"Нико вас није терао под нашу заставу! Ако вам се не свиђа - педала!" Oгласила се селекторка БиХ и поновила: три прста нећете дизати

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1662631780087.png

"NIKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH i ponovila: 3 PRSTA NEĆETE DIZATI​

3162859_999_ls[1].jpg

Katarina Stojković 08.09.2022. 10:27h

Selektorka mladih košarkašica BiH Jasna Sliško poručila je putem društvenih mreža da igračice moraju da poštuju zastavu i himnu BiH i da ih niko nje terao da dođu pod istu.

Ona je u podužem tekstu na Instagram storiju ponovila "u kući u kojoj je ona odgovorna tri prsta se neće dizati".

- Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna - poručila je Jasna Sliško putem Instagrama.

Jasna Sliško

link

Подршка Јадранки! Ствар је више него једноставна: они спортисти којима је указана највиша част да играју за државну репрезентацију [ово се не односи само на репрезентацију БиХ већ и на било коју другу државну репрезентацију], са своје стране обавезни су да достојанствено испоштују подизање заставе као и емитовање химне, и не смеју да на било који начин вређају односно омаловажавају државне симболе. Уколико из било којих разлога не желе да то испоштују, не треба ни да играју за државну репрезентацију.

Odlicna vest sve sto valja u z.kosarci igrace za svoju maticnu drzavu Srbiju.
Србија им је суседна држава. Њихова матична држава је БиХ. Иначе не би играле за БиХ репрезантацију.

Србија им је суседна држава. Њихова матична држава је БиХ. Иначе не би играле за БиХ репрезантацију.
Njihova maticna drzava je Srbija,silom prilika zive u toj nakaradnoj tvorevini.

Njihova maticna drzava je Srbija,silom prilika zive u toj nakaradnoj tvorevini.
Не, матична држава им је БиХ шта су показале својим пристанком да играју за репрезентацију БиХ. Нико их није терао на то. Тачка.

Ne treba da igraju za Muslimanski bosnu.oni je svojataju.

Nek se nosi u 3 pm ta lisko ebulja....
Tu nakaradnu tvorevinu treba razbucati,deo dati Hrvatima a ostatak pripojiti tamo gde oduvek pripada Srbiji.

Не, матична држава им је БиХ шта су показале својим пристанком да играју за репрезентацију БиХ. Нико их није терао на то. Тачка.
U toj bih su 3 KONSTUTIVNA NARODA!!!

PORED muja tu su srbi i hrvati. Dakle deo Bosne su I 3 prsta!

A ti sto bi vi da svojatate i zabranite druga dva naroda i njihove simbole ebite si oca ocinjega

Tako ćete i rasparcati bosnu tim nametanjem

Tu nakaradnu tvorevinu treba razbucati,deo dati Hrvatima a ostatak pripojiti tamo gde oduvek pripada Srbiji.

Nije to lepo. To je međunarodno priznata država.

Ovde je kršenje ljudskih prava u pitanju, jerbo je ova gospoja selektorka svojevoljno i u suprotnosti sa evropskim standardima odlučila da određenim igračicama uskrati ustavom BiH garantovano pravo na slobodno izražavanje nacionalnog i verskog opredeljenja, uključujući i nezvaničnu, ali opšteprihvaćenu simboliku.

selektorka svojevoljno i u suprotnosti sa evropskim standardima odlučila da određenim igračicama uskrati ustavom BiH garantovano pravo na slobodno izražavanje nacionalnog i verskog opredeljenja,
Није тачно него су дизањем три прста вређале државне симболе БиХ. Зна се шта тамо представљају три прста. То нису оних три прста Вука Драшковића са његових митинга на Тргу Слободе у Београду, већ су то ових три прста:

1662635336219.png

1662635448097.png

Није тачно него су дизањем три прста вређале државне симболе БиХ. Зна се шта тамо представљају три прста. То нису оних три прста Вука Драшковића са његових митинга на Тргу Слободе у Београду, већ су то ових три прста:

Pogledajte prilog 1218513

Pogledajte prilog 1218515
U BIH su uzdignuta tri prsta simbol genocida.

Zbilja?

Viđu Bošnjana što se uzhebali?

Jesu li tri prsta zakonom zabranjena u BiH, kao simbol genocida, i tih drugih vama bolnih pizdarija?

Sve mi se čini da nisu.

Pa, dok nisu, kršite ljudska prava Srbima...:per:

Da te klinke nađu dobrog advokata, pa redom, tužba Visokom predstavniku, Ustavnom sudu BiH, i sudu u Strazburu, oma...

За кога нема места у српској репрезентацији, као опцију Б, бира репрезентацију тамнице народа.

Pogledajte prilog 1218492

"NIKO VAS NIJE TERAO POD NAŠU ZASTAVU! AKO VAM SE NE SVIĐA - PEDALA" Oglasila se selektorka BiH i ponovila: 3 PRSTA NEĆETE DIZATI​

Pogledajte prilog 1218490

Katarina Stojković 08.09.2022. 10:27h

Selektorka mladih košarkašica BiH Jasna Sliško poručila je putem društvenih mreža da igračice moraju da poštuju zastavu i himnu BiH i da ih niko nje terao da dođu pod istu.

Ona je u podužem tekstu na Instagram storiju ponovila "u kući u kojoj je ona odgovorna tri prsta se neće dizati".

- Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna - poručila je Jasna Sliško putem Instagrama.

Jasna Sliško

link

Подршка Јадранки! Ствар је више него једноставна: они спортисти којима је указана највиша част да играју за државну репрезентацију [ово се не односи само на репрезентацију БиХ већ и на било коју другу државну репрезентацију], са своје стране обавезни су да достојанствено испоштују подизање заставе као и емитовање химне, и не смеју да на било који начин вређају односно омаловажавају државне симболе. Уколико из било којих разлога не желе да то испоштују, не треба ни да играју за државну репрезентацију.
Isto tako važi i za zastavu Srbije. Ako ne poštuješ zastavu Srbije, a živiš u Srbiji i uživaš sve privilegije srpskog društva i države marš napolje!

A ti si obični provokator. Koji ne smije da proveri preko Drine. Tačka.

Zato nasi treba da stave dve zastave zajedno i Sr i Rs i da igraju za nas
kako mislis da se ostavri ta neostvarljiva ideja?
znas da bi i srbiju izbacili iz takmicenja, kada siu kaznjavali za pokazivanje majice sa naptpisom kosovo je srbija

A ti si obični provokator. Koji ne smije da proveri preko Drine. Tačka.
U BIH su uzdignuta tri prsta simbol genocida.
Ma šta reče :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back