- Poruka
- 14.457
Tragedija...
Jazz je OK.
Jazz je OK.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene jazz smara. Drndanje svega i svačega.Tragedija...
Jazz je OK.
Naravno, kako drugačije. Zatvaraj!Je li u Guci i dalje furaju prostitutke kao konobarice po satrama?
Evo ni ovo nije bitno:https://n1info.rs/kultura/nisvil-otpusta-sve-zaposlene/
Direktor Nišvila Ivan Blagojević saopštio je da je Nišvil prošle nedelje otpustio polovinu svojih zaposlenih, a da će 1. oktobra to učiniti i sa preostalim radnicima. Zaposlenima i njihovim porodicama je uputio izvinjenje i obrazložio da je razlog ove odluke u tome što je Ministarstvo kulture odbilo da na konkursu podrži ovogodišnje izdanje Nišvila.
Nakon Exita ode i Nišvil. Ova vlast ostaće upamćena kao najveći razarač kulture u istoriji Srbije. Samo čekam šta će naredno da naprave.
Naravno, kako drugačije. Zatvaraj!
Zezam se ja, ko voli nek izvoli. Meni daj grunge, minimal techno u malom klubu i ja srećan.Znam da ću se debelo pokajati što ću ovo da napišem ali meni žao Nišvila
Uživam u džezu, tako me smiruje i prija k'o narkosu droga il alkosu piće.
U Guči nikad nisam bila...znam da je sramota al i najbolji greše![]()
Zezam se ja, ko voli nek izvoli. Meni daj grunge, minimal techno u malom klubu i ja srećan.
Uporedjujes Nisvil s Krajiskim poselom?Krajisko poselo bih zakonom zabranio, radije kazem da sam Srbin iz Hrvatske nego Krajisnik upravo jer mi to arlaukanje, ojkanje i guslanje ide toliko na zivce da ne mogu podneti da me neko asocira s tim glupostima,Odlična vest. Nek sami finansiraju svoj provod. Da li se krajiško poselo finansira iz budžeta? naravno da ne, jer sami zarade dovoljno od svoje publike.
Ih, samo kulture? Oni su u bukvalnom smislu demolirali državu, a realne razmere njihove 13 godišnje pošasti ćemo saznati tek kad gamad bude odgovarala. Boga pitaj u kom je stanju ova država. Možda smo već u bankrotu, a ne znamo. Videćemo kada se otvore svi ugovori što je ovaj zlotvor zaključivao. 13 godina je rasprodavao imovinu i zaduživao se da finansira ovaj njegov cirkus.Nakon Exita ode i Nišvil. Ova vlast ostaće upamćena kao najveći razarač kulture u istoriji Srbije. Samo čekam šta će naredno da naprave.
Nije u bankrotu, tj finansijski gledano nije toliko crno, ali dugorocno gledano je jos gore: kad unistis kulturu, obrazovanje i spustis intelektualni nivo- to je gore od bankrota,Boga pitaj u kom je stanju ova država. Možda smo već u bankrotu, a ne znamo
Netko može i na mjesec gore a Pišonja i Žuga ni na more.Isto kako država oprašta milijarde duga Bor-u a ovamo gasi struju samohranim majkama...
https://n1info.rs/kultura/nisvil-otpusta-sve-zaposlene/
Direktor Nišvila Ivan Blagojević saopštio je da je Nišvil prošle nedelje otpustio polovinu svojih zaposlenih, a da će 1. oktobra to učiniti i sa preostalim radnicima. Zaposlenima i njihovim porodicama je uputio izvinjenje i obrazložio da je razlog ove odluke u tome što je Ministarstvo kulture odbilo da na konkursu podrži ovogodišnje izdanje Nišvila.
Nakon Exita ode i Nišvil. Ova vlast ostaće upamćena kao najveći razarač kulture u istoriji Srbije. Samo čekam šta će naredno da naprave.
Držim fige. Videćemo kada počnu da pričaju.Nije u bankrotu, tj finansijski gledano nije toliko crno, ali dugorocno gledano je jos gore: kad unistis kulturu, obrazovanje i spustis intelektualni nivo- to je gore od bankrota,
jer zatupljeni ljudi niti imaju kreativnost niti inventivnost- a bez toga niti drzava moze funkcionisati kako treba, niti ekonomija- ako uporedite listu najbogatijih zemalja i zemalja s najvise izuma, inventivnosti- postoji jaka korelacija.
U Srbiji su elipa iz 90tih i ovi njihovi duhovni naslednici toliko srusili nivo kulture i intelekta da je pitanje da li ce se ikad oporaviti.
Bankrot je najmanji problem u citavoj prici,Držim fige. Videćemo kada počnu da pričaju.
u čemu je problem...tko će doći u državi u kojoj neodgovorni pojedinci pozivaju na krv i građanski rat.https://n1info.rs/kultura/nisvil-otpusta-sve-zaposlene/
Ko poziva na gradjanski rat?u čemu je problem...tko će doći u državi u kojoj neodgovorni pojedinci pozivaju na krv i građanski rat.
Uporedjujes Nisvil s Krajiskim poselom?Krajisko poselo bih zakonom zabranio, radije kazem da sam Srbin iz Hrvatske nego Krajisnik upravo jer mi to arlaukanje, ojkanje i guslanje ide toliko na zivce da ne mogu podneti da me neko asocira s tim glupostima,
s druge strane iako dzez je totalno druga stvar, pravi dzez klubovi imaju neku svoju atmosferu i dzezere i ljude koji slusaju takvu muziku kod mene odmah dobiju epitet intelektualca, bez obzira na obrazovanje.
Nisvil je prestizan festival i proglasen je za kulturno dobro s razlogom,
a ne treba zaboraviti da je Nisvil rodjen u mracnom periodu ‘95 i ocigledno je toj ekipi iz devedesetih smeta Nisvil.
Problem je sistematsko unistenje kako kulturnog tako i intelektualnog i kognitivnih sposobnosti gradjanau čemu je problem...tko će doći u državi u kojoj neodgovorni pojedinci pozivaju na krv i građanski rat.
Zaista je neprilkladno poređenje kraiške pjesme s nekim crnačkim balavljenjemUporedjujes Nisvil s Krajiskim poselom?Krajisko poselo bih zakonom zabranio, radije kazem da sam Srbin iz Hrvatske nego Krajisnik upravo jer mi to arlaukanje, ojkanje i guslanje ide toliko na zivce da ne mogu podneti da me neko asocira s tim glupostima,
s druge strane iako dzez je totalno druga stvar, pravi dzez klubovi imaju neku svoju atmosferu i dzezere i ljude koji slusaju takvu muziku kod mene odmah dobiju epitet intelektualca, bez obzira na obrazovanje.
Nisvil je prestizan festival i proglasen je za kulturno dobro s razlogom,
a ne treba zaboraviti da je Nisvil rodjen u mracnom periodu ‘95 i ocigledno je toj ekipi iz devedesetih smeta Nisvil.
Jel to misliš na neoliberalnu gamad koja bi da sve da smakne sa državne grbače .Tako i ova gamsd gradi coveka koji samo ponavlja mantre, ponavlja reci i izmisljenu istoriju i slusa sta im se kaze, bez previse razmisljanja.
Jedini ko ovde 13 godina preti sopstvenim gradjanima je ovaj skot u Predsedništvu.Ko poziva na gradjanski rat?
Postavi kao dokaz ovde bilo sta takvo.
Recimo:
![]()