Niste hteli a rekli ste u besu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To moze da znaci kraj ako je zaista vreme za kraj..i ako je to izreceno u ljutnji ili besu..to je obicno ono sto smo nekad ili vise puta pomislili a precutali...

i posle ti ostaje jedna velika praznina i bol...i iluzija da je moglo drugacije a svestan si u nekom delu glave da nije...
e sad..treba to progutati i preci podignute glave preko svega..

i srusiti sve iluzije o tome da ce druga strana shvatiti i reagovati...iscupati ga iz srca i zgaziti..
ako samo jedna strana voli..dalje joj preostaje samo da pravi budalu od sebe...ili nastavi dalje...
ovo iz mog slucaja kada sam u besu rekla sve sto me mucilo..i tada se sve i zavrsilo....

Desava se da u ljutini kazemo i ono sto ne mislimo i to cesto zaboli partnera ili sagovornika.U ljubavi to moze znaciti i kraj.Mislite li tako i kakva su vasa iskustva..

Desava se naravno. Mada ipak uvek gledam da kazem ono sto mislim. Pa ako mi izleti i nesto sto ne mislim onda gledam to da izkorigujem.

Bitno je ono sto se misli i oseca, a ne ono sto izleti u afektu.
U principu se ne raskida zbog afekta.

uvek kazem ono sto mislim,a i uvek stojim iza onog sto sam rekao,te 4e kao...jao..bio sam pijan,drogiran,ljut,slan,ne znam....hiperventilirao sam pa se ne vazi...to ne kapiram
time se sluze samo sline koje ne smeju da stanu iza svojih reci,pa se onda kriju iza nekakvog afekta
i apsolutno je tacno sto neko iznad rece...upravo kad ispizdimo kazemo bas sve sto zaista mislimo,a ne obrnuto...

Desava se da u ljutini kazemo i ono sto ne mislimo i to cesto zaboli partnera ili sagovornika.U ljubavi to moze znaciti i kraj.Mislite li tako i kakva su vasa iskustva..
cim si rekao nesto znaci da to mislis...to sto si ga izrekao bas u afektu apsolutno nista ne znaci,sta vise kad nesto kazes u afektu kazes jer prorade emocije i ne mozes da precutis....zato je trulo kad se neko brani tom pricom...ja u to ne verujem...rekao si mi nesto?suoci se sa posledicama.

desi mi se nekad,mada generelano dosta dobro obuzdavam emocije...

evo jedna lepa pesma:)

Prosla je kroz moje pjesme strasno
I u svakoj ostavila trag,
Shvatio sam, vec je bilo kasno
Da joj nisam drag.

Godine su ostale za nama
njezna polja mladosti i sna.
Ostao sam sam, ostao sam sam
Jer nikad vise vratiti se nece, nikad vise

Nije htjela, nije htjela
Moje pjesme, moju ljubav, moja djela.
Nije htjela ruke moje