Nije tvoj, nego moj... blog

Dragi prijatelji i ostali dobronamernici, u ovo vreme oseke ideja, a plime toksičnih odnosa, sa velikom radošću
sam shvatila da je lični blog dragoceno i spasonosno mesto za dobre odnose... za poklanjanje životne energije,
ali i prihvatanje iste...za javno iskazivanje ljubavi i pažnje, prijateljstva i razumevanja, bez straha da ćete biti
ismejani, ili da nećete biti shvaćeni...u svakom slučaju, bićete zagrljeni prijateljskom rukom...

Dragi prijatelji, hajde da oživimo ovaj blog - šalama! Uživajte!

Screenshot_56.png

:vzagrljaj: :heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj::heart2::vzagrljaj:

Poslednja izmena:
Seruckali, pa zasmrdeli neki blogeri...
Kažu da su intelektualci...

Imamo jednog intelektualca ovde koji je pitao moderaciju kada će da dobije onaj mamac za magarce, tj. rečcu "elita" koja stoji ispod avatara... koprcao se, galamio, bacakao da dokaže da je akademski građanin i da zaslužuje tu "titulu"... Uzalud su mu inteligentni blogeri dokazivali da on svakako ne bi trebalo da se zakiti tom rečcom, da je ne zaslužuje, jer je previše prost i neinteligentan, on to nije prihvatio, pa je svojim nerazumevanjem odmah potvrdio mišljenje blogera...
Paradoksalno, sada ima "elita" ispod avatara, rečcu koju je zaradio ogromnim brojem napisanih priloga na Krstarici, tj. mnoštvom neukusnih tekstova i komentara, skandaloznim temama, pa sve otkucano krajnje nepismeno...

Kada sam bila u Seulu, prijatelj mi je pokazao divno univerizitetsko naselje u daljini, rašireno na zelenim livadama , prigrljeno šumom niskog drveća... i rekao: "Kada naši studenti diplomiraju na fakultetu, neki se zapošljavaju, a neki nastavljaju još 5 godina život ovde"... "Šta ovde uče? - pitala sam... "Uče da postanu SAVRŠENI LJUDI" - odgovorio je...

Pade mi na pamet... možda intelektualac treba da proba da bude - savršen čovek... možda...

Laku noć, dragi moji...
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺:cistinaocare::cistinaocare::cistinaocare::cistinaocare::cistinaocare::cistinaocare::cistinaocare:🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Dobar dan, dragi moji!
Lep je dan, uživajte...

Ovo sam našla na netu, pa reših da podelim sa vama...

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Meni deluje logično... Bilo bi genijalno ako je tačno...
Da li neko ima iskustva sa "masnim zamrzivačem", a?
Napišite, ako znate...

Hvala unapred!
:vzagrljaj: :heart2::heart2::heart2::vzagrljaj:

Evo, dragi moji, šaram po netu, čitam, nekad se zgranem, nekad se smejem...
Svakako, ne bih preporučila onima sa slabim odbrambenim sistemom...

Evo šta piše dnevna žutara:

Naša nacionalna lepojka, Fahreta Jahić, uživa na krstarenju...
Boli je Đoka Marjanović da peče paprike, ili farba prozore kao neke
budale što rade...:zcepanje:

Pitam se kakav ajvar će da hasa na zimu, kad onaj kupovni ne valja uopšte...

Screenshot_5.png

tek su komentari za izložbu:

Screenshot_4.png

Uživajte, dragi moji! Niste ni svesni koliko dobrih razloga imate za to!

🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺

Dragi moji,
nisam ni prva, ni poslednja koja shvata koliko je život kratak...
Kada sam imala 13 godina, mislila sam da ću eonima čekati da
napunim 18...
Danas, kada pogledam svoj život jasno ko na dlanu, shvatam
da je puno godinica prošlo za jedan "puffff"...
Tako da... pazite šta radite u životu i kakve ćete tragove (da ne kažem - ozlede)
ostaviti i sebi i drugima...

A, sve je počelo ovako:

Screenshot_8.png
Screenshot_9.png

Back