Nikola Kojo: Odlazim iz Srbije

pa sta sad hoces vise? oces i da te poljubim...evo:cmok2: onako kako volis :lol:
posle mu ja nervozan a kipti od besa zajedno sa onom moroncinom... :lol:

Ne, hoće čovek da mu odgovoriš na pitanje u vezi onoga što si sam pomenuo, a niko te nije terao na to. Izbegavanje odgovora samo znači da odgovor i nemaš ili nije povoljan po tvoja ubeđenja ili ono što ovde propagiraš :kafa:

odvratni su mi glumci koji se nazovi naivno bave politikom, radi naseg dobra. prevara

kao setaju tako pored predsednistva pa im se smuci zivot, a onda ipak ispadne da im je srce u ds ili kako se vec zove

djubrad licemerna, narod ih je davno prezreo

Naravno.Ne volis ga on je sve ono sto ti nisi, Isao si na 3 zurke u zivotu na kojima si se napio i imao jednu devojku .a drugu si pipao po sisama.I to je sve. Slobodan je i prica sta hoce a ti ne smes ni da pisnes ,jedino na forumu jer je anoniman.

Mislim da si upravo opisao sebe i razloge zbog kojima se diviš Koji. A što se tiče toga da ne smem nigde ništa da pisnem, možeš kad hoćeš da svratiš kod mene ili da mi daš svoju adresu da ja svratim do tebe :kafa:

jok na n1... al vidim ovde svi citate i clanovi ste na klix ba :hahaha:
Glumac Nikola Kojo koji je u 40 godina uspešne karijere nanizao veliki broj uloga, za portal Klix.ba je otkrio da planira da ode iz Srbije.

Nikola_Kojo_ps.jpg

U razgovoru za Klix.ba...
Piše u prvom postu kome je dao intervju, dovoljno je pročitati taj post.

Ma lupetaju, koja ne ide nigde....ja i ti u opkladu da je to buva.....da je mladji 10 godina mozda bi i otisao, ovako ima druge poslove....istina je da ga sada gaze, ali nije pao s duda....
dal ide il ne ide nebitno... da mu se skurcilo sve ne bi otisao na latifundiju da ne gleda bolesnike svih vrsta po beogradu... al da ce napraviti makar 5 procentnu stetu sns-u svojim istupom to je vec napravio. ljudi se lakse vezuju za filmske junake no za politicare.

ccc..nis ti odumro no si malko zacementiran...:lol: das javio ranije gde si, bio u torontu kod drugarice pre nekoliko meseci...po prvi put...samo me sume dojmile nista vise, ne bi tamo mogao da zivim ni za koju lovu. al dobro sto bi ti reko first sight

Zato ja zivim u sumi/planini.
Toronto je kao i svaki veliki grad, meni licno nezanimljiv.
Nebi ziveo u takvim megapolisima kad bi ceo bio moj, bez obzira jel Toronto, NY, Paris, London, Tokio.
Zivot je u prirodi, samo su ljudi lenji, lakse kicmu kriviti u kancelariji i kafu pijuckati u nekom Starbucksu. :D

Zato ja zivim u sumi/planini.
Toronto je kao i svaki veliki grad, meni licno nezanimljiv.
Nebi ziveo u takvim megapolisima kad bi ceo bio moj, bez obzira jel Toronto, NY, Paris, London, Tokio.
Zivot je u prirodi, samo su ljudi lenji, lakse kicmu kriviti u kancelariji i kafu pijuckati u nekom Starbucksu. :D

jedino sto bi mi toronto bio zanimljiv je po profesiji jer ameri sve filmove tamo snimaju jer je jeftinije..al sam digao ruke vise od filma...imao si sumu blize ybt :lol:

Back