Nikola Jokic

Ајде да се не лажемо. Ако ће Јокић играти као што је играо код Салета, нема зашта ни долазити. Сале је добро обавио посао са рапрезентацијом, вратио је онај борбени такмичарски дух, продрмао све (мало се зајебо са Словенијом), али са Јокићем је потпуно промашио. Који год тим да га има, мора му се прилагодити игра иначе је бесмислено да уопће игра.

uuuu kako brzo zaboravljamo gde igra Jokara...i koja su pravila igre
da vidim tog patriotu koji za 250 mil zelembaca za par godina skakanja ne bih "na odmoru od sezone" uz izgovor ne idem na OI
A gde su igrali Gasol i Nowicki ? Gde igraju Doncic i Bogdanovic? Jedostavno covek nema onaj osecaj prema zemlji i dresu..
Neka kaze iskreno ne igra mi se ili cuvam se povrede da bih potpisao ugovor od 250M a ne ovo kao umoran, telo ne moze da izdrzi... Pa mogao bi on jos 30 utakmica da odigra da je Denver u pitanju.

A gde su igrali Gasol i Nowicki ? Gde igraju Doncic i Bogdanovic? Jedostavno covek nema onaj osecaj prema zemlji i dresu..
Neka kaze iskreno ne igra mi se ili cuvam se povrede da bih potpisao ugovor od 250M a ne ovo kao umoran, telo ne moze da izdrzi... Pa mogao bi on jos 30 utakmica da odigra da je Denver u pitanju.
Ако се не варам, он је једини играч у цијелој НБА који је одиграо све утакмице и то није улазио на по 5 минута тако да прича о умору није убрана с гране. Квалификације отпадају, ако се не можемо квалифицирати и без њега (и без још неких), нема зашта ни да идемо у Токио, а за сам олимпијски турнир, ако се иде на злато – у реду, ако злато није императив, па онда нек иде клинци да се мало изиграју.

Ајде да се не лажемо. Ако ће Јокић играти као што је играо код Салета, нема зашта ни долазити. Сале је добро обавио посао са рапрезентацијом, вратио је онај борбени такмичарски дух, продрмао све (мало се зајебо са Словенијом), али са Јокићем је потпуно промашио. Који год тим да га има, мора му се прилагодити игра иначе је бесмислено да уопће игра.

Pa promašio je kada ga je pomerio na četvorku. Treba biti talenat da takvu glupost napraviš. Jokića reprezentacija ne zanima i treba se pomiriti s tim. Nije mu prvi put da je otkazao. Ne može svako da bude Novicki, Gasol , Dončić ili Bogdanović.

Pa promašio je kada ga je pomerio na četvorku. Treba biti talenat da takvu glupost napraviš. Jokića reprezentacija ne zanima i treba se pomiriti s tim. Nije mu prvi put da je otkazao. Ne može svako da bude Novicki, Gasol , Dončić ili Bogdanović.
Погријешио би и да га је „закуцао” на петици. Јокић је слатка али велика мука за тренере. Кукоч је могао играти све од плеја па до (у крајњој нужди) и петице, али Јокић није „нови Кукоч ближи кошу”, он је помакао неке границе на начин о ком ће се тек причати...

Verovatno tako nesto. Samo da nije neki los razlog, zbog ljudi...

I naravno da, ako je tako, necemo razumeti nista specijalno, jer nije prvi koji je bio u toj situaciji pa igrao. Ali nisu vise takva vremena. Bez ikakve osude, bez pljuvanja zbog toga, ali i bez opravdavanja. Zanima ga karijera, porodica, skroz legitimno i cao.

Ne moras se opravdavati zbog srbadije koja se lozi na Noleta samo zato sto je Srbin pokazao nesto onima u svetu, ili na Jokaru sto je najbolji individualac u Americi.

Ајде да мало будемо и људи. Рецимо да се усред Олимпијаде неком порађа жена. Па да сам тренер ја бих му сам рекао иди бре кући, утакмица је било и биће их, порођај је сад и то се не пропушта, а осталима да играју и за њега и бебу која стиже. Тако бих самог играча заштитио од „бијеса навијача”. Наравно, немам илузија да то има смисла у овом гладијаторском спортско-робовском циркусу.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=06&dd=16&nav_id=1875692

Razlog zasto nece igrati.

"Stav I sugestija kluba je da je telu neophodan odmor."

Oni su ga napravili ono sto jeste i sad ga uslovljava ili ce napraviti vrlo brzo da se vrati da igra Evroligu. Znamo da igra u Cska ili Real nikad ne bi napravili takvu zivotinju kao sto je sad. Sazreo je kao igrac, kao osoba, fizicki i mentalno. Ozbiljna je to masina NBA.

Back