Niste hteli a rekli ste u besu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
heh.ja mislim da nista strasno nisam rekla.....samo sam se nasalila bas kad smo se svadjali...malo neslano i on se bas naljutio i sad me kulira prodje pored mene kao pored poslednjeg go*vn*et*a...digne glavu....a samo sam rekla...pa sad nebitno tacno sta ali na foru da je robijas.......i on se boga ti uvredio neznam kolko....jb*g
Dokaz koliko smo razliciti i koliki su nam pragovi tolerancije..nekome ni mnogo gora rec ili izgovorene recenice ne bi bile tako teske..ima ljudi koji na uvrede izrecene u besu ili afektu jednostavno prelaze smeskom..

Desava se da u ljutini kazemo i ono sto ne mislimo i to cesto zaboli partnera ili sagovornika.U ljubavi to moze znaciti i kraj.Mislite li tako i kakva su vasa iskustva..

Nazhalost,imam mnogo iskustva u vezi toga,ali sam ona druga strana.... U afektu,iz besa ili nekog inata ili ne znam chega povredjena sam mnogo puta.... naslushala se mnogo mnogo rechi koje su mi kidale dushu.... i u vecini sluchajeva nisam chak ni dobila "Izvini,nisam to mislio" niti ishta slichno,jer je ponos i nakon toga bio na snazi.
Ne znam da li mi se to desilo ikad,da nekog tako povredim,ali i ako jeste,desilo mi se mozhda svega par puta i sigurno sam to posle okajala. Ja sam osoba koja dooobro razmisli pre nego neshto kazhe,ipravo zbog toga shto sam osetila na svojoj kozhi koliko bole rechi koje se ne misle...a pitanje je koliko se , zapravo , ne misle..... :?

Импулсивност је ствар карактера...колико је лоша, толико може бити добра особина...

мада...двоје хладних...још и пролази...уз много досаде...
...двоје импулсивних...никако...

Ranije, dok sam još bio mladunac, umeo sam svašta da kažem.
Sada vodim računa i trudim se kada se svađamo i dođe do besa da ga iskontrolišem i argumentovano nastavim:blabla:.
Mada ne uspem svaki put, ali najvažnije je otvoreno reći toj drugoj strani kada pretera i povredi te.

Back