Niste hteli a rekli ste u besu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Импулсивност је ствар карактера...колико је лоша, толико може бити добра особина...

мада...двоје хладних...још и пролази...уз много досаде...
...двоје импулсивних...никако...

Najgora kombinacija je jedno impulsivno,drugo osetljivo.
Nagradno pitanje je - ko od njih dvoje izvuche deblji kraj? ;)

Desava se naravno. Mada ipak uvek gledam da kazem ono sto mislim. Pa ako mi izleti i nesto sto ne mislim onda gledam to da izkorigujem.

Bitno je ono sto se misli i oseca, a ne ono sto izleti u afektu.
U principu se ne raskida zbog afekta.

Heh ja vec odgovorio ovde. :mrgreen:
Ipak treba paziti da se drugi ljudi ne povredjuju, mada naravno nekad nesto izleti, mada ne bi trebalo da izleti jer cak i da je nesto doslo iz podsvesti opet pitanje otkud to tamo i onda to stvara neke oziljke u odnosima... neke crve sumnje... koji se cesto ne mogu ubiti bas odmah. Ali ipak pozitivnim aktima i delima ubijamo te crve i lecimo oziljke a negativnim aktima ih povecavamo.

Ili to sve moze da se posmatra i kroz cuvenu casu tolerancije u koju moze da kaplje... vremenom isparava... ali ako se prelije onda je gotovo.

Kada kažemo nešto, u konkretnom slučaju koji si opisala, tad mi kažemo ono što zaista mislimo, s' tim da dok nismo ljuti to (iz nekog razloga) zadržavamo za sebe
ma ne kazemo uvek ono sto zaista mislimo (nego nakaznu verziju toga, ili uvecan strah ili nesto dvadesetpeto)... ja sam grozna i stvarno svasta kazem kad sam povredjena i besna. i posle se uzasno kajem. ne sto sam to rekla. nego sto sam TAKO rekla....:(

pa nije bash da nisam htela... chim izgovorim neshto znachi da sam htela, samo je to "neshto" chekalo svoj momenat kada ce biti izgovoreno... nekada je pokrenuto besom, nekada nechim drugim, ali retko kada ostane neizgovoreno... jedino se slazem sa moje srce da se u besu izgovori na najgori moguci nachin...

Back