Nikola Kojo: Odlazim iz Srbije

Da neko napravi jasnu distancu od proverenog mutljaga ne samo petar nego bi se naslo mnogo vise ljudi da podrze takvu ideju....
sami ce se srusiti jer se medjusobno gloze vec godinu dana iskljucivo oko love...pitanje je samo kakav ce biti pad po srbiju... prvi put verujem da ce ameri da urade stvar kako treba...al ko zna sta je njihov interes jer to samo oni znaju...

jedino sto bi mi toronto bio zanimljiv je po profesiji jer ameri sve filmove tamo snimaju jer je jeftinije..al sam digao ruke vise od filma...imao si sumu blize ybt :lol:

Da, vecina filmova se snima u Torontu i Vankuveru, jeftinije im je zbog razlike u dolaru + porezne olaksice.
A ne, ja sam pobegao na kraj sveta da mi opet neki divljaci nebi zapalili kolibicu, dosta je jedanput. :D
Mozda jedan dan bude i nesto blize ako budem spreman da menjam stvari tamo, a ne na licnom planu.
Mene povratak u "penziju" i cekanje da se umre ne zanima. Mora da postoji smisao za takvu "avanturu", tj. cilj.

Da, vecina filmova se snima u Torontu i Vankuveru, jeftinije im je zbog razlike u dolaru + porezne olaksice.
A ne, ja sam pobegao na kraj sveta da mi opet neki divljaci nebi zapalili kolibicu, dosta je jedanput. :D
Mozda jedan dan bude i nesto blize ako budem spreman da menjam stvari tamo, a ne na licnom planu.
Mene povratak u "penziju" i cekanje da se umre ne zanima. Mora da postoji smisao za takvu "avanturu", tj. cilj.
ako si pametan ne vracaj se... ja sam dosta sveta obisao ali nisam vise voljan ko nekad da krecem ponovo ko feniks...

ako si pametan ne vracaj se... ja sam dosta sveta obisao ali nisam vise voljan ko nekad da krecem ponovo ko feniks...

Eto navedi mi svoje probleme nevezane za finansije (kao povratnika).
Recimo da to nije problem.
Ja stvarno poznajem dosta ljudi koji su otisli i sa druge strane koji su se vratili.
Svi imaju neke svoje razloge, ali recimo da ovi sto su se vratili a imaju reseno finansijsko pitanje, nisam cuo da se zale.
Znaci nije jedan slucaj, vec mnogi.
Oh da, evo da budem iskren, svi se zale na pusenje, kako se svuda pusi i ne moze nigde da pobegnes od dima.

p.s. Meni je stvarno svejedno gde zivim, jel to NZ ili Peking, znao bi sta da radim i tamo i 'vamo. Zato sam i rekao da bi povratak bila opcija samo sa nekim visim ciljem i planom da se nesto ozbiljno promeni sa ozbiljnom ekipom/timom.
To je jos uvek pod mozda u nekom buducem vremenu, jos sam mlad :mrgreen:

Eto navedi mi svoje probleme nevezane za finansije (kao povratnika).
Recimo da to nije problem.
Ja stvarno poznajem dosta ljudi koji su otisli i sa druge strane koji su se vratili.
Svi imaju neke svoje razloge, ali recimo da ovi sto su se vratili a imaju reseno finansijsko pitanje, nisam cuo da se zale.
Znaci nije jedan slucaj, vec mnogi.
Oh da, evo da budem iskren, svi se zale na pusenje, kako se svuda pusi i ne moze nigde da pobegnes od dima.
nemm probleme bre otkud ti to? nisam ja povratnik u smislu da sam gastos, vec sam bio poslom najduze po godinu i po dve... da sam mlad ziveo bi u londri jer je najbolja bila, zato mi je i mala tamo...sa 40 bi odabrao rim definitivno... danas ako bi isao ponovo... najverovatnije sangaj, ne smej se ali taj spoj je neverovatan, nema sta pozelis a da tamo nema. ne bi u sumu jer imam plac kod ljiga pored voje kostunice i dosadi mi posle 3 dana. mis ne voja nego priroda :lol:

ja sve vreme pricam o koji koga uzgred dobro poznajem...problem vas je sto ne citate izreceno nego citate gde je receno...to je dokaz inteligencije.
Ja i nisam komentarisao njegove reči, nego to da ti pričaš o intervjuu sa n1, a ova tema je otvorena sa klix.ba kao izvorom, tako da si omašio.
Mene ne zanima ko će i da li će se iseliti iz Srbije i zbog kakvih razloga. Bio glumac ili mašinbravar. Svako ima svoje razloge.
Realno, Srbija jeste rupa, ali dok se moglo plivati, plivali su. Da li je kod nas bar jedan film snimljen bez pomoći države? A čiji novac država daje? Što se mene tiče, isti su mi i Đuričko, i Kojo, i Goncić, Ristovski... prosto mi dođe da citiram one što su napisali "___ i ___ ista go.na"

