Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Sjajno pridonosiš temi. Al ajd mene zaobiđi molio bih teBalavce znam da su utakmice Denvera kasno ali pitaj kevu da te pusti da pogledas bar jednu...cisto da se ne blamiras.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjajno pridonosiš temi. Al ajd mene zaobiđi molio bih teBalavce znam da su utakmice Denvera kasno ali pitaj kevu da te pusti da pogledas bar jednu...cisto da se ne blamiras.
I to vrhunski kompliment.I Lebron je uzdigao Jokića.
Sjajno pridonosiš temi. Al ajd mene zaobiđi molio bih te
Ma ne, tvoje razumijevanje napisanog i praćenje rasprave je na top razini. Samo mene zaobiđi. Ako nije problem.Nema frke, upali TV pogledaj koju njegovu utakmicu. Nista vise. Bices pametniji.
Ma ne, tvoje razumijevanje napisanog i praćenje rasprave je na top razini. Samo mene zaobiđi. Ako nije problem.
Navedi gluposti koje sam napisao. Živo me zanima. Reci čovječe koji jedini gleda utakmice koje se vrte svaki dan na kanalima sa snimalicom.Manje pisi gluposti ili pocni da gledas utakmice pa cu te zaobici. Nije problem. Do tada citamo se.
Navedi gluposti koje sam napisao. Živo me zanima. Reci čovječe koji jedini gleda utakmice koje se vrte svaki dan na kanalima sa snimalicom.![]()
Па никако, нису иста класа, зар не? Кад боље размислиш, у праву је човјек.Za pocetak kako Jokic ne moze da brise ciplele Divcu, Stojakovicu, Paspalju, Danilovicu...
Da li si čuo za sarkazam? Da li si čitao temu? To nije moja tvrdnja, nego nešto što tvrde drugi, a meni je smiješno. Jokić je najbolji srpski košarkaš svih vremena. Savjetovao bi ti da prije nego ljudima počnješ djeliti lekcije, da naučiš čitati s razumjevanjem. Zamoli mamu da ti plati instrukcije negdje da te nauče čitati.Za pocetak kako Jokic ne moze da brise ciplele Divcu, Stojakovicu, Paspalju, Danilovicu...
S 2 back to back MVPa, i eventualnim prstenom ove sezone, ispred sebe još uvijek ima Birda, Kidda, Stocktona, Westa, Cousya, McHalea, Mikana, Pettita, Havliceka...pola ih nisam gledao, ali ako gledamo po ostvarenjima na terenu.Mislim da ne preterujem kad kažem da bi Jokić mogao biti jedan od najboljih belaca u istoriji NBA lige. Kandidata je mnogo, ali sa bar dve titule prvaka i bar još toliko titula MVP-ja može biti jedan od najboljih belih igrača u NBA ligi po dostignućima (titule i individualna priznanja).
Ja i mislim da će Denver postati dinastija.S 2 back to back MVPa, i eventualnim prstenom ove sezone, ispred sebe još uvijek ima Birda, Kidda, Stocktona, Westa, Cousya, McHalea, Mikana, Pettita, Havliceka...pola ih nisam gledao, ali ako gledamo po ostvarenjima na terenu.
Ali karijeru bi mogao završiti kao Top 3 ili 5 centar u povijesti, i Top 3 bijelac u povijesti lige. Ako Denver postane dinastija, i on nastavi s ovakvim igrama, ide u Top 3 centra ikad i Top 2 bijelca. Uz Birda, naravno.
Dirk Novicki, iako fantastičan igrač, osvojio je samo jednu titulu 2011. godine i iste godine bio MVP finala, a 2007. je bio MVP lige. Havliček je 8 puta osvajao prvenstvo, samo jednom je bio MVP finala (1974) i nikada nije osvojio titulu MVP-ja. A takođe fantastičan igrač. West nemam pojma ko je to, ako može link.Ozbiljna konkurencija su mu Bird, Stockton, Nowitzki, Havlicek i recimo West. Ostali manje...
Isto fantastičan igrač po brojkama, ali fale mu tutule i individualna priznanja, titule pre svega. Kad smo kod logoa, bila je priča da će promeniti logo u siluetu Kobija Brajanta, ima li išta od toga na kraju?Jerry West, onaj sa logoa.![]()
Ne. I dobro je što je tako. Kad nas napusti Jordan može da se priča o promeni logoa.Isto fantastičan igrač po brojkama, ali fale mu tutule i individualna priznanja, titule pre svega. Kad smo kod logoa, bila je priča da će promeniti logo u siluetu Kobija Brajanta, ima li išta od toga na kraju?
Pa ne mora da umre da bi promenili logo u njegovu siluetu. Pu pu daleko bilo.Ne. I dobro je što je tako. Kad nas napusti Jordan može da se priča o promeni logoa.
Slažem se sa ovim, jer Džordan je ipak GOAT po mnogima.Ne. I dobro je što je tako.
Kareem i Russel su jedini nedostižni.Da bi Jokić ušao u konverzaciju za white GOAT-a mora da ima barem dva prstena, dva fmvp-a i možda još jednu mvp nagradu.
Ali i onda je pitanje da li će ga svrstavati zbog malo slabije odbrane.
Ozbiljna konkurencija su mu Bird, Stockton, Nowitzki, Havlicek i recimo West. Ostali manje...
Što se tiče priče oko top X centara ikad da bi on tu upao neko mora da ispadne. Ok, iz prvih 10 može da ispadne Juing ili Moses Malone, ali ko će iz prvih pet?
I Šekil O'nil.Kareem i Russel su jedini nedostižni.