Niste hteli a rekli ste u besu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bash ti je dobra tema...razmishljala sam i zakljuchila da ne mogu da se setim...a sigurno jesam po koju otrovnu proshishtala....
Shta znam, to je valjda kada se osechash ugrozzeno kao mish u choshku pa udarash nisko....mislim da su te rechi koje tad izgovorimo sve drugo samo ne mishljenje. Pre su kiselina koja treba da sprzzi neprijatelja. Nema nishta gore nego kad dvoje koji se vole postanu neprijatelji.

Transformacija:

mali djavo...
2576449192_e6b7314b29_m.jpg

mali buda...
2576099813_c45545e190_m.jpg

:mrgreen:

Poslednja izmena:
Mozda u besu kazemo i ono cega se plasimo da je karakteristika onoga na koga se odnosi bes ili mozda projektujemo emocije koje su bile namenjene nekome ko nas je ranije povredio ili ogadio ili izneverio, pa se opet javlja strah da se to ne ponovi?

uvek kazem ono sto mislim,a i uvek stojim iza onog sto sam rekao,te 4e kao...jao..bio sam pijan,drogiran,ljut,slan,ne znam....hiperventilirao sam pa se ne vazi...to ne kapiram
time se sluze samo sline koje ne smeju da stanu iza svojih reci,pa se onda kriju iza nekakvog afekta
i apsolutno je tacno sto neko iznad rece...upravo kad ispizdimo kazemo bas sve sto zaista mislimo,a ne obrnuto...

Da.
A uedljivo je najgore kad neko nikad nije u stanju da se izrazi ali, pobogu, temperamentan je pa izvali takve stvari u "afektu" koje niko normalan ne bi mogao da proguta. A onda se vadi na temperament pa jos pokusava da ispadne interesantan.

Desava se da u ljutini kazemo i ono sto ne mislimo i to cesto zaboli partnera ili sagovornika Mislite li tako i kakva su vasa iskustva..
Iskustva su mi grozna :thumbdown:
Ljudi bliski meni cesto to rade. Ja te ispade imam jaaaaaaaaaaaaaako retko, ..dakle mogla bih na prste (ono sto jes' jes' ne jedne ruke :-) ) da ih pobrojim. Cak i pre nego dodje do toga, dam neko upozorenje... tipa :otkacio::otkacio::otkacio::otkacio: ko prezivi prica

Teska sam i sama kao osoba pa onda znam da moram da se nosim s nekim stvarima :sad2:
Povrede me, ali... ne traje dugo, umem da isfiltriram te info. Sestra mi je takva i valjda sam uz nju naucila :neutral:

Samo mi nije jasno zasto se sve vise ljudi "hvali" time da su teski, ili ako nije "hvaljenje" ono makar kao nesto sto je "eto, slatka moja, teret koji nosim", ali nemam nameru da ga menjam.
Jel i to iz straha, sto rece Pipi, kao mis u cosku pa cichi i udara nisko?

Mali diablo i mali Buda...
:think:

A najgori su oni shto kad ih neshto iznervira dohvate prvu osobu pri ruci pa se istresu. A posle ochekuju razumevanje, jer zaboga, oni imaju tako ozbiljne probleme, mnogo vazznije od nashe povredjene osobice.
Kad je bar na pravu adresu, pa i nekako...a ne - optuzzichemo muzza da nishta ne radi samo zato shto nam je shef na poslu pokazao mesto.

Desava se da u ljutini kazemo i ono sto ne mislimo i to cesto zaboli partnera ili sagovornika.U ljubavi to moze znaciti i kraj.Mislite li tako i kakva su vasa iskustva..

heh.ja mislim da nista strasno nisam rekla.....samo sam se nasalila bas kad smo se svadjali...malo neslano i on se bas naljutio i sad me kulira prodje pored mene kao pored poslednjeg go*vn*et*a...digne glavu....a samo sam rekla...pa sad nebitno tacno sta ali na foru da je robijas.......i on se boga ti uvredio neznam kolko....jb*g

Back