- Poruka
- 401.750
Desava se da u ljutini kazemo i ono sto ne mislimo i to cesto zaboli partnera ili sagovornika.U ljubavi to moze znaciti i kraj.Mislite li tako i kakva su vasa iskustva..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Desava se da u ljutini kazemo i ono sto ne mislimo i to cesto zaboli partnera ili sagovornika.U ljubavi to moze znaciti i kraj.Mislite li tako i kakva su vasa iskustva..
.Ja ipak mislim da u afektu kažemo ono što zapravo ne mislimo samo da bismo povredili suprotnu stranu jer nas je, verovatno, iz nekog razloga iziritirala.![]()
Tebi ne moze pomoci obican udarac kite u celo, to mora biti gong.

Š'a hoćeš time da kažeš?![]()
ja nemam afektna ponašanja.
jel to čudno?
))
))Pa kazem da dobro kontas stvari ali malo ti fali da bude potpuno, eto.
pa to da nas poštedite razmišljanja.zene pitaju
muzjaci odgovaraju))
pa to da nas poštedite razmišljanja.

doktore, ti cjesh uvek biti planeta....pa jes
umorite se psihicki dok spremite jelo i sl...![]()
cim si rekao nesto znaci da to mislis...to sto si ga izrekao bas u afektu apsolutno nista ne znaci,sta vise kad nesto kazes u afektu kazes jer prorade emocije i ne mozes da precutis....zato je trulo kad se neko brani tom pricom...ja u to ne verujem...rekao si mi nesto?suoci se sa posledicama.Desava se da u ljutini kazemo i ono sto ne mislimo i to cesto zaboli partnera ili sagovornika.U ljubavi to moze znaciti i kraj.Mislite li tako i kakva su vasa iskustva..