Nikola Jokic

Solidno je odigrao večeras.. prva njegova dobra partija tek u petoj utakmici... ovako treba svaku.. Bogdan da rešeta i da bude vođa a Jokić da skače pod koš i pogađa zicere.. da se ne pravi pametan i izigrava budalu pošto ovde nema mesta za NBA klovnove...

Sa Amerima egal kad igra Jokić:

Screenshot_2024-07-28-20-39-23-142_com.android.chrome-edit.jpg

Reprezentacija Srbije je ubacila svega 3 poena protiv Amerikanaca dok je Nikola Jokić bio na klupi.
Tih 9 minuta i 45 sekundi Amerikancima je bilo dovoljno da naprave razliku od 26 poena.
U trenucima kada je trostruki MVP NBA lige bio na parketu, ukupan rezultat je bio 81:81.

Sa FB stranice Edin Enciklopedija

Počinje polako teški debilizam, kako reprezentacija kao i Denver ne može bez Jokića. Vadi se neka prazna statistika, koju forsiraju naprednjački mediji ne bi li opravdali svog jarana.
Jokić u napadu protiv USA nije bio loš, ali slabo što se tiče igraca takvog renomea.
U odbrani klasično jako jako loš.
Ja sam rekao kako ću se javiti kada ispadnemo iz grupe, ali ne mogu više da čitam gluposti.

Za one koji imaju plitko pamćenje, podsetnik:
Bez Jokića ovaj tim je osvojio srebro, sa Jokićem smo se borili za 8.mesto.
Bez Jokića ovaj tim je izgubio od Nemačke na jednu loptu, koja je u pripremama izgubila od Amerike na jednu loptu. Znači može da se igra protiv Amerike.
Mi smo sa Jokićem izgubili u pripremama i sada 20-30p prednosti.
Mislite malo o tome i vratite se u realnost.

Reprezentacija Srbije je ubacila svega 3 poena protiv Amerikanaca dok je Nikola Jokić bio na klupi.
Tih 9 minuta i 45 sekundi Amerikancima je bilo dovoljno da naprave razliku od 26 poena.
U trenucima kada je trostruki MVP NBA lige bio na parketu, ukupan rezultat je bio 81:81.

Sa FB stranice Edin Enciklopedija
Reprezentacija Srbije više nema igru, jer nema odbranu. Sa Jokićem i Micićem ovaj tim je u odbrani osuđen na propast i nije u stanju igrati igru koja nas je krasila na SP.

Kako svaki napad i protok lopte Micić i Jokić guše, ostali ne mogu da se razigraju i uzimaju teške šuteve.
Tu nema više ni igre, a ni hemije u timu.

Vaditi neku statistiku sa i bez Jokića je stvarno neinteligentno, maliciozno i van svake pameti, jer se na taj način podcenjuje tim a uzdiže jedan igrač.
P.Gasol, Novicki u ovakvim utakmicama su uvek ubacivali po 25-30p, i niko ovakve apsurdne statistike nije prikazivao.
Oni se nisu vadili na saigrače, već na košarkaško umeće.

Evo ga "strucnjak"... Hahahaha, gori si od botova naprednjaka.

Sad je Jokic kriv, sto Durent igra u transu ili sto smo primili skoro 20 trojki ili sto Guduric ne moze da pogodi pa i da je bazen umesto obruca. Statisticki podatak su stranci postavili, a ne nasi mediji. Tako da opet pokazujes zavist, sujetu...

Svaka utakmica je drugacija i to sto je ova ekipa bez Jokica bila na jednu loptu sa Nemcima, mozda da je on bio bi dobili, a mozda opet izgubili. Jos dok ti ukapiras da Srbija poslednjih godina sem Jokica nema centra, kao sto vise nema beka koji ima 20+ poena u rukama svaku utakmicu. Od Tea nemamo pleja, Micic je samo izvikan igrac i nista vise od toga.

Ostali su i te kako imali priliku da se razigraju i uzimaju šuteve pa se nisu pokazali. Ipak su ovo OI, Svetsko Prvenstvo je slabijeg kvaliteta. Imamo mi odbrani, ali protiv Amera nema odbrane.
Odbrana protiv Amera je najmanji problem jer neki sutevi koje ubacuju jednostavno ne mogu da se brane, vec neki kojima se ruke odseku, pa ne mogu ni da dobace do kosa.

šut za tri 1 od 6 MVP nema šta, a Durent 6 od 6
mora Pešić da nešto da menja u taktici..ovo ne ide..

fale njegovi poeni..on je ključni igrač reprezentacije a ne slanina
Jokić 20 1/6 za 3, 7/9 za 2
Bogdanović 16 2/6 za 3, 4/8 za 2
Očigledno je da je Bogdanović bolji i ne zaslužuje ni jednu kritiku, samo Jokić. Nemoj neko Bogdanovića da dira.

Avramović je napravio više štete nego koristi, Dobrić je uz Jokića jedini za prelaznu ocenu. Najviše me razočarali Jović i Milutinov.
Jokić prelazna ocena sa 5, 6 izgubljenih lopti i šutem 1 od 6 za 3?? to ti je brate moj 20 poena prosipanih u vetar..u napadu.. da ne pričam o odbrani gde su prolazili kroz njega ko kroz švajcarski sir.. dakle 30 do 40 poena u minusu ti je Jokić.. pogledaj Durenta sa druge strane.. 20 i kusur poena uz jedan promašaj za 10 minuta.... al ok nastavi da veličaš SNS gov njara

