firedragon9
Iskusan
- Poruka
- 6.042
Ma skaci sa terase...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da se otmem utisku da si ti jedan od Šojkinih klonova, keve mi.
Ali nema veze, nek ide priča.
Ako je dotični jedini muškarac koga si spreman voleti ti onda imaš žestok emotivni problem.
Jer taj te problem sprečava da budeš emotivno otvoreniji što te pak dalje gura u površne veze a to te na koncu učini droljom.
Mislim da je vreme da se uozbiljiš, skrasiš i kao što sam te savetovao postaneš prvi gej patriota u Srbiji.
Treba da prestaneš da se diviš ovim liberalima iz teretane jer su to lako mentalno ometeni šminkeri.
a ovo boldovano nisi prvi koji je rekao
Ili da bude @.
Хоwевер, ti reče da imaš neki tefter pa mu ti pomozi.
Al cete mu pomoci , on trazi muskarce !pa brate sto si se regovo ovde ukljuci se malo sve radodajke
sta da radim?drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...
na sta da idem bre?Иди на психиятрию. Можда ти они могу помоћи, када йе и Бог дигао руке од тебе.
mozda smo isto mnogo pametniTo boldovano je puno njih reklo mene bas zanima kakva je to slicnost? sta ih nagoni da to misle?
A jes napredovala tema sto covek nije imao sex CAK mesec i po dana......bravo!!!!
drugar, mnogo mi je bitno da mi objasnis ovo o emotivnom problemu i sve to, javi mi se na pp bas me zanima
verovatno je zavisnik od seksa i ovo mu dođe trauma
Ma ne to....nego odkud tolika armija saucesnika majketi?
Covek nije imao sex citavih mesec i po dana, halooo, bre! MESEC I PO ?!?!?!![]()
Covek nije imao sex citavih mesec i po dana, halooo, bre! MESEC I PO ?!?!?!![]()
@ljack
nisi ti pročitao celu temu, kakvih 12 godina trpi. šta trpi kad se seksa pa se rastura. i sad drami za mesec i po.
Ma ja se uopšte ne udubljujem u te detalje, hoću da kažem da ne valja kad čovek trpi, bez obzira na individualni prag tolerancije.
Ako ti nešto toliko nedostaje da te čini nesrećnim moraš da ga pribaviš.
Jer ako se navikneš na odricanje puko si.
Postaješ neambiciozan, ugijiš se, prestaneš da se smeješ.
Omatoriš na brzinu.
Ma ja se uopšte ne udubljujem u te detalje, hoću da kažem da ne valja kad čovek trpi, bez obzira na individualni prag tolerancije.
Ako ti nešto toliko nedostaje da te čini nesrećnim moraš da ga pribaviš.
Jer ako se navikneš na odricanje puko si.
Postaješ neambiciozan, ugijiš se, prestaneš da se smeješ.
Omatoriš na brzinu.
Trpnja, nego!!
Od nemanja se celici, a ne od imanja....da, da![]()
nisu to detalji za mene je to suština.
Pobogu, ti kao da se, na dao Bog, javljaš iz ustanove za smeštaj lica u trećem dobu ili si, još manje dao Bog, neka igumanija?
Sad su kres varijante najnormalnija stvar... ili možda nije svuda tako?