Ja i nisam komentarisao njegove reči, nego to da ti pričaš o intervjuu sa n1, a ova tema je otvorena sa klix.ba kao izvorom, tako da si omašio.
Mene ne zanima ko će i da li će se iseliti iz Srbije i zbog kakvih razloga. Bio glumac ili mašinbravar. Svako ima svoje razloge.
Realno, Srbija jeste rupa, ali dok se moglo plivati, plivali su. Da li je kod nas bar jedan film snimljen bez pomoći države? A čiji novac država daje? Što se mene tiče, isti su mi i Đuričko, i Kojo, i Goncić, Ristovski... prosto mi dođe da citiram one što su napisali "___ i ___ ista go.na"
srbija nije rupa vec je mentalni teror maloumnika doveden do te mere da je duhovnost ljudui sveden na crnu rupu... za duhovno zdravlje nacije zna se sta treba da se radi a ova vlast radi sve suprotno...isti recept od 1945...oteraj ozbiljne kulturne i obrazovane...sa stokom cemo lako ispracemo im mozak i da budu zahvalni sto imaju leb i vodu... to je recept od broza do napredne fukare... zato ljudi odlaze primarno a ne zbog novca...
opet ti kaze nebitno je ko gde i sta kaze, bitno je sta kaze i bitno je dal to kaze neko javnosti poznat i popularan, ili neko anoniman...

nemm probleme bre otkud ti to? nisam ja povratnik u smislu da sam gastos, vec sam bio poslom najduze po godinu i po dve... da sam mlad ziveo bi u londri jer je najbolja bila, zato mi je i mala tamo...sa 40 bi odabrao rim definitivno... danas ako bi isao ponovo... najverovatnije sangaj, ne smej se ali taj spoj je neverovatan, nema sta pozelis a da tamo nema. ne bi u sumu jer imam plac kod ljiga pored voje kostunice i dosadi mi posle 3 dana. mis ne voja nego priroda :lol:

Zašto, ali zašto nisi i ostao tamo, nego si morao da se vraćaš? I zašto, ali zašto ne odeš sada tamo, pošto ovde nikome nećeš nedostajati, ali bi makar nekoga usrećio odlaskom?

To je pametan izbor.
Oh, ja mislio da si ziveo i radio duzi niz godina, a ti isao poslom.
Ne znam, mene je beton smorio, pogotovu veliki gradovi i guzve u saobracaju, preudaljena mesta i voznja.
Nisam rasista, bez problema bi ziveo u tom Sangaju ili Tokiju recimo, ali ne gotivim taj buckuris svega i svacega koje nalazis u tim svetskim megapolisima danas.
Nije bitno koje si boje, ali moras biti civilizovan.
Gradici do .5mil mi najvise odgovaraju.

Moramo shvatiti srpski narod.To je jedan duboko arhaican narod,optrecen laznim bajkama,laznim mitovima o svojoj "velikoj" proslosti. Taj sludjeni narod
oduvek je imao svoje "bogove",lazne careve,kojima se klanjao kao svojim bozanstvima.Nije to samo Broz.Taj narod se juce sa obozavanjem,klanjao
Karadjordjevicima,sutra onom medjunarodnom kriminalcu,Brozu. Gradjanin Kojo je intelektualac par ekselans.Njemu je (kao i mnogima od nas)
tesno u srbiji.Mi se gusimo u ovom blatu bede,zaostalosti,zivljenju od proslosti,koja je iskonstrisana od nicega.
sipac, zasto i ti ne otputujes sa kojom i nama bi bilo lepse. drzi se ti svojih siptara, ne analiziraj srbe, plitak si ti za to

To je pametan izbor.
Oh, ja mislio da si ziveo i radio duzi niz godina, a ti isao poslom.
Ne znam, mene je beton smorio, pogotovu veliki gradovi i guzve u saobracaju, preudaljena mesta i voznja.
Nisam rasista, bez problema bi ziveo u tom Sangaju ili Tokiju recimo, ali ne gotivim taj buckuris svega i svacega koje nalazis u tim svetskim megapolisima danas.
Nije bitno koje si boje, ali moras biti civilizovan.
Gradici do .5mil mi najvise odgovaraju.
ma upoznas svaku zemlju vrlo brzo nije to problem... britanija onda i britanija danas su dve price ali opet za srbiju su pojam uredjenje drzave. kad god slusam idiote iz blize dijaspore :lol: bosne i hrvatske delimicno jer ih malo ima, kako pljuju po hrvatima i muslimanima i ko pijani koljaci prete osvetoim sto su im majke ocevi i svi preci trovali mozak, kazem a kako u bivskim sovjetskim republikama mogu da zive skladni u harmoniji i postuju religijske obicaje... nemaju pojma jer niko od njih nije prosao svet i nije bio u multinacionalnoj sredini a da ne pricam da je radio tamo i funkcionisao sa njima... zato i rekoh, ovde treba ciscenje svega do dna da se krene ispocetka na zdravim osnovama jer toliko mrznje ima da je to za povracanje... srbin sa rasistickom mrznjom to je meni jednostavno nespojivo jer to je sve samo ne srbin...a kamoli pravoslavni vernik...

Back