- Poruka
- 48.190
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam bila ... ni kroz tvrdjavu skoro nisam prosla.. u dane studiranja svakodnevno po vise puta, menza stan menza, daleke lepe godinePratim temu
Svraćam ponekad.
Da li ste bili u Pozornici, kafe-restoranu? Kod letnje pozornice u tvrđavi ,mnogo lep ambijent. Napolju je lepo, ali skoro sam bila sad kad je hladno, lepo je zastakljeno, dobar osećaj![]()
Nije Nis depresivanGulio sam vojnicke dane u istoj kasarni, mozda davao straze i pozarstva na istim mestima.
Ali mislim da i pored svih muka nisam bio bas toliko depresivan kao ova pesma, a ni sam grad mi se nije cinio takvim.
verovali ili ne na ovom splavicu nisam bila... Gusar mi je bitan jako...
Ne, poslovno bila nestoradis tu?
kazandzijsko?Jednom prošao, nije me dojmilo ništa.
Šta bi to značilo, molim lepo?kazandzijsko?
dodjes, vidisŠta bi to značilo, molim lepo?![]()
Nisi u Srbiji?Nemam slike ali mi je bilo lepo tamo.
Studirao sam u Nisu, skitao malo gradom, jedno vreme je i brat ziveo tamo i radio dok nije kuci doveo snajku.
Kada dodjem u Srbiju obavezno obidjem i Nis, neke stvari mi se dopadaju kako su promenili a neke i ne.
Nisi u Srbiji?
Sta si zavrsio bese?
isto VTS, samo masinstvo..Otisao pre 6 godina, vec 5 sam u Pardubice.
Zavrsio gradjevinu na VTS.
isto VTS, samo masinstvo..
kojih godina si bese studirao ti...
Pardubice, gde je to..
mnogo posle mene ...Upisao 2009.
Pre toga sam bio na GAF godinu dana.
nadam se da si ok s zivotom tamo100 km istocno od Praga, Ceska.
U poređenju sa BG nigde u Srbiji nije tako skupo.U poredjenju sa BG kazu nije tako skupo ...
moguce, nisam ni bila bas skoro ... u bg/uU poređenju sa BG nigde u Srbiji nije tako skupo.
Otisao pre 6 godina, vec 5 sam u Pardubice.
Zavrsio gradjevinu na VTS.
Ne znam zasto su nesigurni, ali prljavi su onako prosecno, kao i uvek, ne prljaviji od vremena kad je bio Nisekspres.Skoro vise niko busom ne ide, jer su jako nesigurni i prljavi.
A i Nis nije tako veliki grad, nekako svuda stignes pesaka..
Ljudi su izuzetno siromasni, vecina...Ne znam zasto su nesigurni, ali prljavi su onako prosecno, kao i uvek, ne prljaviji od vremena kad je bio Nisekspres.
Ali tacno ej da je bolje pesaciti kadgod se moze, i ja pesacim radije.