blogica
Obećava
- Poruka
- 89
zvezda??Bas me briga. Ja sam zvezda. Mukotrpno sam stigla do statusa zvezde i sad mogu da kazem sve sto hocu, i u besu i tiho, sapatom, kako mi se hoce.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zvezda??Bas me briga. Ja sam zvezda. Mukotrpno sam stigla do statusa zvezde i sad mogu da kazem sve sto hocu, i u besu i tiho, sapatom, kako mi se hoce.

zvezda??![]()
Desava se da u ljutini kazemo i ono sto ne mislimo i to cesto zaboli partnera ili sagovornika.U ljubavi to moze znaciti i kraj.Mislite li tako i kakva su vasa iskustva..
Импулсивност је ствар карактера...колико је лоша, толико може бити добра особина...
мада...двоје хладних...још и пролази...уз много досаде...
...двоје импулсивних...никако...
))Desava se naravno. Mada ipak uvek gledam da kazem ono sto mislim. Pa ako mi izleti i nesto sto ne mislim onda gledam to da izkorigujem.
Bitno je ono sto se misli i oseca, a ne ono sto izleti u afektu.
U principu se ne raskida zbog afekta.

Najgora kombinacija je jedno impulsivno,drugo osetljivo.
Nagradno pitanje je - ko od njih dvoje izvuche deblji kraj?![]()
Heh ja vec odgovorio ovde.
moj pređašnji život nije bitan
ponovo sam među vama eto
uspešno sam tamo prevaspitan
A ti da odgovoris na temu? Kazes li ti nekad nesto iz besa.. ili ti nekad nesto izleti iz glooposti ili ne razmisljanja? Ili iz ne poznavanja cinjenica?![]()

ja kad me neku uznervira pucam,
što da trošim glasne žice kad je olovo džab džaba![]()
malo trening ovo ono

Najgora kombinacija je jedno impulsivno,drugo osetljivo.
Nagradno pitanje je - ko od njih dvoje izvuche deblji kraj?![]()

au dobro si ti nju...kako chovek da se adekvatno izrazi...izdresirao![]()
tvoj slika govori vise od hiljadu reci,ali kako odoleti a da ti ne kazem STOKO![]()

...i vrtim privezak sa kljucevima oko srednjaka...![]()

ma ne kazemo uvek ono sto zaista mislimo (nego nakaznu verziju toga, ili uvecan strah ili nesto dvadesetpeto)... ja sam grozna i stvarno svasta kazem kad sam povredjena i besna. i posle se uzasno kajem. ne sto sam to rekla. nego sto sam TAKO rekla....Kada kažemo nešto, u konkretnom slučaju koji si opisala, tad mi kažemo ono što zaista mislimo, s' tim da dok nismo ljuti to (iz nekog razloga) zadržavamo za sebe