Nisam mogla/mogao da ne primjetim....

Nisam mogao da ne primjetim kako ljudi izbjegavaju da direktno govore i pišu na forumu o "nekome" ili "nečemu"...Sve nešto nešto "umotano" i sa rezervom...

Nisam mogla da ne primetim Mikija i njegovo primecivanje situacije na forumu...
Hm... mozda to i nije lose, jer kad bi svi govorili ono sto mislimo, o, pa, jbga... mislim, kako tako nesto ne bi bas uvek izaslo na dobro... :bye:

ali isto tako nisam mogla da ne primetim , koliko mi prija forum i forumasi... :heart:

Nisam mogla da ne primetim Mikija i njegovo primecivanje situacije na forumu...
Hm... mozda to i nije lose, jer kad bi svi govorili ono sto mislimo, o, pa, jbga... mislim, kako tako nesto ne bi bas uvek izaslo na dobro... :bye:

ali isto tako nisam mogla da ne primetim , koliko mi prija forum i forumasi... :heart:

Sasvim je nepotrebno imenovati nekoga s kim nemamo isto mišljenje i ako toliko odudara od nas, može razviti nesporazum i netrpeljivost gde prelazi u ozbiljniju diskusiju a Svašara nije mesto za to.

Ostali i te kako primećuju i nema potrebe da trošimo energije i vreme prema nekome samo zato što nam se ne dopada. ;)

Kako kažu ljudi, budi sa ljudima koji su tebi slični
. :zag:

Nisam mogao da ne primjetim da Slavena spada u tip forumaša otvorenijeg tipa a takve stvarno volim...Bem ti komunikaciju kad neznam šta misliš o meni (bar orijentaciono), makar je ovo virtuelni svijet...

Nisam mogla da ne primetim, Mikija...i njegovo misljenje... :zag:
Miki,a i onako su misljenja kao dOpe , svako ima svoje.. :lol:

- - - - - - - - - -

Sasvim je nepotrebno imenovati nekoga s kim nemamo isto mišljenje i ako toliko odudara od nas, može razviti nesporazum i netrpeljivost gde prelazi u ozbiljniju diskusiju a Svašara nije mesto za to.

Ostali i te kako primećuju i nema potrebe da trošimo energije i vreme prema nekome samo zato što nam se ne dopada. ;)

Kako kažu ljudi, budi sa ljudima koji su tebi slični
. :zag:

... nisam mogla a da ne priemtim Jorgovanku... :zag:

quote_icon.png.pagespeed.ce.PubgKEMO6nuuTlMTg_PK.png
Original postavio Miki-BL
Nisam mogao da ne primjetim da Slavena spada u tip forumaša otvorenijeg tipa a takve stvarno volim...Bem ti komunikaciju kad neznam šta misliš o meni (bar orijentaciono), makar je ovo virtuelni svijet...

Nisam mogla da ne primetim, Mikija...i njegovo misljenje...
d_hug.gif.pagespeed.ce.J80L4hJSRzlC0J8IpDR2.gif

Miki,a i onako su misljenja kao dOpe , svako ima svoje..
lol.gif.pagespeed.ce.-dktAxcYTnsOfhNbAn6i.gif

Ovo nisam mogao da ne primjetim, i ovo je mišljenje, direktno i bez okolišavanja...:whistling:

quote_icon.png.pagespeed.ce.PubgKEMO6nuuTlMTg_PK.png
Original postavio Miki-BL

Nisam mogla da ne primetim, Mikija...i njegovo misljenje...
d_hug.gif.pagespeed.ce.J80L4hJSRzlC0J8IpDR2.gif

Miki,a i onako su misljenja kao dOpe , svako ima svoje..
lol.gif.pagespeed.ce.-dktAxcYTnsOfhNbAn6i.gif

Ovo nisam mogao da ne primjetim, i ovo je mišljenje, direktno i bez okolišavanja...:whistling:

Nisam mogla da ne primetim Mikija... :cmok2:.. ali i prelepo vreme...

To je vec bilo pre malo duzeg vremena.Dodje kod nas jedan covek iz sela.Starija osoba,brka,i nimalo ruzan.Vidjao sam ga puno puta u prolazu,ali nisam ga znao.Kada je dosao tako se lepo ponasao,imao ono nevino posteno lice,interesantan nastup,bio sam ubedjen da je veoma postena i dobra osoba.Ni trun necega sumljivog nisam mogao da primetim.Pa me je samim tim prijatno iznenadio.Medjutim primetim da se moji u porodici nekako hladno ponasaju prema njemu.Meni to bilo sumnjivo,medjutim opet na njemu nista,pa kad je otisao resim da ih pitam .Ispostavi se da je jedan od losijih ljudi u mom selu.Jedan veoma pokvaren covek koji gleda samo kako da drugog iskoristi i koga nimalo neinteresuje drugi,niti imalo ima obzira prema drugom.Tako da sam se jako iznenadio da neko moze tako da izgleda,a da bude u stvari nesto sasvim drugo.Moram priznati da nisam mnogo takvih sretao u zivotu.Sretao sam pokvarene,ali svakog je barem nesto odalo,a ovog nista.
Mada,mozda to i nije tako cudno,kako je meni zigledalo.
Pre ce biti da ja to nemogu da razumem.

Back