Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Vidim upoznata si kako nabaviti falsifikate.
Nama to ne treba, mi imamo originale![]()
Vidim, original od hrvatske udbe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim upoznata si kako nabaviti falsifikate.
Nama to ne treba, mi imamo originale![]()
Инжињер Слободан Николић је ту оригиналну фотографију добио од научникових рођака.
Био је чланак својевремено у Вечерњим новостима.
Не бих овде окачила полуистину и лаж.
Поздрав![]()
Оно горе није Тесла, нити је оно личка ношња.
Ево како изгледа ношња Срба Личана!
Одговорих, нема потребе за срџбу и љутњу.Овдекаре има неколико Личана, питај их ел се икед у Лици носила така ношња. Тесла је мога обући и кинеску ношњу.
Ne Albanci nose nošnju srpskuNošnja izgleda albanski![]()
Знам.
А кад знам, апсолутно ми је шта ће написати неко ко не зна своје корене бар до Аскурђела ил Беле пчеле.
Поздрав![]()
Можете погледати у Београдском музеју Никола Тесла.
Тамо ћете свакако наћи слике Николе Тесле па можете поредити.
Хвала Вам, Знам како изгледа сасдашња ношња Срба из Лике![]()
Није то садашња ношња Срба из Лике, него тадиционална. Личка ношња је незамислива брез личке капе, тока, а гаће су посве друкчије него на ујаковој слици. То код тебе у црногорским брдима има елемената у ношњи који наликују шиптарским, а не у Лици.
ух, стварно не видим разлога да ми се с толико срџбе и острашћености обраћатеНије то садашња ношња Срба из Лике, него тадиционална. Личка ношња је незамислива брез личке капе, тока, а гаће су посве друкчије него на ујаковој слици. То код тебе у црногорским брдима има елемената у ношњи који наликују шиптарским, а не у Лици.
Ко зна - можда си ти у праву........... ево и овде тврде да је то Никола Тесла......Инжињер Слободан Николић је ту оригиналну фотографију добио од научникових рођака.
Био је чланак својевремено у Вечерњим новостима.
Не бих овде окачила полуистину и лаж.
Поздрав![]()
Eto sve se lijepo razjasnilo. Hvala
Samo sam napisao da ne izgleda ličkoМени не смета та Албанска ношња, очигледно Вама смета
Зашто Ви ниподаштавате Албанску ношњу, ево мени никако није јасно
или је то можда на рачун Тесле што исту носи
бај д веј, то се ћирилица чита у илегали![]()
Posto sam malo stariji od tebe može biti samo obrnuto, zato pokaži malo poštovanja.Jedino još ne znamo jesi li ti baš moj otpad ili nekog drugog kolege sa foruma![]()
Покушавам да нађем тај чланак на гуглу тупавомКо зна - можда си ти у праву........... ево и овде тврде да је то Никола Тесла......
https://patriota-srb.wixsite.com/dobrodosli/5--?lightbox=image_hwg
Мушка личка ношња је најлепша српска ношња.
Posto sam malo stariji od tebe može biti samo obrnuto, zato pokaži malo poštovanja.
Samo sam napisao da ne izgleda ličko
Izgleda da je bio neki Srboamerikanac.
Za to sada prvi put cujem.
Do sada sam znao da je bio samo Amerikanac.
U Subotici I IMA 80% Madjara....Blajbi, ti si do sada znao i da u Subotici ima 80 posto Mađara, tako da...
U Subotici I IMA 80% Madjara....
Ali, Srbi to NE VOLE da priznaju....