NIKAD ne reci NIKAD ...

• Začetnik teme Začetnik teme txyz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
txyz:
Koliko puta se samo desi da konstatujemo .. " Ja, to ? Sta ti pada na pamet, Boze sacuvaj, nikad !!! " ... a onda malo zatim, uradimo to sto smo rekli da cemo uraditi samo na Sv. Nikad :razz:
I sta onda ?
Da li je tu rec o slabom karakteru, trcanju pred rudu, zabludama ili cemu vec ? :roll:

Interesuju me Vasa iskustva i do koje mere te stvari koje bi uradili NIKAD :lol: imaju tezinu (tj. da li su krupne ili su sitnice) ...
... i sve to naravno u okviru naslova ovog dela foruma (Ljubav i seks) 8-)

.. bas ste nekooperativni :cry:

ja skoro nikad ne kazem nikad :D
verujem da je svako od nas i potencijalni ubica, i da nismo ni svesni sta smo sve u stanju da uradimo...a zivot je cudo i ko zna na kakve puteve ce nas navesti...
generalno, dakle, mislim da je takav nacin razmisljanja rigidan i nezreo, ali ipak mislim da to nije uvek pogresno reci...
postoje mnoge stvari kojih se grozim, koje zaista nikada ne bih uradila, koji se kose sa temeljima moje licnosti... sasvim sam sigurna u to. dakako, u pitanju su daleko drasticniji primeri od navedenih na temi.

Nikad.
Mozemo da tvrdimo tako nesto iz samo jedne perpektive, trenutne. Ako nas zivot baci u neke ekstreme u kojima do sada nismo bili, sve se menja. A vremenom se i mi menjamo pa tako i nasi stavovi. Npr. sa 7 godina sam samouvereno tvrdila da se nikad necu ljubiti sa decacima. Bljak.
Mogu da tvrdim da nikad necu nesto uraditi sto nisam JA. npr. Mogu da tvrdim da se nikad necu drogirati zato sto znam da ne volim da gubim kontrolu nad situacijom.Takav mi karakter.

Pipi Langstrumpf:
Nikad.
Mozemo da tvrdimo tako nesto iz samo jedne perpektive, trenutne. Ako nas zivot baci u neke ekstreme u kojima do sada nismo bili, sve se menja. A vremenom se i mi menjamo pa tako i nasi stavovi. Npr. sa 7 godina sam samouvereno tvrdila da se nikad necu ljubiti sa decacima. Bljak.
Mogu da tvrdim da nikad necu nesto uraditi sto nisam JA. npr. Mogu da tvrdim da se nikad necu drogirati zato sto znam da ne volim da gubim kontrolu nad situacijom.Takav mi karakter.
.. pa upravo je i poenta to. da li je do karaktera, ili promene stava, ali cesto se desi da uradimo bas one stvari za koje smo tvrdili da necemo nikad :-?

txyz:
Koliko puta se samo desi da konstatujemo .. " Ja, to ? Sta ti pada na pamet, Boze sacuvaj, nikad !!! " ... a onda malo zatim, uradimo to sto smo rekli da cemo uraditi samo na Sv. Nikad :razz:
I sta onda ?
Da li je tu rec o slabom karakteru, trcanju pred rudu, zabludama ili cemu vec ? :roll:

Interesuju me Vasa iskustva i do koje mere te stvari koje bi uradili NIKAD :lol: imaju tezinu (tj. da li su krupne ili su sitnice) ...
... i sve to naravno u okviru naslova ovog dela foruma (Ljubav i seks) 8-)

Ah, to, mislis na ono kad sam ja rekla Igoru "Necu vise nikad u zivotu spavati sa tobom" pa sam spavala. Nisam ni spavala samo smo se kresnuli i otisla sam. :D Nisam ni mislila da necu kad sam to rekla. Morala sam da vratim istom merom gospodjicama Umcari, Lunjevac, Cacak.To je bilo izmedju mene i doticnih gospodjica.

krvolok:
A zašto ?!? :shock:

Pa na primer sa Acom jajarom nisam se kresnula jer nije bilo potrebno a ne lozim se da se kresnem sa nekim sa kim sam svaki dan, mi smo ziveli u istoj kuci, a kasnije na udaljenosti od 50 metara, kao i sad.Bio mi je suvise realan a ja sam vise volela one iz snova. :D
Sa Banom Branislavom nisam se kresnula zbog njegovih drugova, komsija i komsinki, bilo je tu suvise mesta za njih a malo za mene, nisam znala na cemu sam.
Sa Miroslavom iz Pozarevca nisam se kresnula zato sto me nije zapalio, imao je tipicno zensku drugarsku zvaku, ljubav, paznja, razumevanje na veliko djuture, to se moze od njega dobiti. Mogu ga pohvaliti ipak, da nije neandertalac iako bi se to ocekivalo od njega sa obzirom na to kakvu zvaku ima.
Sa Vladimirom Stojkovicem golmanom nisam se kresnula jer je on iz potpuno drugacije price od one u kojoj sam ja bila a nisam htela da menjam sve iz korena u zivotu zbog njega, a on bi bio vredan toga....

topmodelsica:
Ah, to, mislis na ono kad sam ja rekla Igoru "Necu vise nikad u zivotu spavati sa tobom" pa sam spavala. Nisam ni spavala samo smo se kresnuli i otisla sam. :D Nisam ni mislila da necu kad sam to rekla. Morala sam da vratim istom merom gospodjicama Umcari, Lunjevac, Cacak.To je bilo izmedju mene i doticnih gospodjica.
upravo na to :razz:

Ja sam do sada nekoliko puta rekla da se necu nikada vise pomiriti sa svojim bivsim, ali kada bi me ponovo pitao, ja bih sve od pre zaboravila (ne bukvalno), i ponovo isto... Ali mirila sam se valjda zato sto mi je sa njim uvek bilo lepo. :-)

Back