Grof Vronski
Legenda
- Poruka
- 60.495
...hm...dobro...a sada jedno pitanje, kako se zovu zene (muskarci, svejedno) koji na prek pogled lupaju citav dan glavu zasto im je upucen, koji na sekiraciju reaguju nesanicom, koji dobijaju herpes zbog nikotina, neprospavane noci, ispita, koji izbegavaju konflikte u sirokom luku, kojima se iz glasa vidi kada ce da zaplacu iako brane svoj stav, koji ne odgovore coveku na jasnu uvredu a onda se jedu danima, koji se ne svadjaju vec dure u sebi i trpe, trpe, koji su navikli na porodicno mazenje i koji makar umrli ne bi trazili pomoc od drugog iako se vidi na kilometar da ne mogu sami? Sta su oni? Ja sam mislila da su oni njanjavi i gnjecavi...u narodu poznati kao mekusci, placljivci, kmezavci itd...inace mogu biti na sasvim pristojnim funkcijama i dobro se snalaziti ali su prosto receno ranjivi u medjuljudskim odnosima...
Što se ti tu pronalaziš?
Ako reaguješ tako kako si napisala,
ne možeš se svrstati u "njanjave"....
Tvoja tuga,osetljivost,razočarenja,povređenost....
su iskreni,spontani.......
Ti sve to mučno preživljavaš....
"Njanjava" pokušava da da privid toga,
ali foliranjem,glumom....
Neke to rade seljoberski,pa ih i nije teško
pročitati (najčešće je "čita" okolina,a partner kasnije).
A,ima i onih koje su se izveštile i dovele do savršenstva
tu "tehniku"....
Tebe satire emocija,a njanjave održava kvaziemocija....
Ćuti i manje plači!!!

Maze ih, paze, nutkaju, ove se prenemažu... kao u nekoj predstavi, bar meni tako deluje.
). Znaci, najezim se sav, pocne neka agresija da se budi, strasno nesto. Ni na kraj pameti mi ne dodje potreba da je zastitim. Pre svega jer znam da nema potrebe da je od bilo cega stitim i sto znam da joj bas nista ne fali. 

i zato 
oz: