veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Tek mu je 22 god...
Ubedljivo najbolji od svih van americkih igraca
Naravno da ne, to je Jokić, i ne samo sad, već ikad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek mu je 22 god...
Ubedljivo najbolji od svih van americkih igraca
Videcemo....Naravno da ne, to je Jokić, i ne samo sad, već ikad.
Videcemo....
O mila majko...Htedoh da kažem da je Jokić najbolji u istoriji košarke, uključujući tu i Amerikance. Džordan, pokojni Kobi, Lebron i starija garda poput Birda i Medžika neće mu biti ni blizu kad se jednog dana penzioniše...
O mila majko...
Jordan mu nece biti ni blizu...
Ne samo Džordan, već niko.
Ima vremena da to ispravi. Zato kažem, nadam se da će Jokić ove sezone da dobije MVP jer će mu kasnije to biti mnogo teže zbog Dončića.Manje - više, selekcija šuta mu je s vremena na vreme očajna, što je posebno bilo vidljivo u prvom delu ove sezone kada je Dalas upravo zbog toga gubio utakmice koje je morao da dobije.
Ima vremena da to ispravi. Zato kažem, nadam se da će Jokić ove sezone da dobije MVP jer će mu kasnije to biti mnogo teže zbog Dončića.
Ja moram da priznam da sam pogrešio pri Dončićevom dolasku u NBA, mislio sam da on nema previše prostora da se razvija kao igrač, odnosno da će biti isti i sa 18 i sa 30 godina. Sad znam da nije tako, ali i dalje mislim da je Jokić kvalitetniji i kompletniji, a takođe mislim da će ta razlika između njih dvojice ostati do kraja njihovih karijera...
Nisu ista kategorija igrac "centar" i "plejbek/krilo" ali ko me sta pita![]()
Није, он је класичан МФ : ))!Pa ni Jokić nije klasičan centar ako ćemo već tako...
Ovo je is prosle sezone, sada je bar 20kg laksi...Ali i dalje zvar..Stvarno je decko postao zver
![]()