Jokić prelazna ocena sa 5, 6 izgubljenih lopti i šutem 1 od 6 za 3?? to ti je brate moj 20 poena prosipanih u vetar..u napadu.. da ne pričam o odbrani gde su prolazili kroz njega ko kroz švajcarski sir.. dakle 30 do 40 poena u minusu ti je Jokić.. pogledaj Durenta sa druge strane.. 20 i kusur poena uz jedan promašaj za 10 minuta.... al ok nastavi da veličaš SNS gov njara
Има ли нека смислена анализа у којој би се објаснило како ми то с рупчагом у одбрани имамо егал, а без рупчаге у одбрани -26?
Долазим на идеју да дојавим Карију да тури још неку рупчагу у одбрану, тако бисмо били у плусу. :mrgreen:

Има ли нека смислена анализа у којој би се објаснило како ми то с рупчагом у одбрани имамо егал, а без рупчаге у одбрани -26? :mrgreen:
pusti te ...... statistike brate..
je l igrao Jokić 30 i kusur minuta? jeste
je l smo pukli 30 razlike?
jesmo
da li nam je mvp pomogao da pružimo kakav takav otpor ??
nije..
šta me .......... za ostalo
igrao je mvp , pukli smo 30..nije nam pomogao, nije nam ...... značio ..i bez njega bi pukli 30, 35 a možda i manje.. isti ........20, 25, 30.. i to je to
dakle da je ostao u Somboru da voza konje isto je ko da je bio juče..nikakva jbna razlika i koj će nam jbni ..... onda kada igrač od 200 miliona dolara ništa ne znači u reprezentaciji? da si doveo Koprivicu iz Partizana od 100 000 isti ..... bi bio.. igrač od 200 miliona mora da donese nešto reprezentaciji a on donosi ....
ok videćemo ga protiv Sudana

Poslednja izmena od moderatora:
Има ли нека смислена анализа у којој би се објаснило како ми то с рупчагом у одбрани имамо егал, а без рупчаге у одбрани -26?
Долазим на идеју да дојавим Карију да тури још неку рупчагу у одбрану, тако бисмо били у плусу. :mrgreen:
A ima li neka smislena analiza da objasni kako smo mi bez Jokića na SP osvojili srebro, a na manje kvalitetnom EP sa Jokićem 9.mesto?

Drugo, zašto Jokiću kao glavnom igraču preko koga ide svaka lopta u napadu alibi ne bi bila dobra partija, već prazna statistika?
P.Gasol, Novicki su u velikim utakmicama uvek bili na najvišem nivou i niko nije vadio ovakve statistike kako su Nemačka i Spanija igrale dok su oni bili na klupi.
To je stvarno debilna statistika, i ništa ne pokazuje ili dokazuje, jer kada je Jokić izlazio iz igre izlazio je i Bogdan, Avramović, i tada je na scenu nastupao superstar Micić.
Naša igra se prvo raspala kada je izašao Avramović, a u igri je tada bio Jokić.
Takođe, Jokić nije ubacio 30-40p da sada govorimo o nekoj njegovoj partiji poput Duranta, već jedva 20p.
To je postigao za 31min uz 15 uzetih šuteva, a to znači najviše provedenih minuta na meču i najviše uzetih šuteva.

Ja ne krivim Jokića za poraz, igrali smo loše osim prve četvrtine, mašili otvorene šuteve, Bogdan je bio slab, klupa nesigurna i u strahu.
Ali je evidentno da mi sa Jokićem i Micićem nemamo odbranu koja nas je krasila i bila najveća snaga ovoga tima.
Ova reprezentacija nije Denver da igra na koš više, nemamo atlete ni šutere poput onih iz Denvera.
Ovom igrom teško možemo nešto da uradimo, jedina šansa bi bila da Jokić bude rezerva sa minutažom ne većom od 20min, ali to se neće dogoditi.
Ovako ćemo posle svakom meča čitati poznate idiotske komentare kako Jokić ne može sam, kako nema sa kim da igra.

A ima li neka smislena analiza da objasni kako smo mi bez Jokića na SP osvojili srebro, a na manje kvalitetnom EP sa Jokićem 9.mesto?

Drugo, zašto Jokiću kao glavnom igraču preko koga ide svaka lopta u napadu alibi ne bi bila dobra partija, već prazna statistika?
P.Gasol, Novicki su u velikim utakmicama uvek bili na najvišem nivou i niko nije vadio ovakve statistike kako su Nemačka i Spanija igrale dok su oni bili na klupi.
To je stvarno debilna statistika, i ništa ne pokazuje ili dokazuje, jer kada je Jokić izlazio iz igre izlazio je i Bogdan, Avramović, i tada je na scenu nastupao superstar Micić.
Naša igra se prvo raspala kada je izašao Avramović, a u igri je tada bio Jokić.
Takođe, Jokić nije ubacio 30-40p da sada govorimo o nekoj njegovoj partiji poput Duranta, već jedva 20p.
To je postigao za 31min uz 15 uzetih šuteva, a to znači najviše provedenih minuta na meču i najviše uzetih šuteva.

Ja ne krivim Jokića za poraz, igrali smo loše osim prve četvrtine, mašili otvorene šuteve, Bogdan je bio slab, klupa nesigurna i u strahu.
Ali je evidentno da mi sa Jokićem i Micićem nemamo odbranu koja nas je krasila i bila najveća snaga ovoga tima.
Ova reprezentacija nije Denver da igra na koš više, nemamo atlete ni šutere poput onih iz Denvera.
Ovom igrom teško možemo nešto da uradimo, jedina šansa bi bila da Jokić bude rezerva sa minutažom ne većom od 20min, ali to se neće dogoditi.
Ovako ćemo posle svakom meča čitati poznate idiotske komentare kako Jokić ne može sam, kako nema sa kim da igra.
pa već čitamo to: Jokić nema s kim
a mi bez njega drugi na svetu

Back