txyz
Obećava
- Poruka
- 72
.. i ostao dosledan svom 'nikad'Pipi Langstrumpf:Mozda je rekao da nikad nece postovati na ovoj temi.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. i ostao dosledan svom 'nikad'Pipi Langstrumpf:Mozda je rekao da nikad nece postovati na ovoj temi.![]()
.. dodala bih jos i dostojanstvo 8-)Pipi Langstrumpf:Ma, treba imati principe i nacela i onda je sve ok. Ali kada mislimo da smo bezgresni, onda nam se olupa.
txyz:Koliko puta se samo desi da konstatujemo .. " Ja, to ? Sta ti pada na pamet, Boze sacuvaj, nikad !!! " ... a onda malo zatim, uradimo to sto smo rekli da cemo uraditi samo na Sv. Nikad :razz:
I sta onda ?
Da li je tu rec o slabom karakteru, trcanju pred rudu, zabludama ili cemu vec ?![]()
Interesuju me Vasa iskustva i do koje mere te stvari koje bi uradili NIKADimaju tezinu (tj. da li su krupne ili su sitnice) ...
... i sve to naravno u okviru naslova ovog dela foruma (Ljubav i seks) 8-)
to je i najbolje, i onako bi u suprotnom presla preko svoje reci 8-)Lusy Lusy:Ja sam se zarekla da nikad necu reci nikada!:?
e pa sad. ne bas svako, ali kad se bolje razmisli mozda ih i ima ovde :-(S_K_V_O:..verujem da je svako od nas i potencijalni ubica...
.. pa upravo je i poenta to. da li je do karaktera, ili promene stava, ali cesto se desi da uradimo bas one stvari za koje smo tvrdili da necemo nikad :-?Pipi Langstrumpf:Nikad.
Mozemo da tvrdimo tako nesto iz samo jedne perpektive, trenutne. Ako nas zivot baci u neke ekstreme u kojima do sada nismo bili, sve se menja. A vremenom se i mi menjamo pa tako i nasi stavovi. Npr. sa 7 godina sam samouvereno tvrdila da se nikad necu ljubiti sa decacima. Bljak.
Mogu da tvrdim da nikad necu nesto uraditi sto nisam JA. npr. Mogu da tvrdim da se nikad necu drogirati zato sto znam da ne volim da gubim kontrolu nad situacijom.Takav mi karakter.
txyz:Koliko puta se samo desi da konstatujemo .. " Ja, to ? Sta ti pada na pamet, Boze sacuvaj, nikad !!! " ... a onda malo zatim, uradimo to sto smo rekli da cemo uraditi samo na Sv. Nikad :razz:
I sta onda ?
Da li je tu rec o slabom karakteru, trcanju pred rudu, zabludama ili cemu vec ?![]()
Interesuju me Vasa iskustva i do koje mere te stvari koje bi uradili NIKADimaju tezinu (tj. da li su krupne ili su sitnice) ...
... i sve to naravno u okviru naslova ovog dela foruma (Ljubav i seks) 8-)
hello_world:s kim se ti nisi kresnula
A zašto ?!? :shock:topmodelsica:Uh sa koliko se njih nisam kresnula....
krvolok:A zašto ?!? :shock:
.. cim se ne secas, znaci da nije nista "krupno" ni drasticno, tako da te briga ondasve je vec zauzeto:hm, ne secam se da mi se tako nesto desilo.
ne kazem da nije samo se ne secam.
upravo na to :razz:topmodelsica:Ah, to, mislis na ono kad sam ja rekla Igoru "Necu vise nikad u zivotu spavati sa tobom" pa sam spavala. Nisam ni spavala samo smo se kresnuli i otisla sam.Nisam ni mislila da necu kad sam to rekla. Morala sam da vratim istom merom gospodjicama Umcari, Lunjevac, Cacak.To je bilo izmedju mene i doticnih gospodjica.
krvolok:A zašto ?!? :shock:
.. ti to iz razonodeLusy Lusy:Nikada poreknem onda kada mi je dosadno,barem sto se veza tice...bivsih i sadasnjih!
da li ti ne veruju s razlogom, tj. da li si nekad pregazila rec nikadmoje srce:ja ponekad to kazem... pa mi ne veruju...