NINDŽA RATNICI NA FOX-u

Pa na jednom od prethodnih nindza takmicenja proslo ih je 39 prvi krug. Onda su odlucili da zakomplikuju maksimalno. Ali su sad preterali pa jedva da neko prodje prvi krug.

A stare prepreke su bile mnogo smesnije. Ona postavka sa onim balvanima na pocetku, pa balvan na kojem se spustaju niz sine, balans most, pa skok na nizu platformu i na kraju onaj skok na mrezu od konopaca... To je bila urnebesna kombinacija. I bilo je i mnogo vise devojaka.

Sad su toliko otezali da mi je prosto zao kad neko padne.

Evo sad gledam Juko Mizuno - bas steta sto nije postala nindzica. A Ajako Mijake je cudo.

http://3.***************/_ZAECHDaEk4g/R45kQcslcMI/AAAAAAAAB_4/iu0KeBMAMz0/s320/miyake.jpg

E kako su dobre ratnice veceras. :super:

Jedna od najboljih emisija do sada. :ok:

Ovo je bas pravi duh nindza ratnika. Mnogo dobre zabave i zezanja. Bilo je stvarno ludih momenata kao skok golferke i kad ona posle nje zakasni na dzak, pa Amerikanka sedmobojka - ono je bio cirkus.:D Voditelji su se toliko cepali od smeha da nisu mogli da da govore u pojedinim momentima.

A tek Rije Komije. "Svi smo mi Rije Komije", "Nasa srca kucaju za Rije Komije" :D Stvarno ludo. :lol:

I na kraju sta reci. Opet moje ljubimice zakazale Juko Mizuno ispala u prvom krugu. I na kraju shok trostruka nindzica Ajako Mijake padne na poslednjoj prepreci u drugom krugu.:sad2:

Losa je na ovim spravama gde se traze dobar balans i ravnoteza. Ali zato ima ludacki skok. Voditelji rekose da glumi u nekom letecem akrobatskom mjuziklu ili tako necem. Voleo bih da vidim njen skok u dalj. Sigurno bi isla preko 6 metara. :)

Na pocetku su mi bili zanimljiviji supermen i lik sa hobotnicom, ali sad mi je sve super.

Najbolji je Bumpei Siratori, a bilo bi mi drago da i pumpadzija posle onoliko pokusaja uspe, a Makoto je jaci od Cak Norisa. Ono sto mi se narocito dopada je sto se svi podrzavaju i sto nema "divljackih" reakcija kad se uspe. Mogu zamisliti kakve bi nadobudne reakcije pobednika bile da se to odrzava u Evropi i Americi. Svaka cast Japancima na skromnosti.

Back