"njanjave zene"

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Evo jedne karakteristike koju ima zena a to je "njanjavost" nisam je ja nazvala tako vec ovde jedna forumasica...interesantno...Kakve su to zene? Pretpostavljam nezne blage uzdrzane...mozda folirantkinje ko zna?..Ili vise cenite neke "nenjanjavije" za prijateljstvo druzenje...

Njanjava je princeza na zrnu graška. Svet je okrutan, a ona je tako nežna. Princ joj trči u pomoć jer ona ne ume i ne treba da se bori sa problemima. Nju celog života maze i paze jer je nežna kao cvetitj.

Ili, druga verzija, njanjava je u stvari veliki manipulator, pa se pekmezi ne bi li se okolina sažalila na nju i radila sve umesto nje.

misim da je to najgore sto mogu reci za neku zenuz:lol:
al ***, to su sve uticaji hriscanstva..gresna eva, nastala od rebra..mora da bude slaba, en bi li se sveto musko na nju sazalilo, i diglo svoju svetu ruku da je zastiti od surovog svetaz:lol:
bliza mi je ideja od lilit, o zeni zemlji, koju mozes da gazis, dok ne odluci da te proguta..
z:)

al ***, to su sve uticaji hriscanstva..gresna eva, nastala od rebra..mora da bude slaba, en bi li se sveto musko na nju sazalilo, i diglo svoju svetu ruku da je zastiti od surovog svetaz:lol:
bliza mi je ideja od lilit, o zeni zemlji, koju mozes da gazis, dok ne odluci da te proguta..
Lilith je zakon!
:D Eva vas je upropastila bre...mislim taj ko je izmisli...:roll:

ajd razumem sto muskarci preziru njanjavost,al zene?
svaka pametna zena je cica sa sto lica.pa ako smo majke,radnice,bolnicarke,sobarice,kuvarice,kurvarice,pa i ta njanjavost moze da prodje po nekad.ne moze zena samo da bude borac.
mozda sam ja pogresno protumacila pojam.za mene je to da se zena pokaze slabija nego sto jeste,a u cilju da bi bila malo pazena i mazena i odmenjena da ne mora da ponese sav teret na svojim ledjima

Poslednja izmena:
Njanjava je princeza na zrnu graška. Svet je okrutan, a ona je tako nežna. Princ joj trči u pomoć jer ona ne ume i ne treba da se bori sa problemima. Nju celog života maze i paze jer je nežna kao cvetitj.

Ili, druga verzija, njanjava je u stvari veliki manipulator, pa se pekmezi ne bi li se okolina sažalila na nju i radila sve umesto nje.
Upravo tako...

Evo jedne karakteristike koju ima zena a to je "njanjavost" nisam je ja nazvala tako vec ovde jedna forumasica...interesantno...Kakve su to zene? Pretpostavljam nezne blage uzdrzane...mozda folirantkinje ko zna?..Ili vise cenite neke "nenjanjavije" za prijateljstvo druzenje...

Pazi ima one koje su stvarno njanjave i one koje su ko musko pa se kao trude da budu zenstvene..a onda odu u tu njanjavu krajnost..ono kao govore u muskom rodu to mi je naj:bljak:

ajd razumem sto muskarci preziru njanjavost,al zene?
svaka pametna zena je cica sa sto lica.pa ako smo majke,radnice,bolnicarke,sobarice,kuvarice,kurvarice,pa i ta njanjavost moze da prodje po nekad.ne moze zena samo da bude borac.
mozda sam ja pogresno protumacila pojam.za mene je to da se zena pokaze slabija nego sto jeste,a u cilju da bi bila malo pazena i mazena i odmenjena da ne mora da ponese sav teret na svojim ledjima

Smokvice, kad god me pazio mazio, izašlo mi je na nos. Ne bih ja tu ništa menjala!

Ima zena koji su pravi borci koje zivot nije mazio i sav teret na svoja ledja ponele ali ima i zena koje su naucile da im se sve prinosi, kako u detinjstvu tako polse i muz i svekrva i svi joj sluze a ona vec nesposobna za bilo sta i koliko god da joj uradis njoj nije dovoljno, uvek se zali, nja, nja, nja, to su njanjave zene...

