Njoj je 19

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
... a vi ste drtina 35+ ... ona doziva, trazi, zeli ... kud s njom ?

giphy.gif

:D

Cini mi se da je ok igrati se, malo je zezati, pa u zadnjem trenutku se povuci ....

Ne vidim tu neki problem, bolje je i lepse biti sa mladjom devojkom nego starijom .

Jasta neg' sam ja, qkavan bio :D

Mada o takvim stvarima stvarno i ne razmisljamo dok nam se ne dese, msm jbt imam stariju plombu od nje ...

Ona je mlada zena, koja, cini se, zna sta hoce, vidi se da je napredna, Ipak pored toga, izgleda treba da imam bas sklonost prema takvim (izrazito mladjim) da bi stupio u tako neke kontakte, Previse je to nevino i ne izraslo za moj apetit :D
Tebi će biti žao što nisi a i njoj.A za to što će ostati nevina još neko vreme neće ti reći hvala.

ja muskarce od 35+ postujem i govorim im 'vi' :mrgreen:
e ovako
ovi matorci sto vrede i s kojima bih i mogala, obicno ne zarezuju klinke, niti zele da se upustaju s njima
a ovi klosari, blago pedofilski nakrivljeni sto jure za klinkama, nisu ni za q.... ni za klinke ni za starije

giphy.gif

Cini mi se da je ok igrati se, malo je zezati, pa u zadnjem trenutku se povuci ....

Nije maloletnica, a ako nije sa tobom zbog kinte, ne traži u tebi ćaleta ili nekog ko će je "učiti" misterijama života dok ne izuči a onda te odjebe, ili ograničena, ili traži u tebi spas iz loše porodice, nego se stvarno loži, čist mazohizam je odbiti takav pupoljak. Samo da nije priglupa, to je najgore, stariji muškarac sa takvom i nema o čemu da priča, ako se ispravno razvijao po pitanju intelekta naravno. Ako je bistra, poletna, iskreno voli, nije razbludna, treba je ubrati kao majsku jagodu, da ne padne u pogrešne ruke, nekog pohotnog klinca ili nekog stvarno, stvarno zlog lika 35 +. Treba brinuti o njoj i štititi je od loših uticaja.
Ako je devica, zaboravi...ne želiš taj teret, krivicu, osim ako je ne oženiš i to pod hitno.

Poslednja izmena:
e ovako
ovi matorci sto vrede i s kojima bih i mogala, obicno ne zarezuju klinke, niti zele da se upustaju s njima
a ovi klosari, blago pedofilski nakrivljeni sto jure za klinkama, nisu ni za q.... ni za klinke ni za starije

Vec je ozbiljan niz tvojih poruka koje imaju obicaj da zazvone u meni ona mjesta gdje akumuliram kvalitet ... moj naklon u svakom slucaju.

Nije maloletnica, a ako nije sa tobom zbog kinte, ne traži u tebi ćaleta ili nekog ko će je "učiti" misterijama života dok ne izuči a onda te odjebe, ili ograničena, ili traži u tebi spas iz loše porodice, nego se stvarno loži, čist mazohizam je odbiti takav pupoljak. Samo da nije priglupa, to je najgore, stariji muškarac sa takvom i nema o čemu da priča, ako se ispravno razvijao po pitanju intelekta naravno. Ako je bistra, poletna, iskreno voli, nije razbludna, treba je ubrati kao majsku jagodu, da ne padne u pogrešne ruke, nekog pohotnog klinca ili nekog stvarno, stvarno zlog lika 35 +. Treba brinuti o njoj i štititi je od loših uticaja.
Ako je devica, zaboravi...ne želiš taj teret, krivicu, osim ako je ne oženiš i to pod hitno.

Nije maloljetnica, pravno, to je jasno, a vec sam napomenuo da je za svoje godine zrela ... vuce se sa deckom par godina, doslo joj vrijeme izgleda da proba druge stvari u zivotu ... a ambicije joj ocito ne nedostaje :D

Poslednja izmena od moderatora:

giphy.gif

moj brat od tetke se tako oženio, počeo da se zabavlja sa koleginicom 89 godiste dok je imala 19 godina a on je imao tries i neku, zabavljali se par godina, venčali se i sad imaju dvoje dece

e ovako

a kolko ti imas godinica ako su ti 35+ matorci
ako si iznad 20 nema sta da im persiras tu ste a mnogima si vec i prematora

pa u gornjem postu si rekla da je devojka od 19 zrela osoba, sposobna da proceni 35'-godisnjaka i zasnuje i brak s njim.
zasto onda ne bi bila zrela i kad treba da planira i kalkulise? mislis da to dolazi s godinama, a sposobnost odabiranja pravog partnera moze i sa 19?
mozda delimicno, ja mislim da vecinom zavisi od karaktera koji je do 19 potpuno formiran i od obrasca iz maticne porodice.
lukava i proracunata osoba je takva i sa 18 i sa 44, jedino ove naivne nahebu, pa je tu iskustvo faktor
kad vec ucis iz bajki,tamo ne prebivaju samo cedne princezice i vile nego i slatke vestice.
nismo sve naivne sa 18, kao sto nismo ni mudre sa 40
To nisam nigde napisala.
Devojke nisu pokvarene sa 19 godina, ljude "pokvari" vreme i dogadjaji u njihovom zivotu.Naravno da zena od 40 drugacije razmislja od devojke od 19 koja ni priblizno nije isprobala izazove zivota.

tretiras je u skladu sa godinama i pruzis joj nesto sto vrsnjak nikako ne moze....a ako si dzukela i okoristis se pichkom posto dominiras onime cime ona nije u stanju da se odupre, e onda te treba hebati....

ja sam jednoj od 19 god, lajkovao sliku. bilo mi je malo neprijatno, ali sam ipak kliknuo na lajk.
kasnije je ona pobrisila 1000 svojih selfija, ostavila samo 10ak, među njima i onaj koji sam joj lajkovao. slučajnost? možda to kazuje da joj moj lajk znači?

Poslednja izmena:

Back