NLO-i - Posetioci iz svemira

Taj datum se pomera,kako mu prilaziš..
Medjutim Tom je iskoristio trenutak,skupio ove penzionisane naučnike i ex-šta god,sigurno im rekao,iskoristićemo vaše stare položaje da prikupimo pare,ja ću da iskoristim svoj položaj rok-stara koji imam da reklamiram,dignućemo sajt,zvaće se nešto što ima zvezde u rečenici,prikupljeno delimo,a da nas ne bi smarali šta se dešava u medjuvremenu,reći ćemo da će to biti tamo negde u sledećem veku gotovo,fazon ulaganje para u budućnost,kad taj dan dodje i pitaju se "pa šta se dešava" reći ćemo vlada upala preko noći sa crnim maskama i crnim avionom, sve zaustavila,ostali smo bez opreme i podataka.

NLO -i ...Postoje .
Ko su , odakle i zasto ih vidimo ...
To su posebni izazovi za covjeka, vodjenog iskonskom zeljom da nije sam u kosmosu .
Posebna je pri tom zelja da letimo .Sad jedna ne samo moja teorija .
NLO smo sami mi iz buducnosti ..Tu vidim VRIJEME drugacije uhvaceno od svega nama poznatog .

NLO -i ...Postoje .
Ko su , odakle i zasto ih vidimo ...
To su posebni izazovi za covjeka, vodjenog iskonskom zeljom da nije sam u kosmosu .
Posebna je pri tom zelja da letimo .Sad jedna ne samo moja teorija .
NLO smo sami mi iz buducnosti ..Tu vidim VRIJEME drugacije uhvaceno od svega nama poznatog .

Niko još nije putovao u prošlost - niti će.
Nemoguće rešenje nije odgovor.

Bića koja su ovladala medjuzvezdanim putovnajem su tehnološki toliko ispred nas, da smo mi za njih otprilike isto ono što su mravi ili gliste za nas.
Da li je nas briga da li će nas videti mravi?
Da li mi kad naumimo nešto kontaktiramo mravljeg "predsednika", da se s njim dogovorimo?
Da li nama treba nešto od tih mrava, nešto što ne možemo sami?

Oni nemaju nikakav interes prema nama, prosto smo apsolutno nebitni, izuzev nekima od njih koji bi nas proučavali, zarad nekih nvih saznanja ili hobija.
Sve što im može trebati, tipa sirovina, elemenata oni na tom nivou tehnologije mogu sintetisati bez da im treba Zemlja, a genetski kod života na Zemlji je zasigurno drugačiji od njiihovog, te im je takodje "neupotrebljiv".

Bića koja su ovladala medjuzvezdanim putovnajem su tehnološki toliko ispred nas, da smo mi za njih otprilike isto ono što su mravi ili gliste za nas.
Da li mi kad naumimo nešto kontaktiramo mravljeg "predsednika", da se s njim dogovorimo?

Oni nemaju nikakav interes prema nama, prosto smo apsolutno nebitni, izuzev nekima od njih koji bi nas proučavali, zarad nekih nvih saznanja ili hobija.
Sve što im može trebati, tipa sirovina, elemenata oni na tom nivou tehnologije mogu sintetisati bez da im treba Zemlja, a genetski kod života na Zemlji je zasigurno drugačiji od njiihovog, te im je takodje "neupotrebljiv".
Vanzemaljac - kako to gordo zvuci...:):hahaha:

O i te kako trebaju i ljude i životinje.
A što ti ždereš mesište onih koji te ne diraju, kad ih ne trebaš tak bijedne i na nižem stupnju?
Pa kak onda i pomisliš da tebe neće ždrat..
Mislim da se nas dvojica ne možemo razumjeti.Svi ovi populizirani scenariji služe uglavnom za reklamiranje i učvršćivanje kontejnera, u može bit pravoslavnog ili katoličkog, a takvih priča postoji cijela jedna masa, razlika je jedino u tome što se njihove sadržaji odnose na različite kontejnere. A sve su ubjedljive uz podsticanje straha kod čitaoca u smislu šta će mu se desiti ukoliko ne prihvati određeno vjerovanje. Dakle, kontrolni sistem ga tjera da vjeruje u vjerovanje što pali u većini slučajeva ali nije obavezno za svakoga.
Ukratko što dobijaju kad te ubijede, koja je priča ubjedljivija? Ubjedljivost ili kredibilitet nečega ili nekoga, ne mora da ima direktnu vezu s Istinom.

Na vebsajtu čuvenom sa ovom tematikom takođe možeš naći prevedenu knjigu Karle Turner, Anđeoska maskarada, pa poglredaj tamo kako “kontrolni sistem” ubacuje u igru djevojku Maju koja “duhovno obrazuje” Teda. Cura se pojavi, pa nestane ko sveta gospa?! Doduše, ona nije bila odjevena kao kaluđerica jer se tu radilo o mentalnom programu nereligioznog tipa. Dakle, princip je isti a sve ostalo su nijanse.

Takođe, na vebsajtu možeš naći i knjigu čovjeka koji je bio katoločki sveštenik sve dok mu nije dopizdilo, pa napisao tu knjigu gdje je opisao tu vrstu manipulacije, nakon čega su ga naravno izbacili iz sveštenstva. On se zove Salvador Freixedo a knjiga – Vizionari, mistici i kontaktirani.

A na vebsajtu možeš naći i prevedenu knjigu Johna Keela, Osmi toranj gdje su takođe opisane slične manipulacije ljudi.

Kontrolni sistem, naravno, uvijek bira kredibilne ljude tako da bi scenario “upload-ran” u njih bio bolje plasiran. (Kad se ti “vizionari” ili “kontaktirani” podvrgnu regresivnoj hipnozi i vrate u vremensko-prostornu tačku događaja, većina njih sebe vide kako leže na nekom stolu u nekoj bazi priključeni na neke uređaje. Dakle, oni ne idu u rajeve, paklove i ko zna gdje, nego im virtuelni scenariji bivaju upload-irani).

A sve ovo ti kao informacija ništa neće značiti jer vjerovao ti u ovo što ti kažem ili nevjerovao, nema nikakvog efekta kad je objektivna realnost u pitanju, što se potencijalno može vidjeti (jednog dana ili nikad?!), na osnovu onoga što je neki iznijeo u tekstu Metafizika obmane

Što se tiče vremenske linije,i Ajnštajn kaže da je vreme samo dimenzija prostora, tako da je i sa tog aspekta moguće putovanje kako u budućnost, tako i u prošlost.
U biti da vrijeme ne postoji.

Kakvo lupetanje, za medalju.
Pokušao sam da pažljivo pročitam komentar sa idejom da shvatim šta ti uopšte hoćeš da kažeš time,medjutim nije mi uspelo.
Jedino što sam shvatio je da na net-u očigledno ima svakakvog smeća na koji se ti pališ.
Niko nikada nije poricao mogućnost da neko manipuliše ljudima, to se radilo kroz vlast i religiju odvajkada.
Ali pričati kako je nekoj hipotetičkoj civilizaciji, koja vlada medjuzvezdanim putovanjima i ima tehnologiju koju mi ne poznajemo ni u SF pričama, bitno da manipuliše ljudima ,ili nešto od nas krije?
Kao kad bih se ja sakrivao od mrava da oni ne vide nešto što možda ne treba........smejurija.

Vreme naravno postoji,i ono je samo jedna od dimenzija prostora.
I kao što dimenzijama možeš manipulisati krećući se duž njih, isto tako je moguće to raditi i sa vremenom.

eeeee, da je neke sreće da ponovo budem balavac........
Onda bi možda i progutao ta sranja koja pričaš......
Mada ne verujem.....Ja sam i kao balavac bio mnogo pametniji od ovog sranja koje ti propagiraš.
Pravo pitanje je u šta si ti sprcao tolike godine?

Back