Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Hello, divna Soradze! :cvet:Long time no see! Kako si?
Vidim farbala si prozore:
Kao da sam znala da je večeras neko mačkarenje kod tebe! :zcepanje:
Žalim slučaja, nijedan od mojih mačkonjaca me odavno nije timario (verovatno jer se šljepam hemikalijama po ceo dan-kreme, losioni, parfemi, ulja, sprejevi), a srećnom okolnošću-nisu mi ni napadali mesto gde sedim. Sve ostalo je živa istina.
Ovaj poslednji mačkonjac mi je nadonosio svog ulova kao nijedan pre, Ovan u horoskopu... ratnik, lovac... teškom mukom se odvikao od toga da mi unosi polužive životinjice u sobu.
Dodatni način izjavljivanja ljubavi-igranje žmurke u dvorištu skoro svako veče.
Čarli voli žmurke... i kao da me priprema za jednu Strelčicu u porodici.

Vokio je bio gromada od kompozitora, gromada višestrukih talenata i gromada od čoveka...
:heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2: :heart2:
Hteo sam da postavim i muziku iz filma Moj tata na određeno vreme kao prototip muzike iz serije Bolji život, ali sam našao samo ovo parče; u pozadini se čuje muzika:

I još jednom, kao kuriozitet, demo za seriju koji je otpevao maestralni Đuza:

Ne znam da li se to ikad igde čulo?

Hteo sam da postavim i muziku iz filma Moj tata na određeno vreme kao prototip muzike iz serije Bolji život, ali sam našao samo ovo parče; u pozadini se čuje muzika:

I još jednom, kao kuriozitet, demo za seriju koji je otpevao maestralni Đuza:

Ne znam da li se to ikad igde čulo?
Prelepo... nisam ovo nikada čula...
Po meni je ova kompozicija ukrasila seriju.
Sećam se da sam uvek htela da plaćem na kraju špice... zbog divne muzike...

Hello, divna Soradze! :cvet:Long time no see! Kako si?
Vidim farbala si prozore:
Kao da sam znala da je večeras neko mačkarenje kod tebe! :zcepanje:
Žalim slučaja, nijedan od mojih mačkonjaca me odavno nije timario (verovatno jer se šljepam hemikalijama po ceo dan-kreme, losioni, parfemi, ulja, sprejevi), a srećnom okolnošću-nisu mi ni napadali mesto gde sedim. Sve ostalo je živa istina.
Ovaj poslednji mačkonjac mi je nadonosio svog ulova kao nijedan pre, Ovan u horoskopu... ratnik, lovac... teškom mukom se odvikao od toga da mi unosi polužive životinjice u sobu.
Dodatni način izjavljivanja ljubavi-igranje žmurke u dvorištu skoro svako veče.
Čarli voli žmurke... i kao da me priprema za jednu Strelčicu u porodici.
Lepojko moja!
:vzagrljaj:
Da... farbam i dalje... imam još par okana, hahahahah
Učim i da gitujem...
Čovek se uči dok je živ...
Imaš macu Čarlija?
Koje je boje?

Evo ga moj lepotan...

Screenshot_107.png

gušteriše se na suncu...

Poklonio mi ga je moj poštar...
Kada ga je doneo, bio je već veliki macan... dva dana je bio u kući, njuškao sve redom...
malkice se odomaćio, a kada je 3. dana izašao u dvorište, moja dva pulina su dojurili da vide ko je to...
Mačak ih je oboje išamarao, pokazao ko je glavni u kući, kerovi se povukli i nikada ga nisu dirali...
Znaju životinjke da se sporazumeju bolje nego ljudi...
Grlim te, lepojko!
:vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::heart2::heart2::heart2:🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Back