Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Kako se najbolje klistirati u kucnoj radinosti? Ne zamjeri sta iskoristavam tvoju nejebicu ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi bre suze mi frcaju od smeha!
Al si me i zamislio, jesi, jesi
Kako se najbolje klistirati u kucnoj radinosti? Ne zamjeri sta iskoristavam tvoju nejebicu ...
U tom smislu, najgolje je da se za savet obratiš nekom treniranom profesionalcu, lokalnom gastroenterologu na primer.
Uz takve stvari uvek i obavzno treba da piše: Ne pokušavati bez stručnog nadzora.
Kog vraga ti uopće tražiš ovde Ankora?
Sem saveta za domaći klistir, šta?
Raspala se Jugoslavija, idi slavi vaše heroje.
Ma jok bre, ovde radimo sve transparentno.
Ovako, ti još uvek nisi izgradio strukturu ličnosti koja bi te održavala stabilnim.
Prvo, ne znam da li shvataš da si jedini deklarisani gej u ovom virtuelnom hramu homofobije?
Ti mu dođeš ko neki indiskretni agent LGBT internacionale!
E sad, zbog tog manjka strukture ličnosti ne uspevaš da sagledaš suštinu stvari pa se tako vezuješ za Čedu, Karleušu, mačke, usputne veze... Šojku i tako dalje...
Dakle moraš da poradiš na svom intelektu jer si kao neka ćurka do sada sve ulagao u površnu svetlucavu pojavnost.
...............................
mozda smo isto mnogo pametni
Umetnost življenja nisu detalji već ukupni odnosi, izgradnja višeg stupnja harmonije sa sobom i okruženjem.
Decku svaka cast jer jedini priznaje da je gej otvoreno. Struktura licnosti mu je stabilna i odlicna ocigledno.
Ne drzi mu predavanja o politici i Cedi kad je tema o tucanju.![]()
Umij se.![]()
primena na nateraskov slučaj bi bila kakva?
ili koristiš temu ovako da izraziš neke svoje (ili tuđe) misli o umetnosti življenja.
primena na nateraskov slučaj bi bila kakva?
ili koristiš temu ovako da izraziš neke svoje (ili tuđe) misli o umetnosti življenja.
Decku svaka cast jer jedini priznaje da je gej otvoreno. Struktura licnosti mu je stabilna i odlicna ocigledno.
Ne drzi mu predavanja o politici i Cedi kad je tema o tucanju.![]()
Veoma je primnjiva na slučaj.
Da prestane da se bavi detaljima kao što je vođenje evidencije o učestalosti seksualnih odonsa i posveti se izgradnji potpuno zapostavljenog intelekta.
Prestani da cmizdriš i da se duriš.
????/
Gubis se negde. Izmice ti nit teme.
Jel si ti gej ili nisi?
kakva uvredjenost i povodom cega?Komična si kad si uvređena.
Postaješ opsesivna.
Sad će Šojka da se detonira, pazite šta vam kažem.
Veoma je primenjiva na slučaj.
Da prestane da se bavi detaljima kao što je vođenje evidencije o učestalosti seksualnih odonsa i posveti se izgradnji potpuno zapostavljenog intelekta.
pa ovako ja mnogo volim sex i to je jako bitno, bez obzira da li imam stalnog partnera uvek mora tu da postoji i neki povremeni, naravno, to nije prevara, to je samo postojanje dok taj stalni ne ode, onda se okrecemo povremenom, ako za povremenim nema potrebe onda se nadje neki privremeni, i to je isto ok jer taj privremeni dakle traje kratko ali ponovo i to je ok, samo da ima sexa sa lepim ljudima jelte
medjutim, evo vec neko vreme nemam ni stalnog ni privremenom ni povremenog partnera
?Ljack:viši stupnj harmonije sa sobom i okruženjem.
ne razumem vas..pa zar malo riba nema koje se daju non-stop?kako je moguce?ali ipak uvek jedna u rezervi,jedna za lepu rec,izlazci.a drugu samo za *******moj ti je savjet da ne raskidas dok ne nadjes novog.
sta da radim?drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...