Nista ne bih menjao

Ma šta kažeš!!?? I baš prave i pravcate, a?
Apsolutno!
Evo, kako je Konstantin u snu otkrio gde je onaj krst. I ode tamo i zabode asov, kad ono stvarno krst. I to ne jedan nego tri..

Ima i ona istinita prica. Nije bas iz Biblije, ali je takodje istinita.
Elem... Dodje jedan kod psihijatra i kaze kako ga u snu muci neki patuljak. Taman on zaspe, a patuljak dodje i pita
- Jesmo li piskili?
A ovaj odgovori:
- Nismo...
A patuljak kaze:
- Pa, sta cekamo? - i onaj se upisa u snu.
Lekar mu kaze da jednostavno patuljku, kada ga pita jesu li piskili, odgovori:
- Jesmo...
I ovaj jedva doceka da zaspe. I taman zaspe, kad eto ti patuljka i pita:
- Jesmo li piskili? - a onaj kao zapeta puska:
- Jesmo!
A patuljak onda pita:
- Jesmo li kakili?

Apsolutno!
Evo, kako je Konstantin u snu otkrio gde je onaj krst. I ode tamo i zabode asov, kad ono stvarno krst. I to ne jedan nego tri..

I kako, ono,odrediše koji je pravi?

Ima i ona istinita prica. Nije bas iz Biblije, ali je takodje istinita.
Elem... Dodje jedan kod psihijatra i kaze kako ga u snu muci neki patuljak. Taman on zaspe, a patuljak dodje i pita
- Jesmo li piskili?
A ovaj odgovori:
- Nismo...
A patuljak kaze:
- Pa, sta cekamo? - i onaj se upisa u snu.
Lekar mu kaze da jednostavno patuljku, kada ga pita jesu li piskili, odgovori:
- Jesmo...
I ovaj jedva doceka da zaspe. I taman zaspe, kad eto ti patuljka i pita:
- Jesmo li piskili? - a onaj kao zapeta puska:
- Jesmo!
A patuljak onda pita:
- Jesmo li kakili?
Moraš da priznaš da ti je ova priča istinitija od nekih, tamo, istina.

I kako, ono,odrediše koji je pravi?
Nasli su tri mrtvaka i ispred svakog postavili po jedan od krstova. I onda udje nasmejani Konstantin sa kevom i obrati se prvom mrtvaku:
- Osobo A, molimo predstavite se!
A ovaj odgovori:
- Ja sam mrtav.
- Osobo B, molimo predstavite se!
- Ja sam mrtav.
- Osobo C, molimo predstavite se!
...
- Osoba C...
...

Moraš da priznaš da ti je ova priča istinitija od nekih, tamo, istina.
Necu da priznam makar morao. Sve price su istinite. Da nisu istinite zvale bi se bajke. Ili vremenska prognoza. Ili teorija evolucije.

Nasli su tri mrtvaka i ispred svakog postavili po jedan od krstova. I onda udje nasmejani Konstantin sa kevom i obrati se prvom mrtvaku:
- Osobo A, molimo predstavite se!
A ovaj odgovori:
- Ja sam mrtav.
- Osobo B, molimo predstavite se!
- Ja sam mrtav.
- Osobo C, molimo predstavite se!
...
- Osoba C...
...
I znam da je i ovo živa istina.

Necu da priznam makar morao. Sve price su istinite. Da nisu istinite zvale bi se bajke. Ili vremenska prognoza. Ili teorija evolucije.
:D Ma vremenska prognoza nekada i ubode, ali TE nikako.

I znam da je i ovo živa istina.
Sigurno jeste. tako su uspevali za tri minuta da pogode ko je napravio Ficu na struju, a ima ih jako malo koji su napravili Ficu na struju. Tim verovatnije je potrefiti ko je mrtav od onih koji su mrtvi.

:D Ma vremenska prognoza nekada i ubode, ali TE nikako.
Teorija evolucije je ocigledno pogresna jer pretpostavlja da su ljudi nastali od nezive materije, mada je jasno da su nastali od gline.

To o mitarstvima ćeš morati da raspraviš sa Pravoslavnom zajednicom iz Rume jer oni su izdali knjigu "Pokajanje put spasenja", iz koje sam naučio sve što znam o mitarstvima, a i još po nešto. A oni kažu da su mitarstva "carinarnice" koje duša (ne i telo) mora da prođe za četrdeset dana. Ti si prošao kroz nešto drugo, a Bog zna kroz šta.
:D

Сама логика ти говори откуда људи уопште знају о Митарству. Да не пролазе кроз то не би могли ни да сведоче о томе, зар не? :)
Митарства пролазе сви Монаси, Свештеници... Такође пролазе и цивили, верници...
Кроз Митарство се и упознаје добро и зло, Анђели, Арханђели и остале небеске силе, а поготово се упознаје она друга страна, слуге нечастивог и остала његова братија... Отуда моћ спознаје међу живима ко је ко, ко је од Бога, а ко служи нечастивом... :)
Митарство је само једно од многих ситуација кроз које пролазе Одабрани...

