i sad tisina...e do qrca...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nista..treba mi njena pomoc.....da me vec jednom odjebe kao sto to samo ona ume...da se smirim nekako...evo proslo je vec vise od pola godine, a meni jos uvek nije dobro...
...ili bar da shvatim zasto je to tako...

ma nista..treba mi njena pomoc.....da me vec jednom odjebe kao sto to samo ona ume...da se smirim nekako...evo proslo je vec vise od pola godine, a meni jos uvek nije dobro...
...ili bar da shvatim zasto je to tako...
, pa to je super prolazno vreme, ja operisem sa decenijama...
...toliko bih hteo da razgovaramo, ali posle tvog: halo, cutim ko pixka, yebiga...a opet ko zna da li ces ti i ovo uopste da vidis...
grrrrrr...jel' imaš pojma kako ovo može da nervira....pa i ja bih te od.ebala da pozoveš, pa ćutiš...si muško ili nisi????
...toliko bih hteo da razgovaramo, ali posle tvog: halo, cutim ko pixka, yebiga...a opet ko zna da li ces ti i ovo uopste da vidis...
, nemam snage nekog da tesim, izvini zbog neozbiljnosti s moje strane...

Nas? što Nas?![]()
mislim da ste napisali neku slicnu glupost kao ja, na to sam mislio, ne morate odmah da mi sexualno opstite sa mamom...
??? ne kontam, j.b.g.?????? ne kontam, j.b.g.
ništa ovdje nije više glupost, ljudi dolaze sa svakakvim pričama, samo je pitanje u kojem momentu se javiš, ko je tu, i kako će te shvatiti...
nego ti pozovi, i nemoj biti p...., nego joj reci to što ti se vrti po glavi...pa kud puklo da puklo...

pobježe heater...možda zove...ja navijam da zoveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....![]()

E ti si i mene zaebao...Samo pola godine..., pa to je super prolazno vreme, ja operisem sa decenijama...
![]()
Samo pola godine..., pa to je super prolazno vreme, ja operisem sa decenijama...
![]()
E ti si i mene zaebao...

ja se uvek javljam na fon sa "da"...