Nikola Jokic

Nisam ja glup, niti zezam ikoga, nego si ti nepismen ili ti logika nije jača strana. Ti si rekao da nije najbolji odbrambeni igrač, a ja sam dodao ne da nije najbolji nego nije ni prosek. Da imaš neke moždane vijuge video bi da sam se samo nadovezao na tvoju tvrdnju.
Ozbiljne probleme imas sa glavom to samo da ti kazem,znaci ako smo ustanovili da nije najbolji sa odbranom,zbog cega ti pises kako mi kao narod ne damo na svoje i nismo realni?Kad smo bili maksimalno realni svi?Gledas NBA emisije pa mi sad filozofiras ovde o statistikama nekim,sto palamude tamo po emisiji.Izbegavas odgovor kako ide ciscenje grada?

Ozbiljne probleme imas sa glavom to samo da ti kazem,znaci ako smo ustanovili da nije najbolji sa odbranom,zbog cega ti pises kako mi kao narod ne damo na svoje i nismo realni?Kad smo bili maksimalno realni svi?Gledas NBA emisije pa mi sad filozofiras ovde o statistikama nekim,sto palamude tamo po emisiji.Izbegavas odgovor kako ide ciscenje grada?
Što tebe toliko žulja moj avatar? Jel ti je to spominjanje čišćenja neki kao argument? Loš pokušaj provokacije? Ad hominem? Ne razumem.
To si ti ustanovio da nije najbolji. Ja sam rekao da je loš ili barem ispod proseka. Drago mi je što mu u ovoj utakmici za sada odbrana sušer ide.

Их, да лош, очајан! :rotf:
Тврда утакмица с много промашаја, резултатски занимљива, 1/4 егал, онда се Лејкерси одвајају али не превише... и на крају потпуна лудница у 4/4. Мареј (и остали) засуше трицама, са -3 на +12, онда стадоше, Лејкерси умало да их стигну ал се испромашиваше...
Засад 2:0, ајмо адље. ;)

Što tebe toliko žulja moj avatar? Jel ti je to spominjanje čišćenja neki kao argument? Loš pokušaj provokacije? Ad hominem? Ne razumem.
To si ti ustanovio da nije najbolji. Ja sam rekao da je loš ili barem ispod proseka. Drago mi je što mu u ovoj utakmici za sada odbrana sušer ide.
Ne razumes ti nista,nisi dostojan bilo kakve konverzacije ocigledno,kazi mi samo za koga navijas da osvoji NBA?I da ti ne ostanem duzan,ti drzis na profilnoj da cistis grad,pa pitam samo kako ide,jel ide kao na profilnoj ili?

Ne razumes ti nista,nisi dostojan bilo kakve konverzacije ocigledno,kazi mi samo za koga navijas da osvoji NBA?I da ti ne ostanem duzan,ti drzis na profilnoj da cistis grad,pa pitam samo kako ide,jel ide kao na profilnoj ili?
Što mi onda dosađuješ kompleksašu mali? Emotivni patuljak koji doživljava tantrume kada čuje za suprotne stavove. Zar na ovoj temi ne sme da se ukaže na Jokićeve mane, a da ti par klovnova ne skoči za vrat?
Takve kao ti ni ne zanima košarka. Previše ste nacionalno pristrasni da bi normalno razgovarali. Vas zanima samo narativ Da je Embid Srbin ista bi stvar bila.
Toliko od mene, zaista ne želim više da trošim vreme na svakakve likove ovde.

Ali ne trči u odnosu na ostale vrhunske centre. Možda sam u krivu. Trebali bi vidjeti podatke
Ne trči u odnosu na Wilta Chamberlaina ali zar je bitno. Važno je da nije toliko spor da mu to predstavlja prepreku u igri. To je zato što je smršao pre par sezona i od tad se mnogo lakše kreće.
Sad slede dva meča u gostima. Očekujem da dobiju jedan i serija se rešava tamo gde je i počela.

Ne trči u odnosu na Wilta Chamberlaina ali zar je bitno. Važno je da nije toliko spor da mu to predstavlja prepreku u igri. To je zato što je smršao pre par sezona i od tad se mnogo lakše kreće.
Sad slede dva meča u gostima. Očekujem da dobiju jedan i serija se rešava tamo gde je i počela.
Ko je rekao da je bitno. Ja sam to spomenuo kao njegov plus. Jer usprkos tome što se jedva odvoji od poda kad skače, što ne trči brzo, što nije "pogledaj mi biceps i grimasu nakon što zakucam 5. put večeras".... usprkos svemu tome, Jokić radi šta Jokić hoće (i kome hoće).
Vidio sam izvrstan komentar nakon jučerašnje utakmice. Mislim da je Jalen Rose (ali nisam 100%) izjavio da je Jokić odigrao, za svoje standarde, slabu utakmicu. Kaže dalje, to je zastrašujuće. Slaba utakmica, 7. triple double u ovoj playoff seriji.

