Nisam mogao da ne primjetim kako ljudi izbjegavaju da direktno govore i pišu na forumu o "nekome" ili "nečemu"...Sve nešto nešto "umotano" i sa rezervom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam mogao da ne primjetim kako ljudi izbjegavaju da direktno govore i pišu na forumu o "nekome" ili "nečemu"...Sve nešto nešto "umotano" i sa rezervom...

Nisam mogla da ne primetim Mikija i njegovo primecivanje situacije na forumu...
Hm... mozda to i nije lose, jer kad bi svi govorili ono sto mislimo, o, pa, jbga... mislim, kako tako nesto ne bi bas uvek izaslo na dobro...
ali isto tako nisam mogla da ne primetim , koliko mi prija forum i forumasi...![]()

Nisam mogao da ne primjetim da Slavena spada u tip forumaša otvorenijeg tipa a takve stvarno volim...Bem ti komunikaciju kad neznam šta misliš o meni (bar orijentaciono), makar je ovo virtuelni svijet...

Sasvim je nepotrebno imenovati nekoga s kim nemamo isto mišljenje i ako toliko odudara od nas, može razviti nesporazum i netrpeljivost gde prelazi u ozbiljniju diskusiju a Svašara nije mesto za to.
Ostali i te kako primećuju i nema potrebe da trošimo energije i vreme prema nekome samo zato što nam se ne dopada.
Kako kažu ljudi, budi sa ljudima koji su tebi slični.![]()

Original postavio Miki-BL![]()
Nisam mogao da ne primjetim da Slavena spada u tip forumaša otvorenijeg tipa a takve stvarno volim...Bem ti komunikaciju kad neznam šta misliš o meni (bar orijentaciono), makar je ovo virtuelni svijet...
Nisam mogla da ne primetim, Mikija...i njegovo misljenje...![]()
Miki,a i onako su misljenja kao dOpe , svako ima svoje..![]()
Ovo nisam mogao da ne primjetim, i ovo je mišljenje, direktno i bez okolišavanja...![]()
.. ali i prelepo vreme...