Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 84.296 nedelјa u 11:49 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #76 Duskwood: Koga ce sada SMRADIKALI da krive? Kostunicu? Kliknite za proširenje... Već se ogradjujete?
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 84.296 nedelјa u 11:50 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #77 mario80: Ništa gore i ne može da se očekuje od veleizdajnika vučića! Pogledajte prilog 1791462 Kliknite za proširenje... ovo da okačiš na temi "veća plata jasličarima od oktobra" kao što su slikavali spiskove za miting računam da će sad da slikavaju svojom rukom poništene anekse ugovora za platu
mario80: Ništa gore i ne može da se očekuje od veleizdajnika vučića! Pogledajte prilog 1791462 Kliknite za proširenje... ovo da okačiš na temi "veća plata jasličarima od oktobra" kao što su slikavali spiskove za miting računam da će sad da slikavaju svojom rukom poništene anekse ugovora za platu
bird again Buduća legenda Poruka 38.486 nedelјa u 18:27 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #78 pertowic: ako ti sa 50 + godina nz razliku. nije na meni da te ucim Kliknite za proširenje... Mozda slucajno znam jer mi je neko blizak u tom poslu. I nemam 50+.
pertowic: ako ti sa 50 + godina nz razliku. nije na meni da te ucim Kliknite za proširenje... Mozda slucajno znam jer mi je neko blizak u tom poslu. I nemam 50+.
mario80 Stara legenda Banovan Poruka 85.204 nedelјa u 19:00 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #79 bird again: Mozda slucajno znam jer mi je neko blizak u tom poslu. I nemam 50+. Kliknite za proširenje... Šta nisi stara koka?
bird again: Mozda slucajno znam jer mi je neko blizak u tom poslu. I nemam 50+. Kliknite za proširenje... Šta nisi stara koka?
bird again Buduća legenda Poruka 38.486 nedelјa u 19:05 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #80 mario80: Šta nisi stara koka? Kliknite za proširenje... Ti si koka
S1MCRO Elita Poruka 24.470 nedelјa u 19:12 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #81 Vreme je da zaposleni u NISu, HIPu i povezanim firmama krenu u pripremu za vremena koja slede. Idemo na Mars, idemo na Mars, Idemo na Mars, idemo na Mars, Idemo na Mars, idemo na Mars...
Vreme je da zaposleni u NISu, HIPu i povezanim firmama krenu u pripremu za vremena koja slede. Idemo na Mars, idemo na Mars, Idemo na Mars, idemo na Mars, Idemo na Mars, idemo na Mars...
bird again Buduća legenda Poruka 38.486 nedelјa u 19:14 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #82 Ko ce biti glavni dirigent ?
mario80 Stara legenda Banovan Poruka 85.204 nedelјa u 19:17 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #83 NIS što se mene tiče može komplet rafinerija i zaposleni da se presele na mars a mi ćemo da kupujemo mađarski i hrvatski benzin 120 dinara litar
NIS što se mene tiče može komplet rafinerija i zaposleni da se presele na mars a mi ćemo da kupujemo mađarski i hrvatski benzin 120 dinara litar
bird again Buduća legenda Poruka 38.486 nedelјa u 19:21 - NIS sprema zaposlene za vanredno stanje #84 mario80: NIS što se mene tiče može komplet rafinerija i zaposleni da se presele na mars a mi ćemo da kupujemo mađarski i hrvatski benzin 120 dinara litar Kliknite za proširenje... Genijalna zamisao. Jos cemo i prosvercati nesto usput
mario80: NIS što se mene tiče može komplet rafinerija i zaposleni da se presele na mars a mi ćemo da kupujemo mađarski i hrvatski benzin 120 dinara litar Kliknite za proširenje... Genijalna zamisao. Jos cemo i prosvercati nesto usput