zemunski kej
Elita
- Poruka
- 22.007
Naprednjaci za EXIT kazu drogiranti a kad su culi da je dzez,muzika amerike,ocenili su da je to bolestina. Ne svidja im se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja Krajiska pesma? Ono zavijanje tih nazovi “Krajisnika”Zaista je neprilkladno poređenje kraiške pjesme s nekim crnačkim balavljenjem
Znamo mi tvoje pretke svi su oni pomrli na krevetu od starosti kao žene zato ti danas i slušaš tu pseudointelekualnu onaniju umesto u guslama da uživaš dok ti suze liju niz lice.Koja Krajiska pesma? Ono zavijanje tih nazovi “Krajisnika”
Moji preci su bili “pravi” Krajisnici i imali su odredjene povlastice- npr bili su oslobodjeni regularne vijne sluzbe i nisu morali ucestvovati u prvom svetskom ratu i nisu se borili protiv kraljevine Srbije i nisu slusali ovo zavijanje koje se sad predstavlja kao Krajiska muzika; npr tamburice su takodje Krajiska muzika, tj Krajina je imala i severni i juzni deo koji se totalno razlikuju, a iz nekog razloga ovi s juga i njihova muzika su postali sinonim za sve Krajusnike.
nije tebi dobro...Problem je sistematsko unistenje kako kulturnog tako i intelektualnog i kognitivnih sposobnosti gradjana
citava stvar u Srbiji podseca na neke ideje iz SSSR-a, kad su neki clanovi KP SSSR razmisljali o tome da ukrste gorilu i coveka;
ideja je bila da se stvori jak i izdrzljiv radnik koji bi ima dovoljno intelekta da radi i slusa naredbe i samostalno zivi; ali nedovoljno da se razume i gura nos u politiku i smeta politbirou.
Tako i ova gamsd gradi coveka koji samo ponavlja mantre, ponavlja reci i izmisljenu istoriju i slusa sta im se kaze, bez previse razmisljanja.
I još se Kraišnikom naziva , taj za stid ne zna. Bar da prizna kako je neki Beogradski pederko.nije tebi dobro...
Imate i vi krvoslednike.Obično uzimaju srpska i ruska imena.I još se Kraišnikom naziva , taj za stid ne zna. Bar da prizna kako je neki Beogradski pederko.
Imate i vi krvoslednike.Obično uzimaju srpska i ruska imena.
Sve su to videli od amerikanaca.Ma jasno, urbane legende, još je i najmanje najgorih među Beogradjanima kao što je i najmanje promiskuitetnih među Beogradjankama, seljančice nas tu šiju za pet dužina al' najlakše komplekse lečiti na nama kad nam je sve to jasno i smešno.
Što se tiče dečaka odozgo, može nešto da mu se ne sviđa ali bar iz pijeteta prema precima, osnovna kultura i kućno vaspitanje nalažu da se ne mažu fekalijama.
Iz zapadne Zapadna Slavonije sam i recimo u Vojvodini se bolje slazem s Vojvodjanima nego s kolonistima i onima sto su dosli iz “juznog sektora”, apsolutno ne podnosim gusle, totalno dosadsn instrument.I još se Kraišnikom naziva , taj za stid ne zna. Bar da prizna kako je neki Beogradski pederko.
Što se tiče dečaka odozgo, može nešto da mu se ne sviđa ali bar iz pijeteta prema precima,
Ja imam pijetet prema precima- zato se i bunim protiv prekrajanje i jednostrano prikazivanje istorije, i delovi Vojvodine i Slavonije su bili deo Vojne Krajine, gde se slusala drugacija muzika i bila drugacija kultura, ako prave Krajisko vece onda bi trebali pozvati i neke tamburaske orkestre,
ne samo da pozivaju one Chechene.
Lepo sam napisao da sam (poreklom) Zapadne Slavonije,Tamošnja deca su jako lepo vaspitana, ne verujem da bi neko od njih ovako nešto napisao pa ni da bude popularan u društvu.
Sta se pravdas? To glupo ko noc. Nista ne znaju,mrze Zidove i naseg kralja.Iz zapadne Zapadna Slavonije sam i recimo u Vojvodini se bolje slazem s Vojvodjanima nego s kolonistima i onima sto su dosli iz “juznog sektora”, apsolutno ne podnosim gusle, totalno dosadsn instrument.
Dzez je definitivno intelektualno sest stepenica iznad gusli i ojkanja.
Кажњавају ако не пишете по задатом наративу?Znam da ću se debelo pokajati što ću ovo da napišem ali meni žao Nišvila![]()
Problem je sto je propaganda totalno iskrivila i cinjenice i istoriju i sadasnjost, narocito je pojednostavljivanje toliko uhvatili maha- pa se svi redovno trpaju u isti kos.Sta se pravdas? To glupo ko noc. Nista ne znaju,mrze Zidove i naseg kralja.
Srbi iz Srbije ne mrze Jevreje.
Zivim u Britaniji, a zivim samostalno od svoje dvadesete i naucio sam da ne cekam i ne ocekujem.On je to uradio po sopstvenom priznanju da bi mu bratanica/sestričina dobila posao, a tebe čeka ko zna šta još korisno.
Кажњавају ако не пишете по задатом наративу?![]()
Zivim u Britaniji, a zivim samostalno od svoje dvadesete i naucio sam da ne cekam i ne ocekujem.
Нисам схватио, али вероватно нисам такав капацитетHa ha ha
'aj sad hitro tamo raportiraj dok ti se ono učmalo, izolovano društvance nije raspalo od dosade.
Ovo je vrlo opasno i po meni cak kaznjivo razmisljanje, iz osvete ukinuti nekome "zurku". Mene licno boli dupe za Nisvil, nisma ga posecivala i smatram ga pomodastvom, ali bilo sta raditi iz politicke osvete, ravno je komunjarizmu i staljinizmu, i to sto pre treba ukinuti, a takve ljude koji razmisljaju kao ti, nikad ne dopustiti da dodju na odlucujucu funkciju.Da nisu organizatori Nišvila možda izlazili na ulice ovih dana?
Нисам схватио, али вероватно нисам такав капацитет
Претпостављам да хоћеш да кажеш да нисам разумео шта хоћеш да кажеш?![]()