...a sta znaci tacno njanjavost?
...puno puta su me u zivotu okarakterisali kao njanjavu ali nikada uvredljivo...za mene je njanjava sinonim za mazna a ne znam, za moj racun nije na odmet biti mazna...mozda je lose glumiti njanjavost kao sto je lose glumiti grubost ili bahatost ili glumiti bilo sta drugo uostalom...

Što reče miss smart, njanjave su ili nesposobne ili glume da su nesposobne da bi manipulisale drugima.

Vazdušasta, moram priznati da nijednom nisam čula da je ovaj pridev upotrebljen u pozitivnom smislu, a znam dosta i maznih i umiljatih i nežnih i svakakvih

šta da digne :cistinaocare:

Lol....
Njanjave žene? Hm.... pa srela sam ih dosta... one koje se tripuju da je u tome ženstvenost... Pričaju sa pola daha... glume nežnost i pokazuju osećanja na svakom ćošku. Nikad ne iznose svoje mišljenje, a kad to učine ono je krajnje univerzalno... bledunjavo skroz. Ali njih muškarci vole... valjda zato što se ne osećaju inferiorno pored njih... tako da živele one.

488e289aca164a478499c42f3effc281.gif
nervira me ta odglumljena preterana krhkost..iza nje stoji samo parazitizam..ako ta rec uopste postoji..sve su kao eto tako nezne,i mazne i tako su nemocne,pa kako covek da se ne sazali i da ne poturi svoja ledja ne bi li se toj sirotoj dusici pomoglo..jer ona -govorim o jednoj osobi-ima neznu kozu i alergicna je na deterdzent za sudje,pa ne moze da ga pere...i tako ne podnosi glasnu muziku,jer to njenim zivcima smeta,i stvarno ne voli kada joj se kontrira nedaj boze vikne se na nju,jer ona se lako potresa..a kako ce ona ovo ili ono..

488e289aca164a478499c42f3effc281.gif
nervira me ta odglumljena preterana krhkost..iza nje stoji samo parazitizam..ako ta rec uopste postoji..sve su kao eto tako nezne,i mazne i tako su nemocne,pa kako covek da se ne sazali i da ne poturi svoja ledja ne bi li se toj sirotoj dusici pomoglo..jer ona -govorim o jednoj osobi-ima neznu kozu i alergicna je na deterdzent za sudje,pa ne moze da ga pere...i tako ne podnosi glasnu muziku,jer to njenim zivcima smeta,i stvarno ne voli kada joj se kontrira nedaj boze vikne se na nju,jer ona se lako potresa..a kako ce ona ovo ili ono..
Lol...alergična sam na deterdžente... ako se dobro ne isperu gulim se danima... sve dok se ne smiri....
I jako loše reagujem kad se neko dere na mene... njanjava sam..xD

Što reče miss smart, njanjave su ili nesposobne ili glume da su nesposobne da bi manipulisale drugima.

Vazdušasta, moram priznati da nijednom nisam čula da je ovaj pridev upotrebljen u pozitivnom smislu, a znam dosta i maznih i umiljatih i nežnih i svakakvih

...pa zato i kazah da ne razumem pojam bas najbolje...jel njanjava znaci umiljata ili parazit?

...meni malo bode oci sam trend da se danas prezire svaka vrsta slabosti, nije da je vazno ali ne govorim uopste o sebi vec zbilja poznajem zene (a i muskarce bogami) koje ne glume slabost vec jesu slabe, fizicki, mentalno, svakako...sasvim je nebitno ko ih je slabim ucinio pa sam tako prisustvovala pokusajima da budu glasne, jasne i jake i to je bila katastrofa...nisu svi ljudi od istog emotivnog sastava napravljeni...da smo svi isti gde bi nam kraj bio...

Ali ta osoba se tako ponasa,bas kao da ce sve osim leskarenja i lickanja da je satre,pritom vrlo uspesno manipulise svojim roditeljima,koji je maze i paze kao bebicu,a ona je tako,osjetljiva i njezna, i kad zaleprsa onim trepavicama,i kad duboko uzdahne pride,kako da ..kako da je nazovem nego njanjom,a iza te maske se krije osoba koja sasvim dobro moze da terorise druge ljude,i koja dobija ludacku snagu kada dobije napad besa,i odjednom njanje vise nema,tu je histericna zena,sa izbezumljenim pogledom,i jezicinom do dupeta..

Back