Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.713
Opet si poceo sa dugim citatima kao kad si bio nick okruglo pa na cose.
Znam te pusko kad si pistolj bila
Znam te pusko kad si pistolj bila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naveo sam izvor iz kojeg sam prepisao. Navedenu knjigu je izdala Pravoslavna zajednica iz Rume. Kontaktiraj njih.Pa ovde nema najvaznijeg mitarstva: za hulu na Bozijeg duha;
Све сам ово прошао пред Богом, и небројано пута од стране разних секти и других наводних верских заједница кој су покушавали небројано пута да ме лише живота....
Захваљујем Свецима и Анђелима који ме спасавали и враћали у живот, као и наша Света Апостолска Православна Црква, и Православно Свештенство...![]()
Blago tebi kada imaš ovoliko zaštitnika. Pa ti ćeš za života postati besmrtan .Све сам ово прошао пред Богом, и небројано пута од стране разних секти и других наводних верских заједница кој су покушавали небројано пута да ме лише живота....
Захваљујем Свецима и Анђелима који ме спасавали и враћали у живот, као и наша Света Апостолска Православна Црква, и Православно Свештенство...![]()
Opet si poceo sa dugim citatima kao kad si bio nick okruglo pa na cose.
Znam te pusko kad si pistolj bila![]()
Pali smo na prvom ispituDa znaš da to čeka i tebe i mene, ali sumnjam da ćemo preći i prvo mitarstvo.

Pali smo na prvom ispitu![]()
Smej se ti, samo se smej, ali nemoj da mi se žališ kada dođe stani-pani.![]()

Moraću baba-Tijanu da zamolim da mi ovo prevede, pod uslovom da nije već prošla sva mitarstva.Nemojte da padate na te popovske izmisljotine. Kakva mitarstva i ispitivanja baba kada su se babe dirale kad su bile siparice. Koga je uopste briga?
Nego na kraju onog ... tunela je dugacki hodnik kroz koji cete vezani po dvojica da trcite vruceg zeca. Sve robije tako pocinju.
Cudno da si je pomenuo. Bas onomad mi se javila u snu s onog sveta. Znamo da je to najpouzdaniji kanal koji postoji za takve komunikacije.Moraću baba-Tijanu da zamolim da mi ovo prevede, pod uslovom da nije već prošla sva mitarstva.![]()
Po mom shvatanju mitarstva ne prelaze živi pred Bogom, već duša umrlih dok ne dođe do Boga.
Blago tebi kada imaš ovoliko zaštitnika. Pa ti ćeš za života postati besmrtan .![]()

Jel se molis i za njih ?Упитај мочнике у Србији на који све начин сатанизују Народ..
Jel se molis i za njih ?

Ајде реци му, ти си један од главних њихових играча, на који све начин се богатите и отимате моч другима..![]()
A i bas bi se ovajdio da otimas mochu...Ja ne otimam nikome a bogatim se tako sto sam talentovan da napravim pare

Cudno da si je pomenuo. Bas onomad mi se javila u snu s onog sveta. Znamo da je to najpouzdaniji kanal koji postoji za takve komunikacije.
I rekla mi ovo...
... A kad prodjes tunel, a tamo te saceka narodna milicija sa sapkama i petokrakama na njima i bilo mi smesno jer im ta sapka stoji iznad glave poradi rogova. A ispred jedan dugaaacak red sve dvoje po dvoje povezani lisicama kao kad se otvorio MekiDonald na Slaviji. A mene turise uz jenog nesrecnika - sama kost i kozza. Kaze da je postio poslednjih cetres godina u pustinji, a umreo, kaze od sto mu se zapekla creva. I odjedared se otvori tamo daleko napred ona kapija i poce neka strka i vika i kuknjava. I tek kad smo se i mi primalkli kapiji, vidim da tamo iza ima sa svake strane po red te narodne milicije i da lupaju onaj narod s pendreci i ne pitaju ni ko je ko ni zasto je ovdi. A ovaj do mene kaze tuzno "vruci zec", a ja ga pitam sta je to vruci zec, a on kaze "ono sto vidis. Sto brze protrcis, to manje biju". I pita jel nisam bila na Goli otok. A ja kazem da nisam, nego samo u Vrnjacku Banju preko penzionera.
I tu ja vidim svoje dobro jutro, pa onom siromasku frisko zavrnem siju da se ne muci, te djipim preko ograde. I upadnem u jenu veeliku sobu punu nekih sirocica i kao nekakvi fratara i nekakvih zena mrsavih s podocnjacima od kako su se zarozale od placa. I tu sve nekako sivo, prasnjavo, neuranjeno. Beda jedna. I sta cu... pitam one zene di je metla, a one kazu da nema metla poradi vestica. Da ne pobegne neka.
- Ovo je cistiliste - kaze jedan cosavi fratar sa izbuljenim ocima. A ja mu kazem "kavo bre cistiliste. Jednu metlu nemate, nesrece" I uzem mu onaj krst i krenem da kopam tunel...
I tu zakukurice komsijin petao i babaTijana nestane, a ja sad cekam komsiju da se vrati iz druge smene, pa da mu otkupim onog petla i da mu dodjem glave.
Мислиш?![]()
Пролазе и те како, али многи не преживе, нажалост...Упитај мочнике у Србији на који све начин сатанизују Народ...
Са друге стране, Митарства пролазе живи када се одређује статус и нивои на небесима...
- - - - - - - - - -
Сам Бог зна...![]()
Mlad je. Kad odraste recice mu se samoTi si prošao kroz nešto drugo, a Bog zna kroz šta.
Ja ne otimam nikome a bogatim se tako sto sam talentovan da napravim pare

Nemam ali Lavlje srce kaze da sam jedan od "onih gore".
Ja ne znam koji su ti gore a koji dole![]()
Kako ne bi bila istina?!Ma je li istina!!??