NIS: danas prestaju sa radom kartice za plaćanje na pumpama

Sad ce da me prijavljuju jer sam se grubo izrazio ali je istina

Sama cinjenica da SRS i SPS postoje je dokaz tome.
Pa i ona tadašnja Tadićeva stranka nije bila ništa bolja.
Doslovno su prisilili Ruse da uzmu NIS za siću jer su mislili da će sada Rusi boriti njihove bitke sa svijetom u vezi Kosova.
Takav amaterski promašaj, a ti isti Rusi nekoliko godina prije povukli vojsku s Kosova jer ih nije bilo briga za Srbe tamo ni za status Kosova.

Sada Srbija trpi posljedice takvih djetinjastih odluka i oslanjanja na druge da će za njih vaditi kestenje iz vatre.

Zorana Mihajlović razbila Đilasovog bota. Lažni opozicionar Đilas je očigledno namerno, da bi naneo štetu celoj opoziciji pošto sada narod ovo masovno gleda jer se boji da će opet kupuje gorivo na flaše, u emisiju poslao svog možda i najglupljeg bota, Vladimira Obradovića, a koji je svojevremeno tetovirao Putina, pa onda bio u DSS-u, partiji koja je lobirala za davanje NIS-a ruskoj firmi za tepsiju ribe, posle toga radio kao savetnik kod bivšeg ministra bez portfelja Nenada Popovića koji je pod sankcijama SAD zbog veza sa Ruskom Federacijom.

Pogledajte prilog 1797681
Tetovirao Putina?!

Pa ne znam baš, sve pumpe prodaju naftne derivate od nisa i podležu sankcijama. Čim na rts prvoj i b92 pričaju kako svega ima u izobilju meni je to signal da nema ničega.

90tih prvog dana sankcija nije bilo ničega, čak ni trolejbusa!
Ne lupaj
Prvog dana sankcija jedan SPS-ovac ispekao prase i snimili za Dnevnik2 "kako mu loše"

Back