Nikola Jokic

Ima vremena da to ispravi. Zato kažem, nadam se da će Jokić ove sezone da dobije MVP jer će mu kasnije to biti mnogo teže zbog Dončića.

Ja moram da priznam da sam pogrešio pri Dončićevom dolasku u NBA, mislio sam da on nema previše prostora da se razvija kao igrač, odnosno da će biti isti i sa 18 i sa 30 godina. Sad znam da nije tako, ali i dalje mislim da je Jokić kvalitetniji i kompletniji, a takođe mislim da će ta razlika između njih dvojice ostati do kraja njihovih karijera...

1618076983381.png

Ja moram da priznam da sam pogrešio pri Dončićevom dolasku u NBA, mislio sam da on nema previše prostora da se razvija kao igrač, odnosno da će biti isti i sa 18 i sa 30 godina. Sad znam da nije tako, ali i dalje mislim da je Jokić kvalitetniji i kompletniji, a takođe mislim da će ta razlika između njih dvojice ostati do kraja njihovih karijera...

Nisu ista kategorija igrac "centar" i "plejbek/krilo" ali ko me sta pita :)

Ove sezone učinak Jokića, koji sa Denverom igra polufinale zapadne konferencije je 26.4 poena, 10.8 skokova i 8.3 asistencije po utakmici. Inače, kao 41. pik sa drafta Jokić je ujedno i najniže izabran pik koji je uspeo da se domogne prestižnog priznanja.

1623192916418.png

Back