Истина да никад нисам ни чуо до сад до од тебе за ту књигу "Pokajanje put spasenja", ја говорим и пишем из свог искуства, из проживљеног, и шта проживљавам, те нема потребе да било шта питам, јер комуницирам са Богом, са Светима..

Да, прво сам прошао 40 дана Небеског, без јела, пића, и незнам да ли сам за сво то време појео укупно само једну векну хлеба и некад пио воде... Писао сам овде о томе, вероватно пре но је та књига написана, издата... :)

Poslednja izmena:
:D

Истина да никад нисам ни чуо до сад до од тебе за ту књигу "Pokajanje put spasenja", ја говорим и пишем из свог искуства, из проживљеног, и шта проживљавам, те нема потребе да било шта питам, јер комуницирам са Богом, са Светима..

:)

Pa dobro nisi čuo a ja sam je pročitao. No, ne moraš da tražiš knjigu, nego hajde odmah izguglaj "mitarstva" i nauči šta su, pošto meni ne veruješ.

Pa dobro nisi čuo a ja sam je pročitao. No, ne moraš da tražiš knjigu, nego hajde odmah izguglaj "mitarstva" i nauči šta su, pošto meni ne veruješ.

Није ми јасно зашто сматраташ да ја то треба да учим? :)

Суштина мојег писања из искуства, је та да читалац сам упореди са својим сазнањима докле се достиже у вери, духовности, и још много што шта... :)

Није ми јасно зашто сматраташ да ја то треба да учим? :)

Суштина мојег писања из искуства, је та да читалац сам упореди са својим сазнањима докле се достиже у вери, духовности, и још много што шта... :)

Pa da naučiš šta su mitarstva i da ne grešiš. Očigledno da nisi prošao kroz mitarstva, nego kroz neko lično halucinogeno iskustvo, što ne čudi posle toliko gladovanja.

Pa ti reče da komuniciraš sa Bogom, a znam da nisi jedinim, pa je On mogao da dojavi šta se dešava sa dušama umrlih.

Да, коминикација са Богом није вештичарење, да би знали шта се дешава са мртвима, већ спознаја шта се дешава са нама живима и окружењу, свету... :)

Духовност се не учи из књиге, већ из душе... :)

Да, коминикација са Богом није вештичарење, да би знали шта се дешава са мртвима, већ спознаја шта се дешава са нама живима и окружењу, свету. .. :)

Духовност се не учи из књиге, већ из душе... :)

Pa o ovome možeš da pročitaš i u novinama, šta će ti Bog.

Pa o ovome možeš da pročitaš i u novinama, šta će ti Bog.

Добро, кад те буду опљачкали (недај Боже) ти прочитај то у новинама и уживај... :)

- - - - - - - - - -

Ni jedan nevernik ti nije trazio da se mucis zbog njega pa ni ja.

Sto se mene licno tice ja ti zelim da uzivas, da jedes, pijes, seksas se i sve redom

Ти си бисер над бисерима! :D

Хочу, чим ми ваш тата тито врати све отето, до 9тог колена моје лозе... :D

И та тежина има својих предности, свако носи свој Крст, а ја носим и твој и многих неверника... :)
To pocne ovako:

donkey-heavyload.png

A zavrsi se ovako:

EthiopiaDonkey2008.JPG

Добро, кад те буду опљачкали (недај Боже) ти прочитај то у новинама и уживај... :)

- - - - - - - - - -
....................................................................................
. :D
Šta ti sada pa ovo znači? Pa ako priavim pljačku možda mogu i da pročitm i ne vidim poentu.
Nego nisi komentartisao o načinu kako je duša presvete Teodore izašla iz nje. Slažeš li se sa postupkom, ili i tu tražiš logiku?

Šta ti sada pa ovo znači? Pa ako priavim pljačku možda mogu i da pročitm i ne vidim poentu.
Nego nisi komentartisao o načinu kako je duša presvete Teodore izašla iz nje. Slažeš li se sa postupkom, ili i tu tražiš logiku?

Полако, разумечеш, само си отишао у мислима у другом смеру. :)

Нечу да коментаришем о Светој Теодори а ни о једом Светом... Пишем о себи, и себе у неким ситуацијама, а не о другима...Надам се да разумеш? :)

Back