- Poruka
- 93.085
Jedem umereno i ne nalivam se vodom a opet sam nabacio par kila za manje od mesec dana.
Šta mi je?
Šta mi je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda previse ugljenih hidrata koji se ne potrose u odnosu na proteine...i ako je umereno...?Jedem umereno i ne nalivam se vodom a opet sam nabacio par kila za manje od mesec dana.
Šta mi je?
Jedes previse proteinsku hranu?Jedem umereno i ne nalivam se vodom a opet sam nabacio par kila za manje od mesec dana.
Šta mi je?
Ja mislim da ti Sensei moraš kod psihijatraJedem umereno i ne nalivam se vodom a opet sam nabacio par kila za manje od mesec dana.
Šta mi je?
Ne. Meni niko nije debeoMože bit genetika.
Ne, redovno upražnjavamManjak seksa
ovo zvuči mogućeMozda previse ugljenih hidrata koji se ne potrose u odnosu na proteine...i ako je umereno...?
Da nisi možda naučio kako da vršiš fotosintezu?Jedem umereno i ne nalivam se vodom a opet sam nabacio par kila za manje od mesec dana.
Šta mi je?
ima onaj jedan što gleda direkt u sunce i kaže da ne jede ništa, živi samo od sunčeve energije, tako da... ko zna?Da nisi možda naučio kako da vršiš fotosintezu?![]()
Jel onog ručnogNe, redovno upražnjavam
mjok, klasika, ja muško ona ženskoJel onog ručnog
Ima jedan stari vic: "Šta je to tinejdžersko doba ? ..beš ..beš pa promeniš ruku "![]()
Šta je ' normalno'?Jedem umereno i ne nalivam se vodom a opet sam nabacio par kila za manje od mesec dana.
Šta mi je?
Hidrati ne gojeovo zvuči moguće
Vise se kreci.Jedem umereno i ne nalivam se vodom a opet sam nabacio par kila za manje od mesec dana.
Šta mi je?
eee Mito , Mito, ostaresmo druže, seo si ispred televizora i samo nešto grickaš, a da , i od vazduha se čovek udeblja, ništa ne jedeš , i jednom udahneš eto ti 100 gramaJedem umereno i ne nalivam se vodom a opet sam nabacio par kila za manje od mesec dana.
Šta mi je?
Prazan secer(u malim kolicinama nije sporan po nekad al' lako se navikne osoba te nema granica),menjaj to za zdrave varijante da ne dovedes sebe u stanje gde ti lekari pisu jelovnik.sokovi i kolači i grickalice, sa gornjeg spiska