Николић је лажов, убица, секташ, лопов, издајник...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to za cesanje je verovatno figura, upotrebljena da se nesto plasticno objasni

ne verujem da je naredjivao cesanje, taj ko veruje pa se jos nasladjuje unutarpartijskim cesanjima, to je onaj ko skida smesne slike sa neta

Nije češanje, nego češljanje
a045.gif

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

То за облачење је нажалост жива истина. Гордана је прошле године била у жалости али њему је сметало да носи црнину на јавним скуповима из не знам ког разлога. :roll:
И богами лепо су му рекле :lol: Ја бих још додала да је подмукао, зао, плаћеник, лицемеран, дволичан, лош муж и још гори отац.

То за облачење је нажалост жива истина. Гордана је прошле године била у жалости али њему је сметало да носи црнину на јавним скуповима из не знам ког разлога. :roll:
И богами лепо су му рекле :lol: Ја бих још додала да је подмукао, зао, плаћеник, лицемеран, дволичан, лош муж и још гори отац.

Izvini ali moram da te pitam, da li ti mislish da je u redu toliko blacenje i vredjanje izmedju vas s obzirom da ste do juche bili jedna stranka?

Kako ih bre vishe nije sramota, pa do juche su bili zajedno a sad ovako, i kakav je uopshte narod koji glasa za bilo koje od ovih jadnika.

Баш тако! Добро, неки гласачи мисле да су напредни, а неки су остали макар мало доследни идеологији. :hahaha: Све у свему, јадни су, сви заједно...

И богами лепо су му рекле :lol: Ја бих још додала да је подмукао, зао, плаћеник, лицемеран, дволичан,
лош муж и још гори отац.

Ovo si mogla izbeći, i nema neke veze sa politikom, ako se slažeš.

Izvini ali moram da te pitam, da li ti mislish da je u redu toliko blacenje i vredjanje izmedju vas s obzirom da ste do juche bili jedna stranka?
Наравно да је нормално, традиција код нас, па ништа слађе него кад прљаве гаће у фамилији почну да се показују комшилуку.

Наравно да је нормално, традиција код нас, па ништа слађе него кад прљаве гаће у фамилији почну да се показују комшилуку.

Sumnjam da iko ko ima malo dostojanstva i poshtovanja prenstveno prema sebi mozhe da radi ovako neshto.

Sumnjam da iko ko ima malo dostojanstva i poshtovanja prenstveno prema sebi mozhe da radi ovako neshto.

Знаш како - људи које је он оштетио политички не би требали да га превише вређају јер је политика посао као и сваки други. Ја да кренем не бих могла да се зауставим али трудим се да се како-тако контролишем јер нема разлога да јавно износим његов прљав веш, довољно је да причам о томе шта је радио по странци.
Они људи које је приватно и емотивно пореметио имају право да га вређају и на приватној основи :) Ја нећу мада ако се предомислим сматрам да за то имам пуно право.

Poslednja izmena:
Знаш како - људи које је он оштетио политички не би требали да га превише вређају јер је политика посао као и сваки други. Ја да кренем не бих могла да се зауставим али трудим се да се како-тако контролишем јер нема разлога да јавно износим његов прљав веш, довољно је да причам о томе шта је радио по странци.
Они људи које је приватно и емотивно пореметио имају право да га вређају и на приватној основи :)

Govoreci o njemu oni u stvari govore o sebi i obrnuto. Da li se ikada zapitaju kakvi su oni u stvari ako su sa njim do juche delili neshto.

Govoreci o njemu oni u stvari pishu o sebi i obrnuto. Da li se ikada zapitaju kakvi su oni u stvari ako su sa njim do juche delili neshto.

Никад ти се није десило да некога погрешно процениш? Да те лаже до те мере да се погубиш и не знаш коме да верујеш? Да прећуткује ствари које ради и крије своје потезе?
Мени се то десило са Томом и није ме срамота да признам. Била сам будала што сам му веровала и драже ми је сто пута да себе и колеге из странке прогласим наивним, глупим и неваспитаним јер износимо неке ствари него да ћутим из страха да ћу бити сврстана у исти кош са тим ђубретом.
Да сам знала 20% од тога какав је заправо Николић моментално бих напустила СРС оног дана када га је он преузео. Можда је неко знао па ћутао али већини није показао право лице.

Они људи које је приватно и емотивно пореметио имају право да га вређају и на приватној основи :)
Извини, можда нисам најбоље схватио, али да ли то значи да је тебе приватно и емотивно пореметио, обзиром да се оно "лош муж и још гори отац " не може категоризовати као рад у странци?

Извини, можда нисам најбоље схватио, али да ли то значи да је тебе приватно и емотивно пореметио, обзиром да се оно "лош муж и још гори отац " не може категоризовати као рад у странци?

Мислим да се тек твоје питање не може окарактерисати као везано за политику. ;)
Да, јесте ме и приватно страшно разочарао и пореметио неким потезима, мислила сам да је далеко поштенији и одговорнији човек. Не осећам потребу да кријем нечасне радње некога ко вреди тако мало попут Томислава Николића. Емотивно на сву срећу није али неки су и то доживели.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back