Није ме хтио зато што...?

Углавном ме нису хтјели зато што им...

• ... нисам била довољно лијепа и згодна

• ...нисам била довољно популарна

• ...нисам имала пара (за оне који тврде да су и мушкарци спонзоруше)

• ...нисам била довољно забавна

• ... ништа од наведеног

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Па, јасно да му се ниси свиђала, али зашто? Ниси била лијепа, забавна, лака...?

Poenta je da se neko nekom ne sviđa, a zašto,može postojati xyz razloga, ili samo jedan, ali vredan ;)

Zašto ovo, zašto ono? Mnogo vremena se gubi na ovakve mozgalice. Možeš godine da provedeš (izgubiš) razmišljajući o tome. Zašto bi to radila - pitam ja tebe? Zašto te to zanima da znaš?

Poenta je da se neko nekom ne sviđa, a zašto,može postojati xyz razloga, ili samo jedan, ali vredan ;)

Zašto ovo, zašto ono? Mnogo vremena se gubi na ovakve mozgalice. Možeš godine da provedeš (izgubiš) razmišljajući o tome. Zašto bi to radila - pitam ja tebe? Zašto te to zanima da znaš?
Чисто да поставим нову тему за дискусију... :)

Јао, био је један са којим сам почела везу и баш ми се допао....а секс био феноменааалан....међутим, он је био у страху од везивања, нека претходна га је добро насанкала, а није имао храбрости да ми понуди необавезну везу...и онда ме је оставио...дуго времена после тога ме је стално зивкао због којечега....требао је да понуди ту необавезну, не бих ја одбила.:lol:

Свима вама се некад у животу десило да вас неки момак није хтио, да се не лажемо ;)
Кладим се да сте се након тог (тужног) доживљаја питале: зашто...? и разбијале главу... :(

Па, шта мислите зашто...? (ваша слободна процјена)

I mene garant mnogi momci nisu hteli, ali se nisam interesovala za njihovo misljenje pa ne znam tacno ko su oni. Sigurno ih ima vise.

Stvarno sam srece do sada u ljubavi, ali sam sada stalno u nekakvoj blagoj frci da ce me sadasnji decko ostaviti jer ga mnogo volim, a ne znam to da pokazem kako valja jer sam rodjeno zakeralo.:dash:
Jeко мислим да би требала да му кажеш који ник користиш на Крстарици.:mrgreen:
Па оно што не можеш да му кажеш и покажеш, нека прочита.;)

Свима вама се некад у животу десило да вас неки момак није хтио, да се не лажемо ;)
Кладим се да сте се након тог (тужног) доживљаја питале: зашто...? и разбијале главу... :(

Na kraju svih krajeva, da li je važno zbog čega nas neko ne voli, koji su razlozi? Kao kada izgoriš kuću, jer važno čime si je upalila i sravnila? Manje je bitno. Tako i ovo. Jedino je važno da...Ne voli. ♥

Uh...porazmislila sam iznad pitanja. Niko me nije odbio jer nikoga nisam ni startovala.
Sigurno me debela vecina ne bi htela ali nisam saznala njihova imena i razloga, verovatno bi bilo zaokruzeno sve ponudjeno u anketi.

zato sto nisam bila tada jos u fulu, kao sto sam sad
skromna, povucena, tiha u srednjoj skoli, bilo je ocekivano da nisam maznula najboljeg frajera
sada verovatno bih, ali sad je kasno

Nikad mi nije tu bilo nista nejasno..Cudna sam, i sama sam svesna toga. Jedan me je ganjao, da tako kazem xD bas dugo, nije da sam davala neku nadu ili bilo sta slicno, jednostavno, ne znam, svesna sam i toga da mozda malo previse ocekujem..Kao da sve bude u nekom romanu, i znam da je to pogresno, jer nikada nista nije savrseno, jer to nije stvarno, ali..ne mogu protiv svojih ubedjenja..Bukvalno ocekujem da se sve desava onako kako zamislim, a to je pogresno. Ali,opet, ne mogu protiv toga. Vrlo cesto i sama pomislim kako me je nemoguce voleti. Uopste ga ne krivim sto je odustao XD Zato mi je oduvek bio problem sa tim upoznavanjem i svim..Sve mora da bude onako kako zamislim.
A i pored toga, vrlo sam cudna, tako da..Ne znam, uopste ga ne krivim ako me i odbije ,veruj mi. xD Jendom smo se nasli da smo se oboje dopadali jedno drugom ali opet nije bilo niceg, on je pokusao, ali, ne znam zasto,kao da je tada kineski zid oko mene. xD

Back