Nocas mu bas nije bilo do igre, niti skoka niti zelje a ni šuta jedino u poslednjoj cetvrtini kad je bilo najpotrebnije sto je i najbitnije. Izgleda ga stigao umor.
Ako finale bude ss majamijem bice zanimljivo jer su sasvim druga dimenzija od ovih sa zapada I bostona

Što mi onda dosađuješ kompleksašu mali? Emotivni patuljak koji doživljava tantrume kada čuje za suprotne stavove. Zar na ovoj temi ne sme da se ukaže na Jokićeve mane, a da ti par klovnova ne skoči za vrat?
Takve kao ti ni ne zanima košarka. Previše ste nacionalno pristrasni da bi normalno razgovarali. Vas zanima samo narativ Da je Embid Srbin ista bi stvar bila.
Toliko od mene, zaista ne želim više da trošim vreme na svakakve likove ovde.
Takvi kao ti sto misle da su popasali svu pamet sveta jer prate kosarkaske emisije,pa misle da su strucnjaci za sport mi se prosto sere.Ti ne dodirujes s obe noge travu,receno je maksimalno realno i to si mogao i ti da shvatis,da si procitao sta se pisalo,ili mozda si prosto izuzetno glup pa sve mora da ti se crta.Ti ovde prodajes maglu kako si ti surovo realan,onaj fazon bez dlake na jeziku,a zapravo u sebi mrzis sve oko sebe i zasnovan si na mrznji,pa to tako ispoljavas da je prosto tesko ne primetiti to,nekad su kompleksi neizlecivi kao u tvom slucaju.

Takvi kao ti sto misle da su popasali svu pamet sveta jer prate kosarkaske emisije,pa misle da su strucnjaci za sport mi se prosto sere.Ti ne dodirujes s obe noge travu,receno je maksimalno realno i to si mogao i ti da shvatis,da si procitao sta se pisalo,ili mozda si prosto izuzetno glup pa sve mora da ti se crta.Ti ovde prodajes maglu kako si ti surovo realan,onaj fazon bez dlake na jeziku,a zapravo u sebi mrzis sve oko sebe i zasnovan si na mrznji,pa to tako ispoljavas da je prosto tesko ne primetiti to,nekad su kompleksi neizlecivi kao u tvom slucaju.
Druže oladi malo i prestani da spamuješ. Nisam ja tema. Ako ti se sere od mene zaobiđi me. Ovako ispada da si željan moje pažnje.
Ja pun mržnje, a ti ovde imaš emotivne tantrume, baviš se drugima i vređaš samo zbog suprotnih stavova. Mene za tvoje stavove zabole.

Ko je rekao da je bitno. Ja sam to spomenuo kao njegov plus. Jer usprkos tome što se jedva odvoji od poda kad skače, što ne trči brzo, što nije "pogledaj mi biceps i grimasu nakon što zakucam 5. put večeras".... usprkos svemu tome, Jokić radi šta Jokić hoće (i kome hoće).
Vidio sam izvrstan komentar nakon jučerašnje utakmice. Mislim da je Jalen Rose (ali nisam 100%) izjavio da je Jokić odigrao, za svoje standarde, slabu utakmicu. Kaže dalje, to je zastrašujuće. Slaba utakmica, 7. triple double u ovoj playoff seriji.
On i kad malo losije odigra svojim prisustvom deluje na saigrace da odigraju mnogo bolje.
Mega star je jbg.

On i kad malo losije odigra svojim prisustvom deluje na saigrace da odigraju mnogo bolje.
Mega star je jbg.
Stvar je u tome da je "malo lošije" kod njega triple double. Znamo kako djeluje na suigrače. Po Ameri a je već sad "best passing center" ili "big man". Predikcije su da bi mogao završiti karijeru kao 3. centar svih vremena. Naravno, za to treba prstenje. Ali i Denver je izvrsna ekipa, dugo skupa, s odličnim trenerom koji je također dugo tamo. I imaju izvrsnu kemiju. Joker nema problem da Murray šutne 20x u poluvremenu. Kao što oni nemaju problem dok Joker stavlja 35. I dovođenje Popea iz Lakersa je bio vrh potez. S Miamiem će bit baš rat ali se nadam tituli Denvera. I zbog Jokića, koga ne možeš ne volit, i zbog Murraya, i Malonea, i zbog malog tržišta, i zbog toga što su Jokiću uzeli 3. MVP. Ne sjećam se kad sam zadnji put baš navijao za nekoga u finalu. San Antonio vjerojatno.

JOKICU KAOA DOLE

NAJBOLJI SRPSKI KOŠARKAŠ SVIH VREMENA!..

TO JE JEDINI srbin koji je ikada u istoriji sam NAJVIŠE zaslužan bio za NBA titulu!!!

Uzeće jokić to. Nema ko da mu stane na put. LeBron je svoje odprdeo.

Ajmo jokara do ISTORIJE
Kad čitam na drugoj temi da nije najbolji jer nije uzeo SP s reprezentacijom. Dođe mi da plačem od smijeha. Lik je 2x za redom bio MVP NBA lige, igrat će finale kao glavni igrač momčadi. Analitičari ga, trenutno, smatraju najboljim na svijetu. Ali ima likova koji pišu kako su Bodiroga, Divac, Danilović...bolji 😂

Back