више се слажем али не можеш рећи да је технолошки напредак везан за старост цивилизације. и да је пут у свемир оно где треба ићи - то је мислим наметнуто од холивудских филмова!
дакле ја мислим, да је свемир, Марс Месец и то само нека врста шаргарепе да људи раде. а радом постају робови а да то и не виде!

мислио сам фигуративно.. никога никада нисам "опиздио" - извини ако си се/сте се нашли прозваним.

"да да" и све је слчајно настало и то случајно тако да су све животиње и све што "хода" симетрично!
мислим јес ти видо камен на плажи - то је настало случајно - где је ту симетрија.??
планине су настале "случајно" - где је симетрија??
да не помињем златни пресек!

A gde si ti video Boga. Nadji mi sliku osim jer mi tvoje ubedjenje i verovanje da on postoji ne znaci ama bas nista... Dok ne dokazes nisi kompetentan da iznosis misljenje o tome dal postoje ili ne postoje vanzemljaci...

Back