Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.439
Санкције им се пролонгирају на захтеве Хрватске, која преко својих дипломатских канала успева да то избори и одложи штету по ЈАНАФTrebalo to sankcije uvestijos im se prolongira nesto
![]()
Без зезања.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Санкције им се пролонгирају на захтеве Хрватске, која преко својих дипломатских канала успева да то избори и одложи штету по ЈАНАФTrebalo to sankcije uvestijos im se prolongira nesto
![]()
Uvek smo nekom na teretu siroti miСанкције им се пролонгирају на захтеве Хрватске, која преко својих дипломатских канала успева да то избори и одложи штету по ЈАНАФ
Без зезања.
srbin info je jedno antisrpsko lažljivo smeće...nadam se da će srbija uskoro uvesti britanske zakoneАлександар Вучић планира да контролни део акција Нафтне индустрије Србије (НИС) да у руке хрватском тајкуну Ивану Чермаку, који је као генерал Фрање Туђмана учествовао у Олуји и "чистио" Книн за шта је био оптужен и у Хагу.
https://srbin.info/stravicno-vucic-...is-a-prepusti-ustasi-ivanu-cermaku/#gsc.tab=0
isto kao sa vatrogasnom vezbom. obucavanje zaposlenih je direktno unosenje straha medju ljudeZar ovo nije direktni atak na zdrav razum svakog normalnog coveka u Srbiji?
Ovo nije unosenje straha medju ljude?
Namerno zastrasivanje?
uzeo si muhamedovu veru?srbin info je jedno antisrpsko lažljivo smeće...nadam se da će srbija uskoro uvesti britanske zakone
Vatrogasci imaju redovne treninge, obuke i kontrole.isto kao sa vatrogasnom vezbom. obucavanje zaposlenih je direktno unosenje straha medju ljude![]()
Uvek smo nekom na teretu siroti mi
Da se ja pitam, a naravno da se ne pitam ovog momenta 100% sankcije prema Gasprom Njeftu.
al se ne pitas nista
ne sljivi te niko 2%
A ko sve pita i od koga zavisi ono sto se dogadja?
Ja sam samo napisala moje misljenje, naravno da se ne pitam, ni ne zelim tako nesto.
Ipak si Rusiju stavio na prvo mestovelike sile
Rusija, EU, Amerika
napisao sam vatrogasna vezba. a ne VEZBA VATROGASACAVatrogasci imaju redovne treninge, obuke i kontrole.
ima mesta u MAXI ko hoće da rmbačiСви се спремају Телеком МТС ЕМС ЕПС Водовод Канализација....
ja sam čuo od druga čijeg komšije brat od strica radi na nekoj privatnoj pumpi i on rekao da će pre primiti nekog sa ulice nego pumpadžiju iz NIS-a?Ali to je jako opasna banda, i mi bi to trebalo da znamo.
Odrasli smo u takvom drustvu, znamo ko su i sta su ti tipovi, znamo kako vladaju udbaski mafijasi i kojim metodama.
Da, naravno da ce da uvode vanredno stanje, i mnogo, mnogo, mnooogo gore od toga; ako misle da im je to potrebno da ostanu na apsolutnoj vlasti svog kriminala, kapitala i svega u Srbiji sto nije u rukama stranaca.
Oni hoce da poseduju celu Srbiju, sve Srbe, sav kapital, nase zivote, porodice, SVE.
Ovde je zapravo iznenadjujuce sto je nekim gradjanima iznenadjujuce koji su to banditi i ubice.
A u cemu je razlika druze?napisao sam vatrogasna vezba. a ne VEZBA VATROGASACA
gde sad zaposliti Bajatovića, Teta Danu...I nece jer jeste opasan ples koji igra po njihovim pravilima.. samo me zanima kad muzika prestaje ?
Mala plata, nista od togaima mesta u MAXI ko hoće da rmbači
Ti brines za njihgde sad zaposliti Bajatovića, Teta Danu...
plata jeste mala ali ako ne trošiš onda i nijeMala plata, nista od toga![]()
pogotovo mi žao Dane, izdržava retardiranog mužaTi brines za njih![]()
ako ti sa 50 + godina nz razliku. nije na meni da te ucimA u cemu je razlika druze?
Ništa gore i ne može da se očekuje od veleizdajnika vučića!Александар Вучић планира да контролни део акција Нафтне индустрије Србије (НИС) да у руке хрватском тајкуну Ивану Чермаку, који је као генерал Фрање Туђмана учествовао у Олуји и "чистио" Книн за шта је био оптужен и у Хагу.
https://srbin.info/stravicno-vucic-...is-a-prepusti-ustasi-ivanu-cermaku/#gsc.tab=0