Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.732
Cekamo je ko zapeta puska 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo je nama sada, al' u sledećoj reinkarnaciji smo nayebali...

Imaš li ti neki konkretan dokaz, crno na belo da nema reinkarnacije....Nema reinkarnacije,![]()

Nemas ni ti da ima.
Niko nema nista ali ce ipak biti da NEMA.
Opet se svodi na ono sto sam ranije pricao da nista od nicega je nista![]()
Misliš MINISTARSTVA?Има, МИТАРСТВА, које пролази жив човек Пред Божијим Судом...
Има, МИТАРСТВА, које пролази жив човек Пред Божијим Судом...
imas li nekog prstom da pokazes, mozda da das validan dokaz ?Pravoslavno predanje cuva uspomenu na babu sto je usnila kako je djavoli mrtvu vucaraju po nebu i otkrivaju prljave male tajne iz njene mladosti. Kao svedok je posluzio neki deda kaludjer koji je takodje bio upucen u te njene male prljave tajne.Ko je prosao ta mitarstva tj ministarstvaimas li nekog prstom da pokazes, mozda da das validan dokaz ?
Ili su ti pricali na cosku kad si isao po pivo![]()
A zasta je sve vezana? Vec sam ti pitanje pojma te odrednice postavio, ali si ti okolisno eskivirala odgovor.Ebote, pričam li ja turski....aj da uprostim..
Vera nije isključivo vezana za religiju..
Hoces da kazes da Nadu komsiluk olajava? A ti? U kom smisl nije losa; da li kao sto misli Kujtim?..da nemaš veru u zubara, ne bi usta otvorio, garantujem...Garancija ti je bez osnova. U ovom slucaju vera ne igra nikavu ulogu, vec znanje da boljeg nacina da se resis problema sa zubom nema. Ili, ti mozda znas bolji nacin, recimo lokalni pop ili neka monahinja?![]()
Nada takodje nije loša..priča se po komšiluku.
Valjda si hteo reci kao zarezana puska?Cekamo je ko zapeta puska.
Ma jok, bre, cleeneru, on veruje da se mitari kao ptice. Koristi pogresan termin - on se linja, a ne mitari se.Ko je prosao ta mitarstva tj ministarstva imas li nekog prstom da pokazes, mozda da das validan dokaz ?
Ili su ti pricali na cosku kad si isao po pivo.
Kaludjer voajerKao svedok je posluzio neki deda kaludjer koji je takodje bio upucen u te njene male prljave tajne.

Misliš MINISTARSTVA?

Ko je prosao ta mitarstva tj ministarstvaimas li nekog prstom da pokazes, mozda da das validan dokaz ?
Ili su ti pricali na cosku kad si isao po pivo![]()

Кроз Митарства пролази скоро сваки човек. Има их који су ван тога, али не бих да будем као они...![]()
Митарства су нека врста царинарница на које душа након смрти наилази на свом уздизању ка Богу
Prolazi svaki covek.........a ja nadjoh da su mitarstva ovo >
Митарства су нека врста царинарница на које душа након смрти наилази на свом уздизању ка Богу

Ja nadjoh znacenje na wikpediji.
Ne znam kako ti tumacis, mozda si inteligentniji od Googla![]()
Imaš li ti neki konkretan dokaz, crno na belo da nema reinkarnacije....

Covek je stvorio i boga. I... sta s tim?Неупоредиво, јер гоогле је ствар, а ја сам човек. Ај да те подсетим, човек је створио гоогле, а не гоогле човека... Нешто си ми се замрсио као пиле у кучину?![]()
Има, МИТАРСТВА, које пролази жив човек Пред Божијим Судом...
Yes, covek je stvorio google ali ne jedan covek vec mnogo covekovaНеупоредиво, јер гоогле је ствар, а ја сам човек. Ај да те подсетим, човек је створио гоогле, а не гоогле човека...

Covek je stvorio i boga. I... sta s tim?

Aha, znaci, Mitarstva su Tajna svete inkarnacije,a pre njih dodju Cistilista, je li tako Lave?