Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
1. Čovek se uči dok je živ...
2. Imaš macu Čarlija?
Nikad nije kasno da se odgovori :D... Huh-dinamičan život, svi smo malo fiju-fiju dok je još leta... ili osećaja da je još leto...
1. Da, definitivno... srećom, skoro da ne postoji više posao koji je rezervisan samo za muškarce ili samo za žene, čak n ''majstori'' nisu više tako posebna fela ljudi. To oko sopstvene kuće/stana se svelo samo na-imaš volju ili nemaš. Gde je volja, tu je i kreacija, uglavnom bez greške.
Dobro si me podsetila na git... treba i dihtung na prozorima da obnovim.
2. Here is my Charlie,moje mačkence, Batman, Anonymous, Zoro:
IMG_20200913_120536.jpg

Nisam ga birala, doneli su mi ga ne znajući da je moj svet baš kao i on... tako nekako crno-beli, iznenada se uklopio u sve moje postulate o životu i priključenijima. :zcepanje:

Nikad nije kasno da se odgovori :D... Huh-dinamičan život, svi smo malo fiju-fiju dok je još leta... ili osećaja da je još leto...
1. Da, definitivno... srećom, skoro da ne postoji više posao koji je rezervisan samo za muškarce ili samo za žene, čak n ''majstori'' nisu više tako posebna fela ljudi. To oko sopstvene kuće/stana se svelo samo na-imaš volju ili nemaš. Gde je volja, tu je i kreacija, uglavnom bez greške.
Dobro si me podsetila na git... treba i dihtung na prozorima da obnovim.
2. Here is my Charlie,moje mačkence, Batman, Anonymous, Zoro:
Pogledajte prilog 770248
Nisam ga birala, doneli su mi ga ne znajući da je moj svet baš kao i on... tako nekako crno-beli, iznenada se uklopio u sve moje postulate o životu i priključenijima. :zcepanje:
Lep je Čarli! Bele čarapice, bela bradica i beli brkovi... Pravi je lepotan...
Grlim te, lepojko moja!
:vzagrljaj: :heart2:🌺🌺🌺🌺:heart2::vzagrljaj:

NE PISMENI,NEZNAJU DA PIŠU !

Beše to pre petnaestak godina, ali mi je ostalo u pamćenju... Svakog dana sam odlazila u manju samoposlugu blizu mog stana po provijant...Zapazila sam da na ceni zalepljenoj ispod uredno naslaganih flaša na kojima piše "Domaći paradajz" piše - PARADAIZ 230.- dinara...
Pitala sam jednu od zaposlenih devojaka ko piše cene za proizvode, i dobila odgovor: "Šef Zdravko"...
Odoh do Zdravka i rekoh: "Šteta, ovakva divna samoposluga, a nepismeni oni koji pišu cene"... i pokazah mu cenu soka od paradajza... "To piše neka devojka"... reče Zdravko...
Sutradan ugledam novu nalepnicu za sok od paradajza... PARADAIS 230.- dinara...
"Nije pravilno" - rekoh Zdravku...
Odoh opet sutradan i zatekoh novu nalepnicu PARADAJS 230.- dinara...
"Opet nije pravilno" rekoh Zdravku...
Sutradan opet novitet PARADAJIS...
Sutradan novitet PARADAJIZ...
Nisam više zavirivala i gledala cene... Ponekad sam pogledala na flaše crvenog soka na kojima su se
šepurile lepe etikete sa napisanim "DOMAĆI PARADAJZ"

Screenshot_124.png

NEPISMENOST NOVOG DOBA

Screenshot_108.png

ILI
NEPISMENOST U KAFIĆIMA

Screenshot_109.png

To: "Ha, ha, ha, ma to je onaj dečko koji nam to radi, malo je pogrešio u prevodu...bla,bla",
sam doživela u peivatnom restoranu, gde su sa leve strane Menu-a bili odštampani nazivi
roštilja na srpskom jeziku, a sa desne je bio odštampan prevod istog na engleski jezik...
pa je sa leve pisalo DVE ŽICE... sa desne TWO WIRES...

🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺

Back