Dе Sisti Stara legenda Poruka 90.505 danas u 16:09 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #51 bird again: Trebalo to sankcije uvesti jos im se prolongira nesto Kliknite za proširenje... Санкције им се пролонгирају на захтеве Хрватске, која преко својих дипломатских канала успева да то избори и одложи штету по ЈАНАФ Без зезања.
bird again: Trebalo to sankcije uvesti jos im se prolongira nesto Kliknite za proširenje... Санкције им се пролонгирају на захтеве Хрватске, која преко својих дипломатских канала успева да то избори и одложи штету по ЈАНАФ Без зезања.
bird again Buduća legenda Poruka 34.429 pre 5 minuta - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #52 Dе Sisti: Санкције им се пролонгирају на захтеве Хрватске, која преко својих дипломатских канала успева да то избори и одложи штету по ЈАНАФ Без зезања. Kliknite za proširenje... Uvek smo nekom na teretu siroti mi Da se ja pitam, a naravno da se ne pitam ovog momenta 100% sankcije prema Gasprom Njeftu.
Dе Sisti: Санкције им се пролонгирају на захтеве Хрватске, која преко својих дипломатских канала успева да то избори и одложи штету по ЈАНАФ Без зезања. Kliknite za proširenje... Uvek smo nekom na teretu siroti mi Da se ja pitam, a naravno da se ne pitam ovog momenta 100% sankcije prema Gasprom Njeftu.