СНС подржавам између осталог и зато што мислим да брани КиМ и РС, Србе у Црној Гори и зато што се труди да победи оне који то не чине.
Да додам, подржавам СНС и због тога што мислим да ће бити економски одговорна када дођу на власт и зато што ће победити оне који то нису.
Дакле, оно што ме је највише привукло јесте пре свега брига за Српске интересе и жеља за чврстим везама са Русијом а одмах иза тога је и жеља да кроз неколико година животни стандард у Србији буде на довољно добром нивоу, тј. да кроз неколико година буде посла за мене и да могу пристојно да живим од тог посла ( намерно рекох пристојно, јер нисам мегаломан и грамзив човек када је новац у питању ). Сигурно је да идеја о учлањењу у ЕУ није била фактор који ме је окренуо ка напредњацима, јер некако не верујем много ЕУ, више пута смо се ми Срби опекли по том питању. Ни идеја о блиским односима са САД није била пресудна за мене, јер некако више спадам у русофиле а и нешто се не сећам да су нам САД нешто посебно помагале у 20. и 21. веку, а и сада нема назнака да ће нас (Србију) подржати у нечему што нам је суштински важно.
О програму и идеологији СНС могу да кажем да сам прочитао Десет основних принципа СНС (баш тај дан када је то објављено, купио сам Правду која је објавила о којим се принципима ради) који данас дају странци одређену смерницу а на тим смерницама ће се градити и будући програм. Наравно, господин под надимком МарКом има право кад каже да ових 10 принципа нису довољни да би идеологија била потпуно дефинисана али мислим да се неке ствари у релативно доброј мери назиру. Наравно, ово је само мој поглед на стање ствари на политичкој сцени и не тврдим да је једино моје виђење исправно. Српским радикалима желим повратак Шешеља у Србију и добар изборни резултат ( двоцифрен број процената гласова ).